Konspirationer eller konspirationsteorier?

Eller kanske rena rama sanningen!
Christiana Figueres: IPCC: FN:s mål är att omvandla den ekonomiska modell som rått sedan den industriella revolutionen.

Rajendra Pachauri: IPCC: The science i s settled. Vilket naturligtvis verklig vetenskap aldrig är.

David Rockefeller: “Some even believe [the Rockefellers] are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterising my family and me as ‘internationalists’ conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure – one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I’m proud of it.”

Klaus Schwab: World Economic Forum: Ni kommer inte att äga något och ni måste älska det. The Great Reset, Build Back Better.

John Coleman: 4 miljarder värdelösa ätare ska elimineras till år 2050 via begränsade krig och fabricerade pandemier och svält.

Joe Biden, President: ”We’re in a situation where we have put together, and you guys did it for President Obama’s administration before this, we have put together, I think, the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics,”

Justin Trudeau, premiärminister: ”Jag har faktiskt en viss beundran för Kina eftersom deras grundläggande diktatur tillåter dem att faktiskt vända upp och ned på sin ekonomi och säga att vi måste bli gröna, vi måste börja investera i solenergi. Det finns en flexibilitet som jag vet att [den dåvarande premiärministern] Stephen Harper måste drömma om: att ha en diktatur där man kan göra vad man vill. Det tycker jag är ganska intressant.”

Göran Persson, statsminister: ”För mig är det oerhört slående vad politisk stabilitet betyder för ekonomisk utveckling när man ser det kinesiska exemplet.”

Christopher Cole, FDA: Alla ska vaccineras, det är planen. Inte för att det behövs, utan för att vaccinindustrin kräver det.

Polisen: I flera demokratiska länder är polisen utrustade med och använder energivapen mot sina egna medborgare. Inte minst mot fredliga demonstranter som har synpunkter på regeringens politik.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Konspirationer eller konspirationsteorier?

 1. Pingback: Konspirationer eller konspirationsteorier? | ulsansblogg

 2. Göran skriver:

  En ny ekonomisk modell ska inför, men jag har aldrig läst någon stans hur den ska vara utformad. Det enda jag hört är att den ska vara grön. Men vad innebär det?

  Av många ivrare har jag bara tolkat att det kommer att finnas pengar i överflöd. Så fort något behöver byggas så framkallas pengar på något sätt.

  I USA har det fasat sig att under coronarestriktionerna har folk fått bidrag i så pass stor omfattning att folk har slutat arbeta. Nu börjar folk i USA även att ifrågasätta varför de ska arbeta.

  Med andra ord. Behöver folk inte arbeta så kommer den stora massan inte att arbeta. Sedan spelar de ingen roll om det finns hur mycket pengar som helst att bygga med, för ingen vill människa vill bygga. Du kommer att bo i ett hus som betalas av tillgången på pengar, men ingen kommer att underhålla huset. Huset kommer att förfalla och ingen vill var med och bygga nya hus.

  Vem som helst som inte tillhör den vänsterblivna skaran kan se att framtidens morot kommer att vara att undvika piskan som tvingar dig till ett arbetet du inte vill utföra.

  • Thomas skriver:

   Hmm… har du missat vad Annie Lööf säger: ”Vi skall stärka äganderätten”!
   Javisst, och det innebär en stärkt fastighetsskatt och givetvis krav på räntebetalningar på lönen för ”ägandet”.. Därför att fastighetskatten tvingar fram belåning och räntor..
   Förövrigt så kan krisen i Ukraina vara slutet för Europa..
   Europa slungas tillbaka till medeltiden, efter år 1350, då allt var ett kaos.
   Haveriet började för drygt hundra år sedan, vilket redan August Strindberg anade enligt vad man kan tolka fram i hans bok Götiska rummen.. Nu är det snart fullbordat.

  • ivarandersson skriver:

   Om ingen vill arbeta så får du ingen mat utan kommer att svälta ihjäl om du inte blir självförsörjande på mat. Pengar saknar värde när det inte finns något att köpa som i Sovjetunionen. Återgång till bondesamhället.

Kommentarer är stängda.