Jag visste det!

Jag visste att moderaterna inte är att lita på! Inte folkpartister heller naturligtvis, men det är ju sedan mycket gammalt, tex 1932 framåt. Varenda gång något gått på tok för Sverige har minst en folkpartist varit inblandad i soppan. Den liberala nya miljöministern Romina Pourmokhtari började sitt värv med att i Aktuellt 21.00 20/10 visa sig vara både okunnig, pladdrig och osympatisk när hon fördömde Elsa Widdings jungfrutal som vetenskapsförnekelse.

Men nog om liberalerna. Moderaterna i Sölvesborg har tydligen övergett SD för att istället liera sig med sossarna. Gamla maktstrukturer vill ogärna lämna något ifrån sig frivilligt. Inte ens när väljarna sagt att de ska. Ty på annat sätt kan man inte tolka valutslaget vare sig i riksdag eller Sölvesborg. Vill ni regera är det SD ni ska regera med. Det måste vara det budskap väljarna skickat när de låtit SD gå framåt så starkt.

Ulf Kristersson har dock inte noterat budskapet, han har ju sina herrar att tänka på. Han reser till Bryssel för att diskutera ekonomi och den överhängande risken med väl spridd fattigdom bland EU.medborgarna. Dumsnuten håller fast vid klimatbluffen utan att genomskåda att det är den som är primär orsak till den ekonomiska krisen och den ökande fattigdomen.

För Klaus Schwab och WEF är klimatbluffen en strategi för att göra världen fattigare. Det är så hans budskap ”you will own nothing and you will be happy” ska genomföras. 2030-symbolen, den flerfärgade annanasringliknande broschen eliten älskar att bära på kavajslaget, kallas nu allt oftare för Schwabstikan.

Helt plötsligt, i vintras, var Sverige bara tvunget att utan debatt kasta sig in i fullskaligt Natomedlemskap. Moderaterna var de mest aktiva för detta, på en helt rabiat nivå. För att bli godkända som medlemmar i denna självmordspakt är Kristersson beredd att gå med på vilka tokiga krav som helst från Turkiet. Han säger även att det är naturligt att Nato har sina kärnvapen på svensk mark.

På mindre än ett år har Sverige förvandlats från en självständig stat, alliansfri i fred och neutral i krig, till att bli en primär måltavla i nästa europeiska storkrig. Kan man svika ett land mer än så?

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Jag visste det!

 1. Pingback: Jag visste det! | ulsansblogg

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  I vårt underbara Sverige får väljarna betalt för att visa okunnighet och ansvarslöshet.
  Det har socialisterna lyckats att göra till sin födkrok och det klarar de utan folkpartisternas hjälp.

 3. ivarandersson skriver:

  Det var länge sedan Sverige var en självständig stat. Med rödgrön regering har vi styrts av FN/IPCC och EU och betalat massor av pengar till FN, EU och diktaturer via Sida.

  • Göran skriver:

   Samma för en blå regering. Alla är anhängare av ovan uppräknade organisationer.

 4. Göran skriver:

  Säger man i SVT att någon är förnekare av något så har man uppnått sitt syftet eftersom en klar majoritet av de som tittar på SVT tror på det som sägs på SVT.

  Sedan spelar det ingen roll vad kvinna på 54 år som ägnat flera år att på heltid studera vetenskapen bakom klimatet säger, för alla kommer utan något sunt förnuft tro på vad en dumsnut på 26 år säger.

 5. Thomas skriver:

  Givetsvis… det kommer nog mer.

 6. Göran skriver:

  EU:s ledarskap säger att Sverige har fått en högerextrem regering. Det första Ulf Kristersson som statsminister är att åka och träffa Ursula von der Leyen med puss- och kramkalas. Två av globalisternas lakejer.

  Är inte det en tydlig indikation på vilka Ulf Kristersson arbetar åt? Han och Ursula von der Leyen måste sitta och skratta läppen av sig; de dumma svenskarna.

  Samma sak med moderaterna i Sölvesborg. Går det dåligt i Sölvesborg de närmaste 4 åren, kanske SD får över 50 % i nästa val. Adjö med moderat bestämmande i sådant fall. Jag kan bara hoppas på det, för ett par goda skratt förlänger livet.

  • Jan Andersson skriver:

   Ett gott skratt förlänger åtminstone käften, som min morfar sa…

 7. Glenn skriver:

  Ja jädrar, makten är sååå korrumperad att jag inte finner ord. Det finns några sk Agendor, och jag tror vi måste inse att dessa i högsta grad genomförs sakta men säkert. Det är inget hittepå utan agenda 2021 tex,sträcker sig fram till detta århundrades slut. Den uppges vara detaljerad , år för år. Oklart slutmål för mig men ett helt annat samhälle och resan dit blir nog obehaglig – minst sagt.

  Bifogar en länk på diskussion avseende klimatnarrativet. Ingen forskardiskussion men i sin enkelhet sågas narrativet jäms med fotknölarna Finns nog på tuben också.

  https://open.spotify.com/episode/3fgdpdieHuZKnMU2O1fNQz?si=BQcIOEGoSgO4cRAwCSHm-g

Kommentarer är stängda.