Den är här nu, framtiden

En kort men spetsig fundering idag.

Efter påskintifadan i Sverige träder stenkastande aktivister och muslimer fram i media och polisförhör och säger att Sverige tillhör dem nu, att sharia måste stå över svensk lag. Detta om något bekräftar vad ett stort antal människor, både svenska och utländska, sagt i ett antal år nu. Islam är inte förenligt med demokrati.

De som offentligt sagt så har varit i minoritet och de har fått utstå spott och spe i en mängd av uttryck och hätskhet som varit gravt nedsättande. Rasist och nazist är bara två vanliga exempel på uttryck som förekommit. De som nu inte kan se att dessa kritiker av islam hade rätt hela tiden har helt klart problem med logik och ärlighet.

Tyvärr kommer det finnas en mängd människor som ser hur fel de själva haft, men som inte på något vis vill erkänna detta, för det innebär både en prestigeförlust och att de måste ändra sig. Det värsta är dock att dessa människor försätter oss andra och landet som helhet i fara.

Svensk polis är inte frihetsförsvarare, de är försvarare av byråkratin. I god socialistisk anda är byråkrati alltid rätt. Ju mer byråkrati desto mera rätt!

Sverige skriver in sig i historieböckerna som det första land som av sin egen godhet avskaffat sig själv till förmån för kaos!

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Den är här nu, framtiden

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Försök att få en så kallad VACCINERAD, sprutförgiftad, sprutnarkoman att erkänna att hen begick ett misstag efter att ha ”tagit emot” sprutan.
  Var blev SOCIALISTENS omhuldade ångervecka av?

 2. ivarandersson skriver:

  Polisen vek ner sig för stenkastarna i stället för att sätta hårt mot hårt och visa vem som bestämmer. Ebba Busch har rätt: Polisen ska bruka så mycket våld som behövs för att behålla våldsmonopolet.

  • Göran skriver:

   Polisen som ett kollektiv vek inte ner sig för stenkastarna utan det var enskilda polischefer som vek ner sig, och de flesta av dem vek nog ner sig av två skäl: 1) de var kvinnor, 2) de har socialdemokratisk partibok.

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Vem utnämner den s k polischefen?
    Vem har RÖSTAT på socialisten som utnämnt polischefen?

    • Göran skriver:

     I stort är det nog den feministiska socialdemokratiska regeringen som utser polischeferna; antingen officiellt eller inofficiellt.

   • ivarandersson skriver:

    Göran
    Med polisen syftar jag på polismyndigheten. Polismyndigheten har regeringens uppdrag att tillämpa svensk lag, vilket de inte gjorde. Polismyndigheten ska ha våldsmonopolet men vek ner sig för stenkastarna. Med en kompetent justitieminister hade rikspolischefen blivit uppkallad och fått order om att vidta förändringar så att svensk lag alltid tillämpas även vid stenkastning.

 3. Göran skriver:

  Jag vet inte vad som menas med så mycket våld som krävs. Dock ska var och en vara medveten om att polisen som institution har tagit ställning för invandrarna mot etniska svenskar. Det våld som önskas mot stenkastare kommer att riktas mot de svenskar som vill ha kvar Sverige som svenskt.

  Islamisering av Sverige handlar inte om stenkastning utan små mikrosteg av krav som Sverige hela tiden viker sig för. De flesta muslimer nöjer sig med dessa mikrosteg, men sedan finns det de muslimer som vill att det ska gå fortare, de så kallade radikala. Frågan är bara när muslimerna bildar en egen majoritet i Sveriges Riksdag?

  Mer stenkastning, mer bilar som eldas, mer poliser som blir skadade är bara bra. Vad annat skulle få en majoritet av etniska svenskar att tänka att invandringen kanske inte är så bra. Tyvärr, fler svenskar måste skadas. Alternativet är en total utrotning av svenskar i Sverige.

  Dagens läxa: Säg det land som har en blandad befolkning av muslimer och kristna där dessa två grupper lever i fred med varandra. Jag känner inte till något sådant land.

 4. Pingback: Den är här nu, framtiden | ulsansblogg

Kommentarer är stängda.