Farsen 6 januarikommittén

Förhören i kommittén som ska reda ut vad som hände i Kapitoleum den 6 januari 2021 är en fars. Det är en lögn på samma sätt som Stalins rättegångar mot förrädare av revolutionen. Det har bevisats att oegentligheter som kan kallas valfusk förekom vid valet. Det har visats att talmannen Nancy Pelosi tillfrågades om hon ville ha förstärkt säkerhet, hon tackade nej. Sedan uppmanades hon att begära förstärkning, hon avböjde utan motivering.

Det har visats polisen öppnade dörrarna och bjöd in folk. Det har visats att kända AFA-ligister förklädda till trumpsupportrar uppmanade till våld och själva begick våld. Ingen av dem har åtalats. Det mesta gick lugnt och fredlig till, till skillnad mot när BLM hållit sina demonstrationer.

Det har visats att Trump inte uppmanade till våld. Tvärtom, när det stod klart att vissa personer spårat ur vid Kapitoleum uppmanade han dem att gå hem lungt och städat. Det har visats att vissa FBI-anställda, Ray Epps är mest omtalad, uppträtt som trumpsupportar och uppmanat till våld. Ingen av dem har åtalats. I vänstermedia har minst en av dem utpekats som offer för högerpropaganda.

Och nu dessa vittnesmål om hur folk som inte på något sätt varit del av oroligheterna den 6 januari behandlas olagligt av myndigheterna och ingen vet när eller hur det slutar. Demokraterna har mycket ondska och lagbrott att svara för.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Farsen 6 januarikommittén

 1. Pingback: Farsen 6 januarikommittén | ulsansblogg

 2. Thomas skriver:

  Så här i efterhand, när nu Trumpen är väck som president, så borde det uppstå ”eftertankens kranka blekhet”. Valet av Biden och dess praktiska effekter, med ganska så uppenbart valfusk, innebär att ”kollektiva Väst” inte har en ideologisk grund att stå på…
  Det är uppenbarligen så att en smart statskupp skett i USA – vilket gett politiska effekter i Europa som kommer att bli synnerligen destruktiva för Europa och för den svenska befolkningen.
  Först kan man konstatera att hela den politiska konstruktionen av EU och NATO, helt klart, efter ”valet” av Biden har förlorat sin legitimitet. Frågan är bara när befolkningen i Europa inser detta och vad det innebär för deras egen del.

  En upplösning av EU kan ske väldigt snart, men det kan också innebära att urgamla konflikter i Europa blir som nya. Tendenser i den riktningen kan man ju se redan, bara efter några månader in i Ukrainabråket.
  Parallellen till 1930-talet tycker jag syns.. Den fullständigt avgörande ekonomiska krisen -07-08 påminner om 1928-32, som i sin tur resulterade i kriget 1939-45, och även om vi inte heller har fattat (som man inte heller gjorde på 1930-tale) så var bankkrisen -08 en avgörande skillnad där ”kollektiva Väst”, dvs ECB och FED, verkligen var bluffande papperstigrar..
  I augusti 2019 startade den kris/krig som nu pågår och det avgörande steget var möjligen att byta ut Donald Trump mot sleepy Joe Biden. En helt avgörande åtgärd som avslöjar att allt handlar om kretsen runt Biden och deras intressen…

  • Göran skriver:

   SVT-informerade personer säger: ”De säger att Joe Biden är så bra.”

   • Thomas skriver:

    Jo… McGregor menar att det inte funnits en värre krigshetsare än Biden som president.. och Blinken undrade han bara vad det var för något…

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Varför är det någon mening att rösta i valet i September när vi vet att valfusket störtat USA i avgrunden?
  Hur lågt måste deltagandet vara för att kräva valet ogiltigt?
  Hans Jensevik har bra förslag men är det inte för komplicerat?

Kommentarer är stängda.