6 januari i Kapitolium

Lägger in några länkar och video för att visa lite om den från åtminstone folkets sida fredliga protesten mot demokraternas stöld av presidentposten. Special agent David Bailey har identifierats som den vakt som sköt den obeväpnad fd. soldaten Ashli babbitt. Han hade tidigare bland annat fått en utmärkelse av Donald Trump.

En video har kommit fram som visar att polisen konfererade lugnt med demonstranterna och därefter släppte in dem mot löfte att uppträda fredligt. Enligt vissa uppgifter är det CNN som filmat detta, men inte visat på TV. Gateway Pundit berättar om detta.

Jag har precis uppdaterat WordPress och alla plugins. Det ser minst sag annorlunda ut i redigeringsläge. Hoppas ni känner igen er. Det kanske tar lite tid för mig att känna igen gamla funktioner med nytt utseende och att lära mig nya. Hav tålamod!
Tydligen fungerar inte kommentarsfunktionen som den ska. Det går att kommentera, gör gärna det! Men kommentaren syns bara i kolumnen till höger, inte under inlägget och det hierarkin ikommentarerna fungerar inte. Även gamla kommentarer redovisas endast till antalet under inlägget, men finns till höger.
Jag jobbar på att finna en lösning!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på 6 januari i Kapitolium

  1. Dandersan skriver:

    Mer och mer framstår detta som en fälla!

Kommentarer är stängda.