Polisen och rättsstaten, summering

Jag frågade partierna om myndighetsaktivism, Polisen och rättsstaten. Nu har det gått en vecka sedan sista inlämningdatum passerats. Svar har lämnats i tid av Liberalerna, Moderaternas kansli, Moderaten Sten Bergheden. Under veckan har också svar inkommit från Klassiskt liberala partiet:

Klp har tagit del av din digra skrivning om myndighetsaktivism. Vi anser grundlagsbrott vara mycket allvarligt och i synnerhet när det begås av statens tjänsemän med statens våldsmonopol i ryggen. Det ska vara prioriterat arbete för RÅ och JK att bekämpa grundlagsbrott. Klp vill se avsked, böter och fängelsestraff i skalan för sådant.
Ordförande, Magnus Jönsson

 

Inga andra partier har lämnat svar trots påminnelse. Jag kan bara tolka det som att saken inte är tillräckligt intressant för dem.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Polisen och rättsstaten, summering

  1. Jan Andersson skriver:

    Snart val i Sverige. Dina frågor till partierna liknar situationen att fråga en tonårstjej som sminkar sig inför en fest hur hon ser på sina skolbetyg.

    Den som svarar seriöst då kommer det attt gå bra för.

  2. Göran skriver:

    Lär artikeln ”Namnet Nuder öppnar dörrar” på Folkungen.se och ställ er sedan frågan om en valsedel innebär någon förändring?

    https://folkungen.se/namnet-nuder-oppnar-dorrar/

Kommentarer är stängda.