Coviddöden

Det kommer allt mer oroande signaler om covid, vaccinet och den politiska hanteringen är långt från vad som är medicinskt motiverat. Vaccinet skyddar inte särskilt bra mot sjukdom och i stort sett inte alls mot spridning av sjukdomen.

Dödsfallen som har någon form av anknytning till vaccinet, inte covid i sig, ökar alarmerande mycket.

Det var USA, och bidenadministrationen som pressade att Trudeau och Kanada att stänga gränsen och stänga ner det kanadensiska samhället så totalt och odemokratiskt, utan att det var medicinskt motiverat.

G20-mötet i Bali bestämmer sig för att tvinga hela världen att införa odemokratiska antifrihetliga covidpass.

Mikroskopering med ny metod i Sverige av doktor Erik Enby och Sydafrika av Zandre Botha, oberoende av varandra, finner okända strukturer i såväl covidvaccin som i vaccinerades blod.

Jay Bhattacharya, professor i ekonomi och medicin vid Stanfords universitet, säger att den politiska responsen på Covid-19 var vetenskapsfientlig, samtidigt som man i besluten hänvisade till den av politiken utvalda vetenskapen. Det låter som något som även gäller i klimatfrågan. På vilka fler områden är det så, jordbruk, bilism, biologisk mångfald, HBTQ och genus? Frågorna hopar sig.

New Civil Liberties Association stämmer Massachusetts hälsoministerium för att de olagligt och i hemligt med hjälp av Google har installerat covidappar på medborgarnas telefoner för att kunna övervaka dem.

Hur många doser verkningslöst vaccin har Sverige köpt/förbundit sig att köpa/tvingats av EU att köpa? Tydligen så mycket att vi inte har lagringskapacitet inom landet. Bara det känns som en skandal som inte får tillräcklig uppmärksamhet.

Som en konsekvens av det politiska covid betalar staten så bra till de vårdgivare som sprutar folk med mRNA-joxxet att de hellre gör det än ger annan vård. Därför låtsas vårdcentraler och andra att det ska vara munskydd på, minimalt med besökare och maximalt fokus på covid. Att annan vård därmed blir eftersatt och skadorna på folkhälsan därför blir mycket värre än vad covid någonsin åstadkommit inses ganska lätt av den som tänker efter.

Som vi sett på flera håll skapar de politiska åtgärderna även stora skador i medborgarnas frihet, ekonomi och demokrati. Detta vansinne måste bringas till ett fullständigt och oåterkalleligt stopp. Vi kan inte tillåta att alla våra rättigheter tas ifrån oss för en medicinsk lögn.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Coviddöden

 1. ivarandersson skriver:

  Nedstängningarna i Kina har orsakat mest skada både på befolkningen och samhället.

 2. coffeeqvarn skriver:

  Covid och bensinpriserna lärde oss att vi aldrig ska åka ut och aldrig besöka vare sig ung eller gammal, vi kan bli smittade eller dom av oss. Bäst avstå alla mänskliga kontakter, snart är det inte bara storstadsborna som får ligga döda hur länge som helst även vi på landsbygden. Kanske det är en poäng, mer mark att roffa. Inger

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Varför går förövarna av detta socialistiska vansinne FRIA mitt ibland oss?
  Ser framför mig Reinfeldt, Bildt, Carlsson, Sahlin, Odell, Löven plus en del andra inkvarterade bakom lås och bom i något väl utvalt GHETTO, det finns 62 stycken sägs det. Pekuniär ersättning? Nej. Handmatade av ”gängkriminella” i så fall.

 4. Pingback: Coviddöden | ulsansblogg

 5. Benny skriver:

  Hur ska någon toppolitiker någonsin kunna åtalas i det korrupta Sverige? Inte ens Kalle Bildts dokumenterade brottslighet med lögner om ubåtar, spioneri och samröre med främmande makt, förskingrande av Sveriges ekonomi m m renderade i något som helst straff trots bergen av bevis. Eller ta Anders Sundströms och Sven-Eriks Buchts bravader i Northland-gruvan där 14 miljarder gick upp i rök? Anders Sundström blir inte ens, vad det verkar, åtalad för pengatvätten i Swedbank som han var ytterst ansvarig för! Vi kan nog glömma att den smutsiga byken någonsin tvättas i Sverige förrän det blir regimbyte på riktigt i Stockholm. SD är redan kuvade och en del av partidiktaturen sosse-Sverige även om de skrämde upp en del i 7-klövern ordentligt ett tag innan SD rätade in sig i ledet. För övrigt så lämnar många SD nu efter sveket vilket vara väntat.

 6. Gurra skriver:

  Sverige köpte vacciner varav en hel del skickades till afrika som bistånd, varpå de direkt destruerades. Nu ruttnar en del. Detta parat med att det verkar varit känt vilka batcher som var farliga och vilka som inte var det ger intressanta funderingar.

  Jag tror nästan sossarna och tjänstemännen låg lågt och köpte sig fria från global granskning på detta viset. Vi slapp stänga ner samhället.
  Hanteringen iblöran av gamla och detta att spränga lungor med resoiratorer för att man glömt hur de ställs in kan man kritisera. Men tänk om Kristensson, som i en aura av naivideolog propagerade för nedstägning hade varit statsminister.

  Lite som den inte så snygga ansökan till den förmenta försvarsalliansen, vi ligger nog värre till nu att bli med. Hur går vi ur utan krig med baser och kärnvapen på fd svensk mark?

  • Mats Jangdal skriver:

   Jag har inget annat svar än att jag är öppen för att du kan ha rätt på samtliga punkter.

Kommentarer är stängda.