På vems uppdrag skövlas Sverige?

Dagens gästskribent är Bernd Stymer

Till  Sveriges regering och dess stödpartier

Ingenting som vi svenskar någonsin har gjort med vårt land har skövlat det så som utbyggnaden av vindkraftverk håller på att göra. Det är inte ”vi svenskar” som håller på att göra det utan våra partivalda ombud, politikerna, som med vanföreställningen att kunna påverka klimatet låter utländska snyltare med sina vindbolag skövla naturen och skada befolkningen över hela landet.

Härmed begär jag med stöd av offentlighetsprincipen svar på den enkla frågan – hur mycket har alla tusentals maskiner vindkraftverk i drift minskat Sveriges utsläpp av GO2 vilket är enda grunden i riksdagsbeslutet att främja utbyggnaden av vindkraft 2009? Jag begär härmed svar av nuvarande regeringspartier M, KD, L som deltog i den riksdag 2009 och som därför är direkt ansvariga för detta beslut och dess katastrofala följder bl.a. i form av nuvarande energikris. För att göra erkänt ineffektiva vindkraftverk lönsamma i landets stora överskott av el tvingades befolkningen då i två lagar (2011:1200) om elcertifikat, och SFS 2017:813 (2011:1200) om s.k. kvotplikt att betala för lidande och skövlad natur med hänvisning till att en av FN påstådd klimatkatastrof, i form av att människans utsläpp av gasen CO2 värmer atmosfären, vilket bevisligen inte styrktes av genomförd forskning utan enbart av FN-påståendet att 97% av ”vetenskap” stödde det. Ingen annan än denna grund för Riksdagens beslut angavs. El från landets kolkraftverk, som inte fanns, skulle öka på det stora befintliga över skottet av CO2 fri el för att ”rädda världen”.

En sensationsfixerad medievärld, som lever på berättelser om katastrofer, hade skapat så stor panik att till och med den amerikanske oljemiljardären AL Gore förärades med del av Nobels Fredpris 2007 för att ha skapat opinion kring den globala uppvärmningen. Emellertid visade det sig att politiker med minister Maud Olofsson (C) i spetsen och en mängd kommunalpolitiker och tjänstemän i bygget av vindkraftverk såg ett enkelt sätt att berika sig. Även landets hårt arbetande bönder lockades av sin tidning från sitt bibliska arbete med svett och möda att ta del av ”arbetsfri inkomst” och upplåta mark till verken. Den lag, både nationell och internationell, som förbjuder en uppenbar skövling av naturen, åsidosattes på order av politiken i ett Regeringsbeslut, I 6, 2011, i vilket M, KD, L deltog i beslutet i strid mot Grundlagens krav om oberoende rättsskipning, vilket medför att den av de farliga maskinerna berörda allmänheten är helt rättslös i försöken att rädda sig och sin natur. Jag ställer min ovan nämnda begäran om information till dessa regeringspartier eftersom de bevisligen är medskyldiga till dagens elkatastrof som hotar hela svenska samhället och ber om förklaring hur nuvarande regeringens beslut att kväsa mig med mina egna pengar, som de först roffat med tokhöga energipriser, kommer att förhindra att katastrofen fortsätter.

Min begäran om information grundas även i den Regeringsförklaringen som lästes upp i Riksdagen 18.10.2022. Där det påstås att våra klimatmål skall nås och ge rimliga elpriser. Hur ger mål rimliga elpriser? Hur ger en påstådd grön omställning stabil och billig el? Hur kan en föreslagen infångning av CO2, som bevisligen hotar allt liv, ge billig el? Regeringsförklaringen avslutas med att – Sveriges ska vara ett land där lagen och jämställdheten gäller alla. – Gäller det även lag som skyddar mot att skadas av vindkraftverk?

Medborgare, Bernd Stymer

Det här inlägget postades i Gästlistan, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på På vems uppdrag skövlas Sverige?

 1. Thomas skriver:

  Eftersom ingen hittills verkligen ifrågasatt valresultatet år 2018, trots att man erkänt att det var intrång på valmyndigheten under flera timmar och att man trots detta hemligstämplat undersökningen och ingen offentlig debatt sker om varför det var som det var och hur det påverkade valresultatet…
  Att en del konstigheter tydligen förekommit i valet 2022 verkar vara konstaterat, men ingen tycks vilja ta i det heller…
  Så varför skulle inte allt annat också vara en bluff?
  T.ex. regeringsförklaringen….

  • Benny skriver:

   Tja, vi fick ju exakt samma skitpolitik med Uffe som vi hade med sosse-akrobaterna! Inga av vallöftena förverkligades och som vanligt var det bara valfläsk, för nu vill några andra figurer i partidiktaturens land Sverige berika sig några år. Sen är det sossarnas ”tur” igen att suga ut skattebetalarna. Kan knappast tänka mig att AFS eller Nyans fick så få röster i verkligheten eller att 4% på riktigt röstade på MP. Allt är bara politisk teater…

 2. Pingback: På vems uppdrag skövlas Sverige? – Life, Death and all between

 3. Peter Sjöström skriver:

  Tack för den texten . Instämmer till fullo . Rekorderligt att medborgare Stymer gör vad vi andra också bör göra men inte gör , mig själv inbegripen .
  Mvh Sjöström

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Det är bara att konstatera att ”RIKSDAGSMÄNNEN” i Sveriges riksdag inte är valda av SVENSKA FOLKET utan av korrumperade och köpta partigängare.
  Det har svenska folket vetat om länge men snart naggas den s k bidragskulturen i kanten när verkligheten tränger sig på. Kanske vaknar folket?

 5. Jan Andersson skriver:

  Bra rutet och så enkelt att förstå att till och med våra riksdagsmän och -kvinnor förstår. Däremot kommer de inte att reagera, för det finns flera hundar begravda här.

 6. Göran skriver:

  Lektion nummer ett i kontakt med en myndighet eller staten så att säga:

  Ställ bara en enda fråga.

 7. Pingback: På vems uppdrag skövlas Sverige? | ulsansblogg

 8. Ivar Andersson skriver:

  Regering och riksdag har dålig koll på vad besluten har för påverkan, t.ex. på pensionerna.
  ”Har uppdaterat min (Thoralf Alfsson) sammanställning om straffbeskattningen av pensionerna för 57:orna under 2023. Men kom ihåg att 59:orna kommer drabbas på exakt samma sätt under 2026 om vi inte lyckas påverka den sittande regeringen att besluta om en övergångsregel.”
  https://thoralfsblogg.com/2023/01/30/mina-inlagg-om-57orna/

 9. Glenn skriver:

  Har i 20-30 år funderat varför politikerna som är satta att styra landet ej gör vad som måste göras. Att fördela resurserna på rätt sätt , skapa positivt klimat , skapa lagar och ramar för allas gemensamma, osv.
  Inkompetens säger gemene man . Sällan säger jag. Vad man gör är högst medvetet. Så , vems intressen går man? Här kan man spekulera men inte är det medborgarnas intressen iallafall. I nuläget är det icke valda ” ledare” i EU , WEF osv som spelar bollen och våra ledare spelar på samma boll medan vi inte ens sitter på läktaren. Nu måste vi inse att vårt ” parlament” inte leker i samma sandlåda som oss medborgare som har valt dem. Tyvärr gäller det nog samtliga västländers ledare å fler därtill Passa på och res medan du kan (får). Ditt digitala DDR är på g.

  • Mats Jangdal skriver:

   Den beskrivningen stämmer mycket bra!
   Kommer något att hända? Troligen inte, det behövs nog en större samhällskollaps först.

Kommentarer är stängda.