Socialistisk demokrati

Trump är nu åtalad på 91 olika punkter samlade i fyra olika åtal. Många förväntar sig att han hamnar i fängelse i åratal. En del spekulerar i att han kommer att få sitta inne livet ut. Andra hävdar att det hela bara är show och avsett att få de amerikanska väljarna att överge honom. De senare är de som är verkligheten på spåret.

Det verkar som att så snart ett åtal är väckt, de inledande förhandlingarna avklarade och parternas positioner klargjorda, så händer ingenting. Trump försätts på fri fot. I det läget är det åklagaren som så att säga har bollen. Gör denne inget, händer inget. Gör Trump något misshagligt kallas han till nytt förhör och media drar sina vanliga haranger om hur skyldig och otäck han är.

På motsvarande sätt riktas ljuset mot Trump omedelbart som nya avslöjanden om familjen Bidens korruption kommer i dagen, eller siffror om Bidens polularitet eller statsfinanserna publiceras. Joe Biden och demokraterna behöver ha Trump i limbo. De gör allt kan för att hålla honom där, med hjälp av hela statsapparaten och media.

Någon fällande dom och fängelse vill de absolut inte ha innan valet. För då blir han martyr och folket kommer protestera. Nej, låt en man vara oskyldig i lagens ögon till dess en fällande dom vunnit laga kraft. Då kan han inte säga sig ha blivit orättvist behandlad. Samtidigt kan hans motståndare kasta all sorts smuts på honom i avsikt att få honom moraliskt dömd i allmähetens ögon.

Sådan är den socialistiska demokratin. Alla andra kan klandras, även för det goda de gjort. Socialisterna själva måste alltid gå fria, även från de värsta misstag och övergrepp de begått.

Ben Garrisson berättar hur upprörda demokraterna blir över Trump fortsätter vara populär även när de sprider arrestbilder (mughsots) på honom.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Socialistisk demokrati

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Det värsta är att det mesta kan översättas direkt på det svenska socialistiska politikerna. För all del, det kan få väljarna att fundera ett par varv extra över ”Arga-Lena Andersson” och framför allt Peter NATO Hultqvist. Tjusigt klientel som hjälper till att med muslim invasionen fördärva mitt SVERIGE. Det lär ha tagit 791 år att befria den Iberiska halvön?
  Vårt enda hopp är att socialisterna i framtiden inte kan ”ösa ut” utplundrade s k ”fiat-pengar”.

 2. Benny skriver:

  ”Demokratin” i USA är naturligtvis en cirkus som bara berör de som kan plundra systemet! För den vanliga medborgaren som numera är skuldsatt över skorstenen och kämpar för att få ekonomin att gå ihop är den politiska teatern i Washington av litet intresse. Och detta märks även i delstaterna som blir alltmer trötta på alla jippon och mer och mer sköter sig själva. Många delstater missköts som Kalifornien där flyttlassen går till främst Florida. Texas och Wyoming har väl kommit längst i den politiska frigörelsen från centralmakten och det är nog så att USA som det ser ut idag står och faller med petrodollarn.

  • Göran skriver:

   En tjej i Kalifornien lade ut en video där hon berättar om att hon blev spottad i ansiktet av en hemlös och video blir ”viral”.

   En kommentar på det från en person. ”Du fick det som du röstade för.”

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Är ordet och innebörden av ordet demokrati av något värde för svenska folket så måste de svenska socialisterna avslöjas fullständigt. ”Arga – Lena Andersson” är en billig muslim kramare, inget annat!

 4. Jan Andersson skriver:

  Man behöver bara fundera i fem minuter på om det är sant att alla människor är lika mycket värda, eller om det finns något för varje individ att sträva mot och anstränga sig för att bli. Om det vore sant så skulle man aldrig behöva bry sig eller anstränga sig det minsta, eller anta några egna utmaningar i livet. Ska inte uttrycket i stället vara: alla människor är skapade lika, sedan skiljer det åtskilligt hur man väljer att leva.

  Det förutsätter en stor individuellt frihet, vilket också innebär att man måste snabbt och bestämt identifiera och avvärja varje försök från andra människor att ta initiativet och från en själv och minska friheten.

  Idag är detta en ständigt pågående process, vilket bara existensen av bloggsajten Frihetsportalen vittnar om. Men en nödvändig sådan eftersom idag allt fler individer blir hjärntvättade sedan barnsben med irrläror skapade av makthungrande människor som tidigt i livet blivit inbillade att de är utvalda och speciella och skapade för att ha makt över andra individer och skaffar sig också den makten genom att lova och ljuga utan att kunna uppfylla något.

  Det innebär att varje frihetstörstande individ måste frigöra sig själv från sådana sjuka idéer och snabbt och bestämt avvärja varje försök att bli manipulerad eller förslavad. Alltså en smäll på käften och inte en knuten hand i byxfickan.

  Hade Ukraina skickat en missil rakt in bland lökarna på Kreml i krigets inledning, så hade varje rysk medborgare sedan vetat att Ryssland hade inlett ett invasionskrig mot en grannstat och inte blivit hjärntvättade enligt känt mönster att ”det bara är en liten militärövning”. Det spelar härvid ingen roll att Ukraina också är en skurkstat, frihet är en grundförutsättning för alla att kunna se framåt utan begränsande samvetsförebråelser och på sikt avlägsna alla korrumperade och maktgalna ledargestalter.

  Ska Vladimir Putin och hans maktsfär nu tjäna personligen på sin kallhamrade agression, eller elimineras offentligt, snabbt och effektivt? Svaret är avgörande för om världen nu ska fortsätta framåt eller återgå till slaveri och islamism, den enda form av samhällssystem många har upplevt. Men många känner inte igen friheten och kan inte uppskatta vad den skulle vara värd för dem själva. De måste därför läras från unga år att se möjligheterna och inte svårigheterna, som staplas över oss nuförtiden.

Kommentarer är stängda.