Pandemisk vattendelare

Jag har aldrig tagit influensavaccin, trots att sådant funnits tillgängligt i minst tio år och medborgarna uppmanas att ta det för sin egen hälsas skull. Men jag litar till mitt naturliga immunsystem att hålla mig frisk eller åtminstone endast lindrigt sjuk och för en kort tid. Inte heller är jag rädd för döden. Vi ska alla dö någon gång, av något. Om det sedan är ett virus, en förlupen kula eller tristess i slutet på ett långt liv, så må det vara så.

Redan som barn när jag fick beskrivet för mig det naturliga urvalet och och ”survival of the fittest” tyckte jag att det lät bra, rätt och riktigt. Naturen har inget intresse av att hålla undermåliga individer eller föra undermåligt genetiskt material vidare. När detta politiserades och människor ansåg att de skulle avgöra hur det naturliga urvalet skulle se ut heter det socialdarwinism och är en totalitär ideologi. Men det är falsk darwinism och har inget med naturen att göra.

Människan har, liksom all natur fortfarande är, varit utsatt för, ja rent av utlämnad till, det naturliga urvalet ända fram till mitten av 1800-talet. Därefter har det naturliga biologiska urvalet successivt ersatts med annat urval, i synnerhet i den rika delen av världen. Det urvalet kan också betraktas som en onaturlig variant av ”survival of the fittest” – överlevnad för de bäst anpassade till de rådande omständigheterna.

Med vaccin för en så trivial sak som influensa sätts det naturliga biologiska urvalet till stora delar ur spel, på flera sätt. Det handlar dels om det uppenbara, att man lurar naturen. Men också om det mindre uppenbara, att man lurar människan! De människor som tar vaccinet vet inte om de överlevt tack vare vaccinet eller sitt goda naturliga immunförsvar. De blir därmed fångar i vaccintillverkarnas våld.

Därutöver blir de som tagit vaccinet, och det är troligen det allvarligaste av allt, blir de fångar i en auktoritär politisk dogm. De måste enligt narrativet fortsätta vaccinera sig, för att skydda sig själva, för att skydda sina medmänniskor, för att solidariskt skydda den auktoritära makten.

Att vägra ta vaccin man inte vill ha och mest sannolikt inte behöver, är en rebellisk, ja rent av revolutionär akt när det görs i en totalitär och diktatorisk kontext. Att vaccinen dessutom som det verkar, ger en mängd biverkningar som är värre och drabbar fler illa än vad viruset gör, förtydligar vikten av att tänka efter ordentligt om sin egen risk och vad man kan bidra med till ett frihetligt samhälle.

Den som någon gång tänkt den klassiska tanken ”ge mig frihet eller döden!” måste i ärlighetens namn också omfamna konsekvensen att vara beredd att dö i försvaret av friheten i det samhälle man dör för. Det måste inte vara att man dör av en kula, det kan vara att man dör av ett virus, så att de andra får leva i frihet. Den som inte kräver frihet lägger ytterligare ett varv med stenar på den mur som håller fåren innestängda i diktaturen.

Några länkar:
Ökad barnadödlighet i Nya Zeeland till följd av vaccin. Osäker på kvaliteten i det materialet.
Oförklarad överdödlighet i EU.
Myndigheter mutar internetaktörer för att dessa ska gömma undan material som inte gillas av staten.
Vetenskapen är vad staten säger att den är.
Globalismen växer fortfarande.
Masspsykosernas mekanismer.

Proof that the pandemic was planned with a purpose

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Pandemisk vattendelare

 1. Pingback: Pandemisk vattendelare – Life, Death and all between

 2. Thomas skriver:

  Det intressanta blir hur det ser ut på BB de närmaste åren…

 3. Patrik Axelson skriver:

  Zuby, den berömda brittiska rapparen förklarade den 2/10 hur samhället och allmän-heten har manipulerats till att tro på falsarier. Här Zuby 20 punkter.
  1 De flesta människor vill hellre ingå i majoriteten än att ha rätt.
  2 Minst 20 % av befolkningen har starka auktoritära böjelser, som kommer att växa fram under rätt förutsättningar.
  3 Rädsla för döden konkurrerar bara med rädslan för socialt ogillande. Den senare kan vara starkare.
  4 Propagandan är lika effektiv i modern tid som den var för 100 år sedan. Tillgången till obegränsad information har inte gjort gemene man klokare.
  5 Allt kan och kommer att politiseras av media, regeringen och de som tror på dem.
  6 Många politiker och stora företag kan lätt offra människoliv, om det gynnar deras politiska och ekonomiska ambitioner.
  7 De flesta tror att regeringen agerar för folkets bästa. Även många som är högljudda kritiker av regeringen.
  8 När de väl har bestämt sig skulle de flesta hellre fortsätta att ha fel än att erkänna att de hade fel.
  9 Människor kan snabbt tränas och relativt enkelt vänjas vid att avsevärt förändra sina beteenden – på gott och ont.
  10 När de är tillräckligt rädda kommer de flesta inte bara att acceptera auktoritära kommandon, utan de kommer att kräva sådana.
  11 Människor som avfärdas som “konspirationsteoretiker” är ofta väl underrättade och ligger helt enkelt före de vanliga media.
  12 De flesta människor värderar säkerhet och trygghet mer än självbestämmande och medborgerliga rättigheter, även om nämnda “säkerhet” bara är en illusion.
  13 Hedonisk anpassning sker i båda riktningarna, och när trögheten väl sätter in är det svårt att få människor tillbaka till det “normala”.
  14 En betydande andel av människorna njuter av att bli underkuvade.
  15 ‘Vetenskapen’ har utvecklats till en sekulär pseudo-religion för miljontals människor i väst. Denna religion har inte mycket med riktig vetenskap att göra.
  16 De flesta människor bryr sig mer om att se ut som om de gör rätt, snarare än att faktiskt göra rätt.
  17 Politik, media, vetenskap och sjukvård är alla korrupta, i varierande grad. Forskare och läkare kan köpas lika lätt som politiker.
  18 Om man gör livet tillräckligt bekvämt för folket, kommer de inte att göra uppror. Man kan hålla miljontals fogliga, när man tar bort deras rättigheter, genom att ge dem pengar, mat och underhållning.
  19 Moderna människor är alltför självbelåtna och saknar vaksamhet, när det gäller att försvara sina egna fri- och rättigheter från regeringens övergrepp.
  20 Det är lättare att lura folk än att övertyga dem om att de har blivit lurade.
  Bonus tanke: De flesta människor är ganska godhjärtade och har goda avsikter (detta är bra). Som ett resultat av detta kämpar de flesta människor hårt för att förstå att vissa människor, inklusive våra “ledare”, KAN ha illvilliga eller perversa avsikter (detta är dåligt).

  Ps om du läser klimatsans.com/aktuellt har du redan sett denna lista. Jag vet inte varför jag skickade vidare den till dig det bara blev så. Själv blev ag imponerad och håller med om allt.

  • Jan Andersson skriver:

   När man efter flera års intensivt sökande på nätet efter sansade röster (och har hittat några) är risken stor att man har tappat allt förtroende för Main Stream Media. Försöker man nu ta in vad MSM skriver eller sänder, drabbas man av en känsla av overklighet och undrar två saker: hur kan de ha några konsumenter kvar, och hur har de mage att kontinuerigt hålla på att pytsa ut nyhetsfragment som förstärkta med livlig fantasi eller enögd aktivism görs till feta rubriker? Läsarna blir klokare med åldern, MSM allt galnare.

   Givetvis finns det personer som är insatta på riktigt i de allmänna och viktiga frågorna, fast de refererar man aldrig till för då kanske nyheten inte blir en nyhet längre, eller så är bilden så komplicerad att ingen inom journalistskrået kan beskriva den trovärdigt och nästan ingen konsument skulle orka ta till sig den.

   Det handlar alltså om att sälja sina produkter varje dag, och hålla igång kommersen till varje pris som helst. Vore MSM livsmedel så skulle folk ha ratat dem för länge sedan. Men hur är det att jobba på företag som kritiklöst köper billigaste möjliga råvaror och tillverkar sämsta möjliga produkter av dem – det måste vara nedbrytande att gå till jobbet varje dag utan att kunna förkovra sig i yrket med tiden därför att ingen bryr sig det minsta, men på något underligt sätt rullar kulorna in. Och hur ska man tolka att ganska mycket intäkter kommer via generösa bidrag , skänkta men villkorade av socialistregimer?

   De journalister som inte orkat delta i denna dödsdans är inte kvar i yrket, men en del av dem har funnit sin röst i just nätbloggar. Men varför finns inget intresse att föra fram Sanningen med stort S, och då menar jag absolut inte klimatfantasierna eller någon annan religon.

   • Benny skriver:

    Det enkla svaret är att skulle MSM skriva sanningen om ”vacciner”, klimatbluffen, Ukrainakriget m m så skulle det bli kaos och ansvariga politiker hänga från lyktstolpar. Man måste samtidigt komma ihåg att politiker och media i västvärlden styrs av globalisterna och den som är motståndare måste avlägsnas med olika metoder. Sanningen har inget värde för MSM utan det är propagandan som är det viktiga..

 4. Pingback: Pandemisk vattendelare | ulsansblogg

 5. Lars Mellblom skriver:

  Hustrun har i många år varit en av de 40 medlemmarna i den lokala sångkören där nästan alla är 65+. Fram till dess att vaccinpasset infördes omöjliggjorde de statliga restriktionerna (detta är i Frankrike) sammankomster utanför familjen. Under 2021 tilläts innehavare av vaccinpasset träffas i större grupper. Obligatoriet med passet avskaffades som väntat strax före presidentvalet i april i år. Körens styrelse, vars ordförande är en pensionerad veterinär som borde veta bättre, beslöt likväl att endast de som var fullt injecerade skulle få deltaga i sammankomsterna, dvs. de med 3 eller 4 doser under skinnet, samtliga utom min hustru, liksom fortsatt maskbärande.

  Jag argumenterade med ordföranden om det meningslösa med kraven med tanke på de nya varianter av viruset som hela tiden utvecklas. Men nej. ”Myndigheterna rekommenderar en ny dos var 3-4 månad för vår åldersgrupp och det gör de för vårt bästa. Och hur hur kan du tro att du vet bättre än experterna?”

  Nåväl, i juli gav kören en konsert i grannkommunen. Några dagar senare insjuknade mer än hälften av körmedlemmarna i Covid, varav 2 blev allvarligt sjuka ! Nu uppmanas medlemmarna att snabbt ta en ny booster och ingen av dem visar tecken på att ifrågasätta uppmaningen, vilket stämmer väl överens med Patrik Axelsons kommentar här ovan.

 6. Göran skriver:

  Jag tycker var och en borde ställa sig frågan: Fungerar vaccinen? Försök att finna ett svar på det.

  På de flesta vaccinen kan man inte finna i statistiken att de fungerar.

  Läkemedelsbolagen kan få ett vaccin att fungera genom att helt enkelt klassificera om en sjukdom. Smittkoppor är en sådan sjukdom. Man delar upp smittkoppor i olika andra sjukdomar som monkeypox, chickenpox m.m. Sedan finns det inga smittkoppor kvar. Vaccinet fungerade.

  På en läkarklinik i USA började de att registrera hälsan mellan vaccinerade och ovaccinerade klienter. Vad de hitintills har funnit är att de ovaccinerade är friskare än de vaccinerade överlag, dvs. inte specifikt för den sjukdom de är vaccinerade mot.

  De har funnit att i stort sett bara bland de vaccinerade barnen ställs diagnosen ADHD. Samma sak gäller för astma, allergier eller andra autoimmuna sjukdomar.

  Vaccination är en religion på samma sätt som klimathotet.

  Våra kroppar har en mängd funktioner om ska bekämpa ämnen som inte ska vara i våra kroppar. De flesta människor ägnar större delen av sina liv åt att stoppa in ämnen i kroppen som kroppen inte vill ska vara där. Med tiden kommer kroppens försvarsmekanismer att bli överbelastade och kollapsa. Och då, så skyller vi på ålder, stoppar i oss medicin, som generellt har en verkningsgrad på 5 %, och fortsätter mata på dåliga ämnen till det överbelastades systemet.

  Vi att inte kasta skuld på oss själva köper vi gärna begreppet genetiskt betingar. Delvis sant, för något måste trigga den dåliga genen.

  • Jan Andersson skriver:

   Återigen: nej vaccinet fungerar inte och det har inte varit avsikten heller. Det går inte att framställa infuensavaccin eftersom det muterar ständigt. Och det spelar ingen större roll, eftersom covid-19 är ganska harmlös för att vara en influensa. Däremot fungerar vaccinet på den allvarliga följdsjukdom som många har drabbats av: kärlblödning som först slår sig på lungorna med andningssvårigheter som följd, och som kräver intensivvård, en bristvara i Sverige. Dessutom upptar man alla sjukhusresurser så att många med andra allvarliga sjukdomar inte kan bli behandlade i tid, flera med dödlig utgång. Ett skräckscenario för alla sjukhusadministrationer överallt, och massvaccineringen fungerade till så motto att få behövde uppsöka sjukhuset för sin covid-19.

   Om man fått covid-19, och är rädd för komplikationen kärlblödning/lungblödning så märker man det efter ca tre dagars normal influensa, cirka två dagar innan man måste in på sjukhus i så fall, genom att mäta blodets syrehalt. Det kan man göra med en billig syrehaltsmätare (200-300 kr), vi kunde göra det med våra mobiltelefoner (som klassades som tillförlitliga av FDA i USA). Under värde 80 så är det något som är fel. Normalt ligger man på 90. Söker man vård då blir behandlingen mycket lindrigare för alla parter.

   Min svärfar som var sjukvårdare under beredskapen i Sverige under andra världskriget i sammanlagt 3,5 år, och tog hand om hundratals influensasjuka beskärmade sig ofta över att folk på senare tid inte lät febern stiga eftersom det är kroppens eget viktigaste försvar mot bland annat influensa och triggar kraftigt produktionen av egna antikroppar. När folk idag känner sig sjuka proppar alla i sig febernedsättande medel som acetylsalicylsyra, ibuprofen eller paracetamolpreparat, och hindrar alltså effektivt kroppen att bilda nödvändiga antikroppar. En normal influensa varar cirka fem dagar, två av dagarna med 39-40 graders feber. Sedan är man slak ett par dagar innan man kan leva som vanligt. Men för äldre multisjuka personer kan det ändå vara för mycket och även om man överlever så kan ens tillstånd bli ytterligare permanent nedsatt. Deras sjukdomsprocess bör övervakas av en läkare.

   Allt bekräftas på amerikanska medicinsajter, de enda värda namnet.

   Sjukvårdens dilemma idag är att många anställda bara gick hem när covid-patienterna började välla in på mottagningarna runt om i Sverige. De som blev kvar jobbade osannolikt hårt, men har inte fått någon ersättning, en sköterska jag känner skötte tillsammans med en kollega ensamma hela avdelningen när de andra hade gått hem. Hon har summa summarum fått 80 kr i kompensation efter flera år.

 7. Jan Andersson skriver:

  Dagens kommentar: ”Bolunds triumf: Till sist fungerar vindkraften” i Nyheter Idag. Vindkraften är som en bil utan bensin som man får bogsera överallt, men till slut kommer man till en lång utförsbacke när bilen rullar ner själv, och då ropar alla ”Hurra, jag visste väl att den skulle fungera en dag!” Utförsbacken = stadigt och ihållande blåsväder, inte onormalt för oktober med väldigt ovanligt i februari.

  Det är ju inte bara de svenska vädervingarna som snurrar utan främst de tjugotusen tyska! Nu köper de ingen kraft och då blir det löjligt billigt i stället för löjligt dyrt.

  • Benny skriver:

   Ja, detta är ju sinnessjukt och varför kan inte ”våra” politiker förstå ens enkla orsakssammanhang och sluta med vindsnurrorna? Bolund är per definition efterbliven men det är ingen nyhet vid det här laget! Måste man vara efterbliven för att bli politiker eller en cynisk korrupt skitstövel som är politiker för att sko sig själv? Svaret är nog att det är en blandning av idioter och psykopater som blir politiker och de få sunda politiker man kan finna är de på lokal nivå i mindre kommuner och landsting. Men på den nivån i mindre sammanhang finns ju inte heller något incitament för korrupta svin att ”jobba” som politiker heller eftersom möjligheterna till fiffel är små och ekonomin dessutom saknas för svindleri i stor skala.

Kommentarer är stängda.