Sossar och judar

Sossarna har tydligen som enda strategi i EU-valet att beskylla SD för nazism, fascism och rasism, inklusive antisemitism. Nu har man grävt upp att en fransman som hatade judar för hundra år sedan använde uttrycket folkutbyte, på franska, om hur judarna skulle ta över Frankrike. S-trollen påstår att SD importerat det uttrycket för att de hatar judar.

Nej, så är det inte, av flera skäl. Det finns nästan inga judar kvar i Sverige. De av S importerade muslimerna har skrämt i väg de som fanns. Att vi, även om jag inte är SD, säger folkutbyte beror helt enkelt på tillgänglig statistik och matematik, och genetik. Svenskarna har ett DNA som ger hög andel blonda människor med ljus hy och blå ögon som tydliga tecken på annat DNA än det som mörkt till svart hudfärg, svart hår och mörkbruna ögon.

Dessa människor har importerats som röstboskap av S, de kan man läsa i deras egna beskrivningar och instruktioner till lokalavdelningarna om mottagande av dem. Med dem har i överväldigande grad kommit islam och islam är striktare än katoloicismen om preventivmedel och abort. Följaktligen har de invandrade en betydligt högre reproduktion än svenskarna, ungefär dubbelt så hög

Dessa invandrare utgör nu över en miljon och deras andel i befolkningen växer snabbt. Deras religion tillåter inte tvivel eller byte av religion, det är belagt med dödsstraff. De anser deras sharialag stå över all annan lag, i första hand för dem själva, men när de får makt gäller den även för alla andra.

Ingen med förnuft, ärlighet och intelligens kan neka till att effekten av förd politik blir ett utbyte av svenska folket och dess kultur mot ett annat folk och deras kultur, ett folkutbyte som är ett korrekt använt svenskt uttryck.

Men sossar gör som de alltid gjort de sprider hat, lögner, vanföreställningar, vantolkningar och infama beskyllningar om den de ogillar. Man kan tvista om det är omedvetna vanföreställningar eller avsiktliga vanföreställningar om vad motståndaren säger och står för som de gillar att sprida för att så misstroende och förakt. Sanningen är väl att det är både och, För de mindre kunniga är det oftast vanföreställningar, medan de mer kunniga sossarna vet att det är avsiktliga vantolkningar. De vill göra språket oanvändbart för sina motståndare.

Det är naturligtvis bekvämt att aldrig förstå eller begripa rätt, för då kan man alltid beskylla motståndarna för dålig moral, fel värdegrund. Ledarna i s behöver inte förklara eller motivera att motståndare ska fulas ut, cancelleras, alla ”vet” ju att de är nazister. Där är vi nu. Det parti som varit rikets största i snart hundra har ingen egen politik att redovisa, bar smutskastning av sämsta sort. Måtte de snart ha raderat bort sig själva.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Sossar och judar

 1. Ivar Andersson skriver:

  Sossarnas invandringspolitik har gjort att SD idag utgör 20% av väljarkåren. Samtidigt har S minskat från 40% till 30%. Var fjärde sosse har gått till SD. S var naiva som vanligt.

 2. Errbe skriver:

  Socialister har en totalitär värdegrund. Det enda som verkligen räknas är att just de skall bestämma. ”Allt är politik” ! D.v.s. planekonomi.

  De fattar inte att islam är ännu mer totalitärt. Och hänsynslöst, när det kommer till kritan. . .

 3. Pingback: Sossar och judar | ulsansblogg

 4. Göran skriver:

  Jag förstår inte hur de kan komma fram till att SD inte skulle gilla judar. SD-politikern Kent Ekeroth är jude. Skulle han vara med i SD och därtill aktiv kommunalpolitiker, om alla hans kolleger i SD skulle hata honom?

  Tvärtom är SD ett judevänligt parti, och gör mer eller mindre allt för att framstå som det.

  För övrigt är nazist inte en förkortning av nationalsocialism utan ett tysk ord med den ungefärliga innebörden ”bondfåne”. Kanske SD är ett gäng bondfånar (?).

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  ”De vill göra språket oanvändbart för sina motståndare”.
  Vill gärna länka till K-O Arnstberg utmärkta förklaring till de verktyg socialisterna är utstuderade specialister på att handhava. Väl värt att lyssna på. https://swebbtv.se/w/7gn5q843wLYiWosbG3GzTu Är det verkligen det missbruket socialisterna anser gagnar mänsklighetens framåtskridande?
  Det känns nästan ”tradigt” Mats, att behöva rosa Dig för din suveräna förmåga att förklara hur socialisterna kan förvrida tankar och ord till sin egen båtnad och skada för alla oss andra. Ett märkligt fenomen som jag aldrig blir riktigt klok på.

 6. Mats Jangdal skriver:

  Tack Samuel!

  Vill tipsa om en mycket träffande parodi!
  https://youtu.be/PcTG0Ki_K8A?feature=shared

 7. Samuel af Ugglas skriver:

  Den här kan vi gått lyssna till dagen efter.
  https://youtu.be/KRukWWspzGw?feature=shared

 8. Göran Åkesson skriver:

  Rubriken ’sossar och judar’ är kanske ofrivilligt välfunnet av semantiska skäl. Begreppet ’nationalsocialism’ beskrevs som idé av judarna Moses Hess och Theodor Herzl för att sammanlänka nationalism och socialism. Bismarck tillskrevs en gång varande den första nationalsocialisten. Ordet nazi är från början en diminutivform av Ignatius och användes i södra Tyskland & Österrike som nidord för motsvarande det svenska ’dummerjöns’.
  Svenska socialdemokrater var tydliga förfäktare av nationalsocialism under 1900 talet till en tidpunkt nära slutet på andra världskriget. Själv tycker jag socialdemokraters sematiska förflackning och brist på vanligt folkvett i den politiska propagandan gör dem välförtjänta av beteckningen ’dummerjönsar’.

 9. Pingback: Replik på SVDs gröna reportage | ulsansblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *