Feminismen bringar ondska

Feministerna har kortslutit rättsstaten med sina krav på att kvinnor individuellt ska få definiera vad som är kränkningar och övergrepp, att tryckfriheten inte ska få gälla pornografi, samt annan särbehandling de vill ha reserverad för sig själva.

Därigenom har de samtidigt kortslutit rättsstaten så att andra särintressen också släpps fram. Det ironiska är att en grupp av särintressen som vuxit i feminismens kölvatten är de konservativa religiösa grupper som vill förbjuda precis det som feministerna vill uppnå.
Men vi får alla lida för det. Det generella rättssamhället, styrt av allmängiltiga principer överges till förmån för särintressenas ad hoc samhälle, kvinnor, invandrare, urbefolkningar, judar, kristna, muslimer, veganer, djurrättsaktivister, reclaim the streetare, homosexuella, med flera. Alla kräver särbehandling för sina intressen.
Men de kräver inte bara respekt för sina allmänna särintressen. Nej, var och en av dem vill helst ha särbehandling utifrån sina egna personliga preferenser. Finns det någon som på allvar tror att det kommer att återstå något som över huvud taget kan kallas för samhälle om detta genomförs?

Det här inlägget postades i Jämlikhet, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.