Mera Argus

Tack Susanna Popova, för att du finns. Av alla utrotningshotade arter är nog kritiskt tänkande journalister den vi borde vara mest oroade över att förlora.

Den antibilismhysteri som klimathajpen nu sprider, kommer inom kort att medföra stora påfrestningar på vårt samhälle. En samhällsekonomisk kollaps med åtföljande sammanbrott av det civila samhället så som vi hittills vant oss vid, kan inte uteslutas.
Detta kanske är en skräckvision som kan förefalla vara lika illa underbygd som de skräckvisioner klimatmånglarna säljer. Jag gör dock bedömningen att min variant är mer sannolik än deras. Deras medicin är värre än åkomman de säger sig vilja bota..
Kom ihåg att miljöpolitik är ingenting annat än ett alternativt sätt att göra anspråk på makt. Det gäller för såväl företrädare för de etablerade partierna, fristående organisationer och forskare som för media och företag.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.