J’accuse! klimatalarmisterna

Nu har Ned Nikolov och Karl Zeller fått sitt länge omtalade och i delar tidigare redovisade forskningsresultat publicerat med peer review. Finns att ladda ner här. I en intervju med Alex Newman säger Nikolov att med deras resultat är hela klimathotet, hela AGW, alla föreställningar om att atmosfärens innehåll av olika gaser eller att människan via sina utsläpp kan påverka, än mindre styra Jordens klimat, falsifierat. Det är dags att erkänna det och börja forska om annat, men också mot bakgrund av  deras resultat fortsätta forska i den riktningen för att se vad mer det finns att lära.

När detta sjunker in hos Greta lär hon gå in i en psykos så svår att häva att det kommer att kännas som tortyr. För det lidandet måste hennes föräldrar åtalas för barnmisshandel. På SVT, som agerat propagandacentral för Greta och hela klimatalarmismen måste hela ledningen med Hanna Stjärne och Jan Helin i spetsen, reportrar och andra, som Erika Bjerström, Lisbet Åkerman, Anna Hedenmo, med flera alla åtalas och kastas i fängelse för en rad brott. Dessa inkluderar desinformation, ryktesspridning, falska nyheter, skada på medborgares anseende, agerande i främmande makts intressen, landsförräderi, civilisationsomstörtande propaganda, åsiktsterrorism med mera.

Det vore inte fel att också slänga in ett gäng politiker från V och ända till KD i buren för dessa brott. Åtminstone de tongivande i klimathotet. De företagsledare som mot bättre vetande deltagit i cirkusen och skaffat sig lagstiftningsfördelar för sina produkter och tjänster eller fått omfattande subventioner måste gå samma väg. Vi vill inte ha en samhällselit i huvudsak bestående av bedragare och grova brottslingar. Att en och annan bandit nästlar sig in kommer vi väl inte undan. Men vi kan inte ha stora massan av eliten med sådana personer. Domstolsväsendet måste förnyas och förstärkas.

Klimatalarmisterna måste framföra en omfattande ursäkt till alla de som blivit lurade. Ser fram emot att få höra Johan Rockström och Anders Wijkmans förbehållslösa ånger och ursäkt inifrån förrädarfängelset för deras roll i hysterin.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på J’accuse! klimatalarmisterna

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Klimatbedrägeriet är så pass omfattande att “slutenvård” är nog inte möjligt att tillhandahålla alla beträffade. Ett system med samhällstjänst kombinerat med omskolning bör tas i anspråk.
  Varför inte erbjuda reella arbeten till gagn för vår miljö? Jag tänker då på röjning av skog, rensning av diken, renhållning av åkermark och skötsel av det finmaskiga vägnätet. Fler exempel finns säkert. Plocka granbarkborre kanske!!

 2. Dandersan skriver:

  Vi får väl ta ner dem i en viss ordning.
  Forskarna först.
  Jag har en favoritgrupp-Rossby center vid SMHI-som gärna kan dras fram och visa sina fula trix.
  De är övertygade om att SO2 kyler när de ökar som vid vulkanutbrott.
  Men de har (officiellt) ingen aning om vad som händer när de minskar!

  • Ivar Andersson skriver:

   Dandersan
   Inte lätt för Rossby center att sitta på två stolar samtidigt. Risk att forskningsanslag dras in och nedläggning om sanningen släpps fram.

 3. Åke Sundström skriver:

  Det finns kanske anledning avvakta med segerjublet en smula i avvaktan på att invändningarna från respekterade skeptiker som Happer och Lord Monckton (kanske även Gösta Walin?) blivit utklarade. Men att Mats, som är en noggrann och eftertänksam general, finner Nikolov och Zeller helt övertygande indikerar att det kan vara där vi landar när eventuella vetenskapliga dimmor har skingrats. Då blir det dags för IPCC;s forskarfuskare och politiserande svenska klimatskojare att begabbas och rannsakas, tillsammans med våra maktlojala TV-kanaler och tidningar.

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Det är inte många gånger man får en klump i halsen och en och annan glädjetår men idag Mats är jag mycket glad för att vi får ett konkret förslag och ett gryende hopp för framtiden i Sverige. Det har Du förordat länge.
  Titta här vad jag hittar hos Maryl Streep:
  1990, Actress Meryl Streep: “By the year 2000 – that’s less than ten years away — earth’s climate will be warmer than it’s been in over 100,000 years. If we don’t do something, there’ll be enormous calamities in a very short time.”
  Kanske Mats fina förslag ovan skulle skickas till henne, “do something” var ordet!!!

  Stefan Eriksson, ditt förslag till samhällstjänst för samma ersättning som till den utplundrade landsbygdsbefolkningen med tillägget att det är Herman Sundqvist, han som släckte ljuset för Roslagsborna med hjälp av stormen Alfrid. Det är han plus miljögalningarna på länsstyrelser och kommuner som skall plocka granbarkborrar till att börja med. Spika gärna upp bilder på Maryl Streep i skogen för dem som har svårt att släppa tanken på kvinnfolk under arbetstid.
  “Then you have done something”.
  Jag är rätt nyfiken på hur många som förstår i vilket skick den SVENSKA produktionsapparaten för livsmedel befinner sig i? Eftersatt dränering, urdålig markkultur och ett enormt stort byggnadsbestånd som är garanterat eftersatt eller direkt förfallet, många fastighetsägare med en fantastisk energiförsörjning med egna turbiner och andra värmeinstallationer. Det här diskuteras aldrig för det är få som förstår vad bönder och skogsfolk säger. Det är landsbygdsbefolkningen som får betala priset för socialisternas tilltag att tvångsförflytta dem in i betong ghetton.
  Kan inte nog uppmana läsarna att titta och begrunda prof. K.O. Arnstbergs resonemang med Mikael Wilgert i https://www.swebbtv.se/ Förklara för ungdomarna allvaret i det som kommer fram under presentationen hur vi vanliga skatteknegare blir förrådda.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Fick fel länk till prof. Arnstberg.

  • Stefan Eriksson skriver:

   För inte mer än 75 år sedan “gapade mattemplen tomma” (som Ni brukar uttrycka saken Samuel) i stora delar av Europa. Då användes bomber och granater för att åstadkomma detta tillstånd. Idag används en fundamentalistisk byråkrati för att upprepa historien.

   Många av mina bästa vänner är 75 plus, de har en hel del intressant att berätta, som många av “Gretas” anhängare borde ta del av.

 5. Gunnar Littmarck skriver:

  Vad trevligt jag ska läsa allt ordentligt nu men finner som jag skrev grava fel.

 6. Gunnar Littmarck skriver:

  Var finner jag var det publicerades? Var det Nature blir detta skoj var det en klimathotskeptisk sida spelar det liten roll.

 7. Gunnar Littmarck skriver:

  Märk att deras modell missar spektrum de går ut från att atmosfären värms av långvågig elektromagnetisk strålning och sänder den mot marken och skulle de ha rätt skulle spektrum se annorlunda ut inte ökad effekt mot marken i de våglängder växthusgaser påverkan.

  • Mats Jangdal skriver:

   Nej, det är inte deras antagande att långvågig elektromagnetisk strålning går mot marken. Det där är IPCCs förklaring till koldioxidens förstärkningseffekt. Vilken N&Z kategoriskt tillbakavisar.

 8. Gunnar Littmarck skriver:

  Första riktigt grova felet jag ser bortsett deras grund att atmosfären har en maximal växthuseffekt på 90K är då de missar Venus likt så många.

  Kanske för att Wikipedia är kapat av klimatalarmister?

  Jag visade för flera år sedan att det inte är koldioxidens växthuseffekt som gör Venus yta så varm.

  “Above the dense CO
  2 layer are thick clouds consisting mainly of sulfuric acid, which is formed by sulfur dioxide and water through a chemical reaction resulting in sulfuric acid hydrate. Additionally, the atmosphere consists of approximately 1% ferric chloride.[68][69] Other possible constituents of the cloud particles are ferric sulfate, aluminium chloride and phosphoric anhydride. Clouds at different levels have different compositions and particle size distributions.[68] These clouds reflect and scatter about 90% of the sunlight that falls on them back into space,”

  Detta vägrar de flesrta ta med i sina beräkningar men resulterar att bara 40W/kvm återstår för dessa foraskares effekt, ändå hävda de 15000W/kvm.

  Enklaste liknelse som ligger på deras märkliga fysikplan är om jordens omgasv av en aluminiumfolie på 10 km höjd?

  Då skulle jorden refflektera 175000TW men ändå bli så het att alla havs kulle koka bort bara av restvärme och energi från radioaktivt sönderfall.

  10 TW är den effekt som jordens nedkylning sänder genom jordytan och 30TW tillförs från sönderfall av uran och torium, men det skulle räcka med en reffelekterande sdkärm likt Venus har.

  Det ska bli skoj att såga dessa herrar och med lite tur sprida skeprisk granskaning av inte minst de som talar för våra åsikter.

  • Mats Jangdal skriver:

   De är nog enda som inte missar Venus! Hon passar bra in i deras ekvationer, om du läser deras rapport.

Kommentarer inaktiverade.