Muppologi

Att miljömupparna hamnar i de resonemang, det tänkande och de förslag till åtgärder, som de gör, beror på två saker. För det första så saknar de korrekt verklighetsuppfattning. För det andra så saknar de insikt om de drivkrafter som vägleder vanligt folk i vardagen. Miljömupparna är med andra ord, på alla punkter vad man med ett sammanfattningsord brukar kalla för extremister. Får de tillfälle att försöka implementera sin vrångbild i folks vardag så är det att jämföra med terrorism.

Deras teorier och deras önskemål om åtgärder är helt klart i klass med andra totalitära idealisters. Allt för många låter sig värvas som nyttiga idioter i deras tjänst. Vi måste på något sätt få stopp på såväl idémakarna som idioterna innan de ödelagt hela vår värld. Precis som vanligt med fördärvare, så gör de detta onda utifrån sin goda vilja.

Det här inlägget postades i Frihet, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.