AGW slår ifrån sig

Ett år har gått sedan Phil Jones erkände att deras mätningar av verkligheten inte bekräftar en klimatförändring. Klimathotet är alltså byggt på en hypotes (spekulation, gissning, på ren svenska).
Därmed är inte jag (eller någon annan skeptiker) skyldig att redovisa alternativ forskning eller andra fakta, för att styrka min ståndpunkt. Det räcker med att hänvisa till det CRU funnit, ingen belagd klimatförändring.
Återstår alltså för den som vill hävda att vi genomgått eller kommer att uppleva en klimatförändring i närtid att bevisa detta. Vill man dessutom hävda att en sådan klimatförändring är antropogen ökar bevisbördan ytterligare.

Men då kommer till Sverige en forskare från NASA, Compton Tucker, och påstår att bevisen för AGW är ovedersägliga, ”för vi kan inte finna någon annan förklaring”. I hans fall är det förändringar i Arktis istäcke. TV4 slår på stora trumman och menar att alla som inte håller med är dumma eller är köpta.
Samtidigt röstar USA:s representanthus för att sluta betala den amerikanska andelen av IPCC:s finansiering, 13 miljoner dollar. Men det berättar inte TV4. Svenska folket ska minsann lära sig att lyda den offentliga svenska msm, precis som kubaner och nordkoreaner. Alla andra har fel, för i Sverige vet msm att AGW är verkligt och bara vi kan rädda planeten.

Jag fortsätter därför att hävda att propagandan om klimathotet är jämförbar med nazisternas och kommunisternas propaganda till omfattning och verklighetsflykt. Men naturligtvis inte till innehållet.
Som vanligt har alarmisterna bara invektiv och smutskastning till övers för mig och andra personer som tänker själva och söker sanningen. De uppmanar mig att hålla tyst, de uppmanar andra att tysta oss, att utestänga oss från det fria ordet, beklämmande!

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.