Törnrosasömn

Nu är det över ett år sedan följande inslag sändes i SVT Aktuellt 15/1. När ska gammelmedia, MSM, vakna och börja ifrågasätta dogmen istället för att sprida den?

Jan Eliasson, ”Den här förhandlingen är den svåraste som världen gått igenom. Därför att den handlar om fördelningen av resurser.”
Johan Rockström, professor, chef Stockholm Environment Institute
”Till och med om vi lägger de mest ambitiösa utsläppsmålen på bordet så finns det vetenskapligt stöd för att vi troligtvis går mot en uppvärmning som överstiger 3°C.”
”…en insikt om situationens allvar. Det handlar om inte mindre än en total omställning av världens samhällen.”
”Det finns utrymme för utsläpp av 1000 miljarder ton kol. Vi har släppt ut 400, återstår 600. Vi släpper ut cirka 30 per år, så vi har i runda tal 20 år på oss att få stopp på detta.”
”Den svåra problematiken att lösa är att vi måste ha en aktiv förvaltning av världens ekosystem och ekosystemtjänster.”

Är det ingen människa som hör vad de säger? Det som kommunisterna inte lyckats med sedan 1917, det är klimatbolsjevikerna på väg att lyckas med på några få år. Med ett förfalskat klimathot som förevändning vill de sätta all världens banker och all världens jordbruksmark, skogsmark, världshaven och andra biotoper under central byråkratisk tvångsförvaltning.
Det hjälper inte att vänsterpartisterna tagit bort kommunismen ur sitt namn och partiprogram, när de samspelar med de gröna som har övertagit rollen som de nya totalitaristerna.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.