Snälla Tomten!

Får man önska sig en klimatdebatt som håller sig till sanningen och inget annat än sanningen? Som inte bygger politiska beslut på spekualtioner. Där media inte försöker sälja lösnummer på katastrofer och samtidigt klämmer fast dumstruten på både läsare och politiker.

Får man önska en anständig respekt för äganderätten? Att de som vill bestämma över en bit mark köper den till fullt pris och betalar ur egen ficka, både för förvärvet och för de åtgärder man vidtar.

Får man önska att avunden inte fördunklar känslan för rätt och fel, sant och falskt?

Får man önska att människorna och i synnerhet svenskarna börjar se frihet som något de kan ha personlig glädje av och som de gärna ser andra ha glädje av?

Resten kan jag fixa själv, tror jag.

En riktigt God Jul till alla vänner och läsare!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Snälla Tomten!

  1. Niklas skriver:

    God fortsättning på julen!

    Angående din önskelista, så bör ju klimatdebatten definitivt innehålla det historiska perspektivet och då menar jag inte bara sedan 1880 utan sedan den senaste istiden. Vet att t.ex. Sahara har varit mycket större än idag, samtidigt som det bitvis nästan har försvunnit.

    Att klimatet ofta ändrar sig är en sak. Hur stor del av detta som beror på s.k. mänsklig respektive naturlig påverkan är en helt annan fråga.
    /Niklas

Kommentarer är stängda.