Klimathokuspokus

Nu hastar det! Dagens klimatpolitik, beslutad i Sveriges riksdag upphör att gälla om ett år och ska då ersättas med en ny. Det är alltså innan det beslutet tas som vi måste få upp ögonen hos media, allmänhet och naturligtvis framför allt hos regeringen och riksdagsledamöterna att klimathotet är falskt. Denna felaktiga tro på klimathotet och de därmed sammanhängande besluten om skatter, avgifter och förbud, måste ersättas med korrekt förståelse av frågan och en pragmatisk inställning till energi, transporter och ekonomi. Om inte, väntar en mörk tid i svensk historia och demokrati. Om inte, finns det plats för ett nytt, annorlunda 40-procentsparti i riksdagen i nästa val.

Centern har redan diskvalificerat sig genom att gå ut och kräva mer klimathokuspokus. Miljöpartiet kan inte ändra sig, men blir säkert kvar i riksdagen eftersom de har så trosvissa anhängare. Vänsterpartiet vill ha planekonomi, oavsett dess konsekvenser.
Sverigedemokraterna har redan ifrågasatt klimatbluffen. Vågar de andra fyra också göra det, eller står hoppet till nya partier i kammaren efter nästa val?

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.