Oktober 2012

En mycket viktig ledare i ATL som ger stöd för det jag tjatat om flera gånger. Det måste stå markägaren fritt att inrätta sin mark så att den passar markägarens vilja och behov. Av produktionsskäl och av äganderättsskäl.

När man hör Joe Biden, då står det fullständigt klart att liberal betyder socialist på amerikanska. Det kan annars vara svårt att få korn på från svensk horisont. Både socialdemokrater och moderater har bidragit till denna desinformation.

Greenpeace har tagit sig in på Ringhals kärnkraftsområde för att protestera. De upptäcks och avvisas. Dagen efter hävdar de att de har medlemmar kvar på området som inte upptäcktes dagen innan.
Kan någon förklara för mig varför Greenpeace inte skulle betraktas som terrorister?

Hur ska man lyckas med en förändrande opinionsbildning i Sverige? Hur gör de som lyckas? Varför lyckas de? Allmänna intresse- och rättighetsorganisationer lyckas bara värva något tusental medlemmar vardera. Den allmänna meningen tycks vara att de inte behövs eftersom vi redan har det så bra och den svenska modellen garanterar rättvisa till alla. De som lyckas bäst är de särintresseföreningar som engagerar de okunniga och lockar med något slags aktivism samt en subversiv påverkan på de demokratiska institutionerna. Det gäller åtminstone så länge de har någon form av vänsteranstrykning. Har de inte det stämplas de som högerextrema och fulas ut av den vänsterdominerade MSM.

Det här inlägget postades i Korta kommentarer och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Oktober 2012

 1. allemand skriver:

  Håller med till hundra procent. Dock som jag skrivit tidigare så har den svenska polisen sjangserat till någon slags leksakspolis som hellre jagar pensionärer halv tre på eftermiddagarna än de riktigt farliga.

  Vet inte om du sett den här filmen, men lägg märke till poliskvinnans uttalande, man kan inte åtala en hund!!!!!! http://www.friatider.se/har-gar-hund-till-attack-mot-6-arig-pojke

  Vad är det för stollar som har rekryterats till polischefer och dylikt?

  • mats skriver:

   Jag tror polisen är en man som heter Geir. Man kan inte åtala en hund. Ytterst är det alltid djurägaren som är ansvarig, även för vilka djurskötare man anlitar.
   Hunden har naturligtvis ett icke önskvärt beteende, vilket måste brytas på ett eller annat sätt. Ofta finns det bara en väg.

   • allemand skriver:

    Okej, då ber jag om ursäkt för det feminina uttalandet. Dock så säger hans/hennes uttalande alldeles för mycket om deras inställning.

    Nu läser jag dessutom i SvD att regeringen kritiserar polisen för dåligt arbete. Där har de dock sig själva att skylla när rekryteringen inte går ut på kunskap utan på mångfald.

    Det är aldrig en hunds fel att den anfaller någon eller något det är den som håller i snöret som är boven.

Kommentarer är stängda.