Fox News

Europavalet i Sverige visar entydigt att våra medier styr samhällsdebatt och medborgare. Väljarna är helt enkelt felinformerade om den debatt som pågår både i världen och här hemma. Jag hade hoppats att debatten på nätet skulle ge bättre genomslag, men tydligen icke, de flesta nöjer sig med tvångsmatningen.

Att det ser ut som det gör borde kanske inte förvåna, när man vet att vänsterpartiet fick svenska myndigheter att förbjuda Stenbeck att sända Fox News i marknätet, eftersom Fox inte tillräckligt väl företräder svensk demokrati- och människosyn. Därför finns från och med nu Fox med i en direktlänk i min blogroll. Jag passar även på att uppdatera med länkar till andra sajter.

This entry was posted in Aktuella övriga ämnen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Fox News

 1. Sten-Arne Persson says:

  Mats, din analys att Svenska folket är fört bakom ljuset av svensk massmedia är helt korrekt och ett resultat av invasionen i SVT av vänsterpartister och miljöpartister.

  I tidningen DSM nr. 2/2013 sidan 29 redovisas mediaproffessorn Kent Asps undersökning av SVT:s medarbetares partisympatier enligt nedan.

  V 18 %
  MP 52 %
  S 13 %
  C 6 %
  Fp 3 %
  M 8 %
  KD 0 %
  SD 0 %

  Jag köpte en gång en bok med titeln “Medievänstern” av författaren Gösta Hultén som kom ut på åttiotalet, Han hävdade att närmare 70 procent av de som gick på våra journalisthögskolor var kommunister. Man kan undra om 52 procent av dessa journalister och deras efterföljare av praktiska skäl kallar sig miljöpartister.

  Ett annat minne som dyker upp är då jag deltog vid Miljöpartiets bildande i Örebro på 80-talet. Jag var då som nu hårt engagerad i att skapa ekonomisk rättvisa i familjepolitiken, och utgick ifrån att de som värnade miljön också hade förståelse för vad som är naturligt för oss människor.
  Vi människor är ju däggdjur, och alla däggdjur som lever i frihet tar hand om sin avkomma. Hos elefanterna som blir ungefär lika gamla som vi, går ungen kvar hos honan tills den är sju år.

  Men ack vad jag bedrog mig. Vid presentationen av deltagarna upptäckte jag att deltagarna i hög grad kom från högskolan i Örebro eller hade andra teoretiska arbetsuppgifter i samhället. Jag kände mig redan från början som en katt bland hermelinerna.

  Det skulle visa sig att församlingen var mycket mera intresserad av karriär och daghem än vår biologi och natur. Frågan är, hur många av de som röstade på Miljöpartistet i EU-valet har lurats av propagandan från journalisterna på SVT som kanske i grunden är kommunister eller feminister.

  • mats says:

   Svaret på din avslutande fråga måste vara att det närmar sig 100%.
   Enligt ett inlägg på en annan blogg får Söders journalisttätaste gata nära nog egen majoritet bestående av Fi och MP i eu-valet. Lägger man till V så blir det närmast outhärdligt för en tänkande medborgare.

  • Nåväl, “teoretiska arbetsuppgifter” eller en högskoleutbildning utesluter inte ett miljöengagemang. Däremot är det sant att MP tidigt infiltrerades av vänsterfolk, mest SKP-are, som med sina gedigna erfarenheter av fraktionsstrider ganska lätt kunde manövrera sig fram till ledande positioner. Och som hade ett större intresse för maxtaxan på dagis än för hoten mot vårt biologiska fundament. På den vägen är det. Därmed inte sagt att alla språkrör har hört hemma i extremvänstern.

 2. Samuel af Ugglas says:

  Jag lyssnar till Fox var dag och skäms inte att berätta det för vänner och bekanta. Naturligtvis blir jag hånad och föraktad men många läser och lyssnar säkert på kammaren i mörkret och med nerdragna gardiner, det är ju så härligt äkta svenskt numera. Utmärkt tipps Mats.

Comments are closed.