Arbete

“Arbete befordrar hälsa och välstånd, samt förhindrar många tillfällen till synd”. Det är i den situationen jag befinner mig och hinner inte kommentera samtiden som jag önskar.

Med mer tid hade jag kunnat kommentera att Norska Nobelstiftelsens förre ordförande kritiserar den egna stiftelsens beslut att utse Barack Obama till mottagare av Fredspriset. Eller att EU numera föredrar tvångslösningar för att hålla ihop unionen. Eller att den svenska kultureliten har Ungern som tema på bokmässan, men redan under invigningen förolämpar de inbjudna gästerna så illa att de väljer att omgående lämna lokalen. Eller…

Återkommer när tid finnes.

This entry was posted in Aktuella övriga ämnen and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Arbete

  1. Rutger says:

    Beundrar att du hunnit med att skriva så mycket i olika ämnen. Vi väntar på att du får mer tid igen att skriva.

  2. Det där med bokmässan missade jag. Trots att jag varit där både torsdag och fredag.

Comments are closed.