Negrer och rasister är det värsta jag vet!

Må jag bli förlåten för den satiriskt tillspetsade rubriken. Det kunde ha stått kränkthet är det nya svarta. Alla kan bli kränkta, av allt.

Bara en liten fundering om återkallande av en affisch med en svart man som trampas i ansiktet av en vit kvinnas fot. Alla upprörda är upprörda över rasfrågan. Ingen upprörd har tagit upp frågan om kvinnors överordning. De ser inte ens den diskrimineringen av män. Kulturelitens antirasism är selektiv, diskriminerande.
Affischen var reklam för Svansjön på Kungliga Operans balett i Stockholm.

Jag besökte förra veckan Sveriges största konsumentbutikkedja för bildelar och bilttillbehör. Det första man möttes av vid ingången var en stor svensk flagga i lite fel proportioner och för mörk blå färg. Skylten bredvid förkunnade; Vår storsäljare, Fleecefilt!
Säkert populärt bland alla svenskar som på något sätt vill demonstrera sin önskan om ett återupprättat Sverige som de känner igen. Ingen kunskap verkar ha tagits in om att den svenska flaggan enligt lag inte får användas för andra ändamål än att flagga med. Trasig eller smutsig flagga skall brännas, ej lagas eller tvättas. Detta lärde såväl scouter som värnpliktiga förr. Det blir lite självförnedrande att vifta med en smutsig feltryckt flagga, lägga den på marken eller motorhuven och avsiktligt låta den bli nedsmutsad.

 

På en annan front händer det skrämmande saker på riktigt.

Om man avrundar dödstalen från attackerna i Paris och Utöya, så kan man se att jihadisterna leder med 2-1 över Breivik. Ändå är det Breivik som blivit ett begrepp för ondska. Han ville varna Europas folk för islamismen och den okontrollerade invandringen, samtidigt som han pekade ut vilka som bar skulden för denna ”utveckling”, nämligen socialisterna. Men Europa missade den revelj Breivik spelade, politikerna vände sig om, drog ner nattmössan hårdare över ögon och öron samt fortsatte sin törnrosasömn.

Breivik sitter i utvisningsbåset och med honom hela frågan om våra politikers ansvar. IS och jihadisterna spelar efter andra regler. Högst sannolikt kommer de att göra fler ”mål” innan våra politiker och ”vår” politik får stå till svars inför en majoritet av de demokratiska ländernas väljare.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Negrer och rasister är det värsta jag vet!

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    Mats, Du besitter ett mod som är beundransvärt. Medborgarna i allmänhet har svårt att se sammanhangen och den skeva propagandan är ju bedövande.

    • Ulf Hellbacken skriver:

      Jag instämmer helt med dig Samuel. Det krävs stort mod att navigera i den kvasimoral som den svenska mediakåren simmar i idag. Jag tycker Mats gör en fantastisk insats här. Mera behöver inte sägas då bloggen står för sig själv.

Kommentarer är stängda.