Hillary har förlorat

Kända vänstertidningen Huffington Post har redan förklarat varför Hillary Clinton inte vinner höstens presidentval. Det främsta skälet de anger är att hennes kampanj är starkt beroende av medias stöd. Samtidigt konstaterar Huffington att allmänhetens förtroende för media och journalister är rekordlågt. Det vill säga att med sådana vänner som pressen behöver hon inga fiender.

Vidare nämns Bill Clinton som ett sänke. Mer eller mindre okända demokrater är mer efterfrågade än ex-presidenten. Det är också ett trendbrott i amerikanskt valkampanjande. Många av de andra orsakerna som omnämns hänger också ihop med personer inom det demokratiska partiet.

Då ska man komma ihåg att Huffington inte ens nämner hennes sviktande hälsa som en orsak till att hon kommer att förlora! Andra tar upp Huffingtons besked om valförlust.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Hillary har förlorat

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Intressant att höra Inger Arenander och Agneta Furvik kappas om att hylla Mrs. Bill Clinton i SR P1.
  Enligt dessa två har Trump inte annat en presenterat ett oändligt antal lögner och förför den amerikanska befolkningen utöver alla gränser och det står mer eller mindre klart att fanns hon i Sverige var hon redan president här, kanske kunde Obama följa med och berika mångkulturen. Trump skulle säkert gilla det scenariot.

 2. Göran skriver:

  Jag råkade titta på vänsteraktivisten Skavland på statstelevisions kanal 1 (förlåt mig). En vänsterjounalist från Huffington post blev intervjuad. Naturligtvis kommer Skavland ta upp något negativt om Trum. Så är fick denna kvinna från Huffington sitta och bre ut sig med en del lögner om Trump.

  Lögn ett att Trump är en krigshetsare: Ur min synvinkel verkar han vara den enda som inte vill starta ett tredje världskrig.

  Lögn två att Trump påstår att Obama inte är född i USA: Teorin om att Obama inte är född i USA var det visst en demokrat som lanserade. Trump har bara bett Obama att han ska visa sitt födelsecertifikat. Att Obama skulle vara född utanför USA har han vad jag vet Trump inte påstått.

  Sedan var Bruce Springsteen med i programmet. Och naturligtvis fick Skavland honom att uttrycka sig negativt om Trump. Tyvärr, visade det bara att artister inte borde yttra sig då de oftast blottar mindre intelligens på andra områden än att utföra sitt artisteri.

  Jag skulle gärna vilja se Skavland intervjua Obamas bror som sagt att han ska rösta på Trump.

  • Åke Sundström skriver:

   Det sista stycket om Obamas bror borde räcka (om det nu är sant) för att bespara världen president Hillary Clinton. Trots alla pekpinnar som förmedlas av PK-media. Skavlan är en duktig programledare, men han förlorar i anseende genom att så tydligt springa politiska ärenden. Av SVT eller SR skulle ha förstånd att skämmas kan vi förstås glömma.

   Fast låt oss inte heller glömma är att båda dessa statliga etermedier haft chefer och styrelseordföranden med moderat bakgrund. Så det duger inte att ensidigt klandra kulturvänstern eller SAP. Att de förment borgerliga partierna använt en socialistisk vokabulär (Ord betyder!) och dessutom själva fört en tydlig vänsterpolitik är givetvis en långt större skandal.

   • Göran skriver:

    Om vi hypotetiskt antar att partierna i Sverige har en vänster och en högersida rent, då är det verkligen förvånande att borgarna inte avskaffar SVT eller licenssystemet och låter SVT finansieras på prestation typ betaltv. Vad är anledningen till att de vill ha ett organ som arbetar emot dem?

    • Åke Sundström skriver:

     Varför, jo därför att det handlar om en strid mellan medborgarna och en blocköverskridande nomenklatura, de statsfinansierade partiapparaterna. Inte om höger och vänster.

     SVT kan svårligen motarbeta ”högersidan”, eftersom någon sådan inte längre finns (annat än hypotetiskt som du skriver). Reinfeldt och nu även Batra har övergett nästan allt som tidigare kunde beskrivas som högerpolitik (liberalism/konservatism).

     Som jag påpekade i förra inlägget har dessutom SVT och SR i långa perioder styrts av chefer med moderat partibok. De förment borgerliga partierna har kort sagt avvecklat sig själva. Om nu partierna är så väldigt eniga om det mesta, så blir det svårt att förvånas över att våra statliga etermedia framtonar som partielitens lojala megafoner.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Hillary ljuger i 13 minuter (Hillary Clinton lying for 13 minutes straight).

  http://everykindapeople.blogspot.se/2016/09/hillary-ljuger-i-13-minuter.html

  Fortsätter hon på detta vis blir hon förmodligen Trumps bästa tillhygge framöver.

 4. robert skriver:

  Tanken att HRC ska kunna bli president upplever jag som rejält deprimerande.

  Men folk som tror att Trump ska kunna vara någon sorts vettig alternativ är lättlurade bönder.

  Bondfångeri fungerar.

  • mats skriver:

   Ja, med de två kandidater som står till buds och inte minst hur de båda presenteras i media, så kan man tydligt se en tredje kandidat som kommer att få många röster. Soffan!

Kommentarer är stängda.