Svartskallar och svartfötter

I Borlänge har tydligen en grupp ungdomar, företrädesvis från Afrikas horn trakasserat resenärer och anställda i lokaltrafiken, samt vandaliserat bussar. Polis, kommun, företag och allmänhet tycks ha stått maktlösa.

Det som fungerat bäst var tydligen ett försök att ta in vuxna med förtroende i kretsen av invandrare från samma område, som ett slags förkläden på bussarna. Men det satte Stefan Löfvéns älskade fack stopp för. Oorganiserad arbetskraft, det är ju svartfötter det! Sådant tolereras inte i den korporativistiska svenska modellen.

Hur kan ett folk, som det svenska; hur kan ett land, som Sverige; så totalt ge upp sina egna rättigheter, ge upp moral och rättsväsende inför en skränande hop? Förfallet av rättsstaten Sverige saknar motstycke i modern historia.

Expressens Anna Dahlberg är så depraverad att hon riktar kritiken mot de privatpersoner som färdas i egen bil! Hon försöker få det till att det är deras fel att en liten klick kollektivtrafikresenärer bär sig illa åt, till och med kriminellt. Någon borde granska den solkiga idelogi som ligger bakom Expressens publicistiska gärning.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Svartskallar och svartfötter

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Jag föreslår ett avtal med Ryssland där dessa odågor kunde spridas på en större yta i Sibirien och där begrunda sitt eget ansvar medans t.ex ett dike färdigställs med spade. Så långt bort från kameror och publicitet som möjligt, vore i sig en preventiv åtgärd bland dessa människor med överdrivet stort behov av att synas.

  • mats skriver:

   Kan vi skicka med Expressens redaktion på den resan? Då blir de ju utlandskorrar hela bunten!

 2. Ivar Andersson skriver:

  Vad ska vi med lagar och regler till när de inte tillämpas. Resultatet hittills när det gäller utvisningar/avvisningar är beklämmande. Endast hederliga fortkörare och felparkerare betalar sina böter/avgifter. Ohederliga slipper.

 3. Göran skriver:

  Om svenskar nu skulle få för sig att göra något åt problemen i Borlänge – vad händer då? Jo, då kommer det att skickas poliser från hela landet till Borlänge för att ta itu med dessa svenskar.

Kommentarer är stängda.