Tvinga Trump

För er som inte läser utländsk och speciellt amerikansk press, kanske det inte blivit uppenbart vilken enorm press Donald Trump nu utsätts för. Pressen gäller främst att han måste fortsätta den inslagna vägen att fullfölja teorin om klimathotet från CO2, hur galet det än blir.

Många politiker, både republikaner och demokrater, är oroliga för att förlora pengar till “sina” projekt, eller sina väljares projekt. Alla EU-politiker som försvurit sig till klimathajpen stämmer in i kravkören.

För att inte tala om dessa politikers sponsorers projekt! Därtill kommer alla lobbygrupper som ser sina favoritprojekt och hotade och sina kampanjpengar frysa inne. Myndighetsanställda är inte bättre. Hela Obamas administration vägrar på direkt fråga från Trumps organisation att uppge vilka statsanställda som jobbar med klimatfrågor.

Beskedet att Trump vill se Oklahomas statsåklagare Scott Pruitt som chef för miljömyndigheten EPA har höjt tonläget flera snäpp. Pruitt har nämligen med viss framång utmanat EPA i ett antal frågor. I all uppståndelse och vilda beskyllningar för obamaanängarnas missnöje får Vladimir Putin skulden/äran för att styra amerikansk politik. Ron Paul har redan tolkat utvecklingen och kallar det för en palooza (närmast en orgie) i falska beskyllningar och vilseledande information.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Tvinga Trump

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Det blev tvärtyst på de skattefinansierade STASI agenterna på SR/SVT.
  Den bästa musik från agenturen på länge.
  Spännande att kanske få uppleva Trumps sanering av socialismen i Amerika. Vi håller tummarna!

 2. dolf skriver:

  Fast det var väl inte Ron Paul som skrev det, men det var i vilket fall som helst en mycket bra artikel.

 3. Göran skriver:

  Om Putin riggade valet så måste de har varit utklädda till råttor. Valmaskinerna är inte ens anslutna till Internet. Hillary Clinton tillåts säga precis vad som helst och inte en enda person i MSM påpekar hur dumt det hon säger måste vara.

Kommentarer är stängda.