Hur världens ledare lurades att investera miljarder av manipulerad klimatdata

Ett gästinlägg av Nils-Axel Mörner
Paleogeophysics & Geodynamics, Independent Committee on Geoethics, Svenska CLEXIT

 

Majoriteten av världens alla geologer, fysiker och astronomer, minst hälften av all havsforskare och en mycket stor del av andra forskare liksom vanliga kritiska tänkare har varit fullkomligt övertygade om att den temperaturstigning som vi upplevt efter slutet på ”de små istiderna” i mitten på 1800-talet och i slutet på 1900-talet beror på naturliga processer.

För alla dessa människor har det varit ”förbluffande” (för att inte säga ”obegripligt”) hur världens ledare kunnat duperas att tro att allt beror på den ökade halten av CO2 utsläpp.

I en tidigare artikel har jag beskrivit hur Bolin, Palme och Brundtland lyckades skapa lansera IPCC projektet och lotsa det till FNs topp. Bruntlands grupp CICERO av ena utvalda så-kallade experter kunde lobba för att Al Gore och hela IPCC skulle tilldelas Nobels Fredspris, och så blev det den norska regeringen utsåg dessa till 2007års Fredspristagare. Ban Ki-Moon förde farsen vidare till FNs topp och ratificeringen av COP21 avtalet om minskade CO2 utsläpp.

Våra nordiska tidningar ”följde FNs rekommendationer” och all form av kritisk granskning uteblev. Men nu har först ”yxan satts i skrovet” på hela IPCC konceptet. Daily Mail Online hade den 5 februari en lång artikel kallad: ”Avslöjat – Hur världens ledare lurades att investera miljarder på grund av manipulerade ”global warming” data”.

Jag ser det som ett första välriktat yxhugg i den dammlucka, som jag nu hoppas äntligen skall brista, så att verklighetens vattenmassor kan skölja bort alla unkna råttbon.

Därmed uppmanar jag också media att göra sin plikt vad gäller kritisk granskning. ”Kolla fakta”, helt enkelt.

Det här inlägget postades i Gästlistan, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Hur världens ledare lurades att investera miljarder av manipulerad klimatdata

  1. Göran skriver:

    Varje gång påstående om att 97 % av alla klimatforskare är överens om att människan har påverkar klimatet, tänker jag:

    1. Vilka räknas som klimatforskare, och
    2. vilka är godkända som klimatforskare?

Kommentarer är stängda.