Total kontroll

Tyckte ni att jag överdrev riskerna när jag häromdagen gjorde en jämförelse med långfilmen Brazil? Tänk igen! I USA har kongressen godkänt motion HR 4919. Om den även godkänns av senaten blir den lag. HR 4919 går ut på att staten får rätt att microchipmärka alla människor med ”mental disability”, det vill säga alla med nedsatt mental förmåga.

Den viktigaste frågan när naturligtvis inte vilka människor det handlar om utan vem eller vilka som får rätten att avgöra vem som har en nedsatt mental förmåga. Eller som Ronald Reagan uttryckte saken: ” de mest skrämmande orden i det engelska språket är; jag kommer från regeringen och jag är här för att hjälpa.”

Vad ska vi tro om vilka som kan bli föremål för chipning? Alla med IQ under 100? Alla som röstade på Trump, om demokraterna återkommer till makten? För ingen tror väl att det särskilt länge kommer att begränsas till de svårast sinnessjuka människorna, de som redan sitter inlåsta?

Har du uttryckt ogillande mot myndigheter, politiker, media? Hur sinnesjukt är inte det, eller i vart fall anledning att ifrågasätta din mentala förmåga. Har du parkerat bilen fel, kört för fort? Har du svårt att ta till dig myndigheters instruktioner, att förstå och efterleva lagar i alla dess detaljer? Då har du nog nedsatt mental förmåga. Bäst att chippa!

Nu byggs internet ut i rasande takt över hela den civiliserade världen. Det är inte bara fiber, utan även trådlöst. Om några år är 5G fungerande i alla städer. 5G är framför allt skapat för att överföra stora datamängder ofattbart snabbt. Allt detta är mycket lämpat för göra total övervakning av alla chippade personer möjlig.

När ”världsförbättrare” som George Soros får sina propagandaorgan, mainstram media och ”NGOs” godkända som sanningens enda rättesnören, då kan datorer i varje ögonblick avgöra vilka som har fel och vilka som har rätt. De som har fel kan via sina chips hämtas in för omprogrammering enligt modell Brazil. Klappat och klart, frid på Jorden, så som himlen. Amen!

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Total kontroll

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Låt er ej förvånas när ni i framtiden möter människor ”knallades” komplett inpackade i aluminiumfolie, de är inte mentalt efterblivna, de är bara ute i ett ”privat” ärende.
  Marknaden kommer snart nog att erbjuda oss en ”burka” designad efter principen av Faradays bur.
  Då framstår det ju inte lika iögonfallande, eller hur.
  Ett helt nytt segment för tekoindustrin att utveckla, producera, och försälja.
  I lönndom förstås.

 2. JIMMY skriver:

  Tack Stefan för att du påminner om att man kan göra sig personligt mobiltelefon osynlig genom att först lägga skyddande husållspapper så du inte repar skärmen och sedan slå in mobilen med aluminiumfolie ..

  Tänk på att först stänga av mobilentelefonen då den ökar effekten om den är påslagen och kan bli varm. Detta är enda sättet eftersom du inte kan plocka ut batteriet på de senaste telefonerna de sänder varje 10 minut en signal till närmaste basstation mast även som avstängda.

  Även fjärrlåsta nycklar på nya knappstartade bilar kan du skydda genom några lager aluminiumfolie så inte bilen blir hackad och stulen.

  Skriver via pluttiga mobilen ursäkta stavfel.

 3. kallepelle skriver:

  Heltäckande klädsel med aramidarmering kombinerad med faradaysk bur. Delyxutförande med eldkastarskydd. Burkan är ju ett halvskapligt skydd mot batterisyraattacker också. En combo med gasmaskfunktion ligger nog också nära i tiden. Förstärkning med keramiska plattor mot stickvapen är kanske också av nöden. Nu börjar det verka ganska nedtyngande. Riddaren behöver då en händig mobilkran för att komma upp i sadeln utan större problem? Mobilkran- skydd för halsen för bögarna tillkommer som extrautrustning. Trampmineskydd går nog också att lösa. Sedan har vi ju också RSV-skyddet att tänka på!

 4. Sen kan man ju se det ur den bibliska synvinkeln också:

  »Och ännu en tredje ängel följde dem; denne sade med hög röst: ”Om någon tillbeder vilddjuret och dess bild och tager dess märke på sin panna eller på sin hand, så skall ock han få dricka av Guds vredesvin, det som är iskänkt i hans vredes kalk, obemängt; och han skall bliva plågad med eld och svavel, i heliga änglars och i Lammets åsyn.»
  (Revelation 14:9-10)

  Jag är inte troende kristen, men Uppenbarelseboken känns i många stycken kusligt träffande för vår tid.

 5. Göran skriver:

  Det är så lustigt att se hur socialisterna ser större och större stat, mindre makt åt individen, ökad och ökad kontroll av individen som frihet; till och med ökad frihet.

  Har ni funderat på att de människor som betraktas som suspekta är de som staten har för lite uppgifter om. Har du inget facebook-konto. Vad är fel på dig? Och så vidare med vartenda konto som går att komma på.

 6. Du vet vem skriver:

  Folk vill ju ha det så. För att komma med ett genusperspektiv så måste jag säga att min högst ovetenskapliga (d.v.s. jag har ingen statistik) så tycker jag mig märka att kvinnor i högre grad tycker att ökad statlig kontroll är något eftersträvansvärt. Varför det är så kan jag inte svara på.

  • Det enkla svaret, utan statistik eller vetenskapliga undersökningar, men som jag tror lätt kan bekräftas med vanlig sund observation, är att kvinnor är mer kollektiva medan män är mer individualistiska. ”staten” är i sig en kollektiv konstruktion. Vänstern är typiskt kollektiv i sitt tankesätt, de tänker i grupper, inte i individer, medan traditionell, riktig höger har en individualistisk syn på samhället. Därav ser du att partier på vänsterkanten tenderar att ha en högre andel kvinnliga anhängare, medan partier på högersidan har en högre andel manliga.

   • mats skriver:

    Tror det är lite mer komplext än så. Men generellt kan man säga två saker som skiljer kvinnor och män åt som grupper. Skillnader som åtminstone delvis kan förklara politiska val.
    1. Statistiskt har män en vidare gausskurva. Det vill säga att bland gruppen män finns det fler genier och fler idioter än det finns i gruppen kvinnor. Männen finns också längre ut i båda ändar av skalan.
    2. Kvinnor har större behov av trygghet för att vilja bli förälder.

    Det kan tolkas som, och visar sig ofta som, att män är beredda att ta större risker. Det kan löna sig för män. För gruppen kvinnor lönar det sig inte, biologiskt, att ta lika stora risker som för individer i gruppen män.

    Partier på vänsterkanten utlovar mycket lika för alla och väldigt liten risk. Partier på högerkanten lovar lite större belöning för dem som vågar, och lyckas.

    • Jo, men jag sa ”det enkla svaret”. Men notera att bägge sakerna som du tar upp faktiskt logiskt ansluter sig till vad jag sa. Om du har en större standardavvikelse hos män (bredare normalfördelning) där du har fler på ytterkanterna så får du ju också naturligt en större individualism, medan du i en smalare normalfördelning där kvinnorna ligger mer samlat naturligt också får en större grad av samsyn, vilket hänger naturligt samman med en kollektivistisk samhällssyn.
     Större behov av trygghet tar sig ju i hög grad uttryck i att man sluter sig samman i grupper – ergo kollektivism, medan risktagande till sin natur är ett individualistiskt fenomen.
     Det är inte så att jag menar att kollektivism/individualism skulle vara den grundläggande förklaringen till att kvinnor och män är olika, men det är en lätt observerbar skillnad som förklarar att det är en kraftig övervikt av män hos SD, medan vänsterpartierna har en större övervikt av kvinnor än allianspartierna. Och notera att ett renodlat feministiskt parti som Fi till sin natur är väldigt kollektivistiskt. Se mitt något år gamla Manspartier och kvinnopartier.

     • mats skriver:

      Jo, jag ville inte säga emot dig, utan ge en lite mer ingående förklaring för de läsare som eventuellt inte tittat på detta lika ingående som du och jag gjort.
      Med det sagt vill jag ändå poängtera att skillnaderna är tydliga på gruppnivå. På individnivå mellan två individer, en man och kan kvinna, kan det omvända förhållande råda.

  • … och eftersom du tog upp Normalfördelningarna så måste jag förstås hänvisa till min lilla studie av dessa i Skillnader mellan män och kvinnor är socialt konstruerade.

Kommentarer är stängda.