Partier som utmanar islam

Englands tredje största parti, UKIP, kommer tillåta att Anne Marie Waters, en öppet islamkritisk partimedlem blir valbar till partiets ledning. Hon är en i en grupp på elva personer ur vilken de nya ledarna ska väljas som ersättare för dem som lämnat ledningen efter UKIPs dåliga val i juni.

Vänstermedia förfasas naturligtvis över att någon kan vara öppet kritisk till islam och än mer väljas till att med sådana åsikter företräda britterna. Men sådan är utvecklingen i Europa, sakta, sakta vaknar européerna till insikten att allt inte är solsken och rosor bara för att WWII är över. Alla är inte ense om freden. Alla är inte ense om vägen framåt. Islam är en sådan ideologi som avviker från det som är norm eller majoritetens perspektiv och önskan i Europa.

Partierna, både nya och gamla, samt väljarna tvingas inse att Europas demokratier måste förmå islam och muslimerna att underkasta sig de demokratiska principerna. Om inte, kommer först partierna att förgöras och sedan Europas demokratier. Svårare och märkligare än så är det inte.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Partier som utmanar islam

 1. Rikard skriver:

  Hej.

  Det är välgörande att fråga en muslim om han eller hon anser att ett lands sekulära lag står över sharia och koranen, eller ej.

  Tyvärr anser diverse …typer… att man kan utbilda 1 500 000 000 muslimer så att de anammar västerländska demokratiska och (social)liberala värderingar utan tvång, hot eller våld, och utan att ge avkall på vare sig tro eller tradition.

  Man kan lika lite ha demokratisk islam som man kan ha demokratisk kommunism eller demokratisk (national)socialism; idéskolorna innehåller helt enkelt inte demokratin som ett egenvärde, och inte heller de värderingar om olika positiva och negativa friheter som är centrala i det västerländska demokratiska civilisationerna.

  Utan etnisk/religiös rensning av Europa är kontinuerligt lågintensivt krig mellan islam och Europas folk den enda möjliga utvecklingen, och det är en utveckling islams folk kommer att vinna – på ’walk over’ via barnafödande.

  Så ja, mer och fler öppet och ärligt islamkritiska (fånig term egentligen) från alla politiska och ideologiska skolor är av godo.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • akesundstrom skriver:

   Jo, detta är allvarligare risk än enstaka IS-sabotörer, men den går att avvärja om en majoritet väljarna öppnar inte bara sina hjärtan och plånböcker, utan framför allt sina ögon och inser vad som står på spel. Efter Brexit och Trump tycker jag ändå att man kan vara en smula mer optimistisk om att islamiseringen av Europa kan hejdas och därefter reverseras utan det lågintensiva krig du ser som ”den enda möjliga utvecklingen”.

   • Rikard skriver:

    Hej.

    Studera, om du vill, islams framfart från dess födelse och fram till 1500-talet.

    Det var inte med något annat än våld Europa räddades från islams krigare.

    Många ledande teologer och ledare inom islams värld ser inte historien som ett avslutat ’förr’ så som vi gör; de ser nu:et som kontinuerlig fortsättning av allt som tidigare skett.

    Samma synsätt som alla klan & hederskulturer: man håller traditionen och förfädernas seder och vanor högst, och kränkningar av ära och heder måste tvagas i blod eller blodspris. Detta går igen från mikroformat till makro.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare

    • Göran skriver:

     Islam har bara hållit ett uppehåll i sitt krig mot väst och kristenheten. När väst eller Europa fick ekonomiska resurser att stå emot islam och dess utvidgning stoppades. Islam och muslimer har sedan levt i en tro att väst inte går att besegra militärt. Tack vare att först Sovjetunionen och sedan USA misslyckats med sina krig har muslimerna återfått sin tro att de kan kriga mot väst.

    • akesundstrom skriver:

     Visst, det var med vapenmakt som islam en gång hejdades i ett historiskt slag i närheten av Wien. Men något militärt hot finns inte längre – jag ifrågasätter Görans tes att muslimerna återfått tron att de ”kan kriga mot väst”. Nu består det dödliga hotet av en inre fiende, Europas regeringar. Det är Merkel och Reinfeldts historielöshet och handfallenhet som via en omvänd rasism spelar islamisterna i händerna. När Merkel faller i höst och Reinfeldts arvtagare senast nästa höst, ser spelplanen plötsligt mer lovande ut.

     • Stefan Eriksson skriver:

      Jag tillåter mig att tvivla på ”mutti Merkels” sorti i höst.
      Hennes konkurrenter om kanslerämbetet är därtill för svaga att utgöra en reell utmaning om Tysk politik framgent.
      SPD har valt en politruck från högsta Sovjet, ursäkta jag menar Brüssel, till kandidat för kanslerämbetet.
      Afd kämpar internt om vem som skall vara ”herre på täppan”. De tappar i opinionsundersökningar.

      Jag tror på en promenadseger för Merkel.

 2. Göran skriver:

  Vad folk i Europa och framförallt Sverige behöver är utbildning i islam och dess kultur. Förutom att lära sig innehållet i koranen, hadit och sira bör islams krigiska historia läras ut. Sedan kan vi väl hålla en folkomröstning om vi vill ha denna vidriga religion i Sverige och i Europa.

  Man får säga som Tommy Robinson säger: Islamofobi är en irrationell rädsla med riktig rädsla för islam är helt befogad.

  Idag rapporteras att personer födda i Sverige har 3,5 % arbetslöshet medan personer födda utanför Sverige har en arbetslöshet på 22 %. Kommentar till det från Ylva Johansson, typ, att vi har stora utmaningar framför oss. Tror någon vettig människa på det? Vi har en omöjlig uppgift framför oss eftersom en stor del av arbetslösheten helt enkelt består av personer som inte vill integrera sig och aldrig kommer att göra det.

  Hur får man någon att integrera sig som inte vill det? De som vill det, gör det snabbt. Resten har ingen önskan.

  Mer än hälften av muslimer i Sverige vill att det ska införas förbud mot att skämta om islam. Ja, då kan vi börja med att släng ut dem från Sverige. Eller. Skämta mer om islam så inga muslimer står ut med att bo i Sverige.

 3. Risto Matinen skriver:

  Islam är inget/litet problem! Muhammedanismen är en totalitär hat- och våldsideologi, i grunden väldigt lik kommunismen, som inget är utan anhängare! Islamisterna/muhammedanerna är problem! Gissa varför dessa släpps in i tiotals miljoner i Europa av socializterna? Långt värre än nationalsocialister, vilka snarast är på vår sida…

  Ut med alla islamanhängare ur Europa snarast! Allaha som gör motstånd, dödas med fördel! Det är vi eller de!

 4. Rolf Åberg skriver:

  Ja, om inte Europapolitiken blir betydligt restriktivare inom kort kommer denna fråga att ställas på sin spets. Antingen Islamiserat Europa , eller mota bort dem på det sätt som krävs. Undrar om överhuvudtaget dessa ”islamromantiker” såsom politiker och dess naiva anhängare ens har en aning om vad som är på väg att ske, och vad det skulle innebära. Tror inte det. De verkar leva i en ”rosa molndröm”.

Kommentarer är stängda.