Staten skyldig till terrorism

Med rättegången mot Akilov i full swing får vi upprepat höra vad som innefattas av begreppet terrorism. Enligt EUs definition som gäller i hela unionen, är terrorism följande:

 1. injaga allvarlig fruktan hos en befolkning eller befolkningsgrupp,

2. tvinga offentliga organ eller en mellanstatlig organisation att vidta eller avstå från att vidta en åtgärd, eller

3. destabilisera eller förstöra grundläggande politiska, konstitutionella, ekonomiska eller sociala strukturer.

Som jag ser det uppfyller Sveriges riksdag samtliga tre kriterier i sitt hållningssätt gentemot svenska folket i frågan vad som är en reglerad invandring, vilka krav som kan ställas på invandrarna etc. En oreglerad invandring inger allvarlig fruktan hos åtminstone stora grupper i den svenska befolkningen. Oreglerad invandring tvingar offentliga organ (myndigheter) att vidta i annat fall ej nödvändiga åtgärder, alternativt att avstå från att vidta åtgärder som de annars skulle ha gjort. Oreglerad invandring destabiliserar och förstör grundläggande politiska, konstitutionella, ekonomiska och sociala strukturer.

Nu har man visserligen avskaffat det som under både Reinfeldt och Löfvén var oreglerad invandring, men många av problemen som den orsakade finns kvar. I flera år tillät sig alltså två svenska regeringar att bedriva terror mot den egna befolkningen. Varför sitter inte dessa på de åtalades bänk?

Dessutom envisas sjuklövern med att ensidigt och högljutt proklamera katastroftillstånd över ett klimathot som egentligen inte existerar. Detta är avsett att injaga fruktan i folket. Här är fruktan inte en biprodukt av regering och riksdags handlande, det är avsedd primär verkan. På detta vis tvingar man med hot och skrämsel även myndigheter att vidta åtgärder de annars inte skulle vidtagit. Resultatet blir destabiliserande av demokratiska och ekonomiska strukturer. Helt klart ytterligare en form av terrorism mot svenska folket.

När tänker MSM uppmärksamma detta?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Staten skyldig till terrorism

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Under punkten 3 vill jag tillstå att ”rovjakten” på privat egendom för ”naturvårdande” ändamål, med följden att äganderätten åsidosätts å det grövsta, är statsterrorism.
  En yta motsvarande Värmland och Dalarnas län har redan beslagtagits av staten.
  Snacka om att destabilisera sociala och ekonomiska strukturer i ett ”glest befolkat Sverige”.

  Nu sker det ju med EU(ssr)s goda minne.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Stefan, igår i Svenska Dagbladet torgför två svenska medborgare ett inlägg, mottagare Karolina Skog (MP) en blygsam förfrågan om det är riktigt att man kan stjäla fast egendom från svenska medborgare. Man till och med hänvisar till gällande lagrum.
   Innebörden av RF Kap. 2 § 15 har man inte läst eller inte fattat överhuvudtaget. Om hur man enkelt och ”geschwint” upphäver egendomsrätten. Det skrivs ”ALLEMANSRÄTT”!
   Det är ytterst få medborgare utom socialisterna som tolkar det på deras sätt? Fritt fram för stöld med andra ord.
   https://www.svd.se/ar-det-for-dyrt-att-folja-grundlagen-ministern

 2. Jan Andersson skriver:

  Ja, varför har inte Reinfeldt fått reseförbud?

 3. Sten-Arne Persson skriver:

  Vilken ”pärla” Du hittat Mats! Dags att anmäla svenska staten till EU-domstolen.
  ”När ska MSM uppmärksamma detta frågar Du?” Ja det kan man verkligen fråga sig! de har ju nästan aldrig gjort annat än att hänga ut de så kallade ”djurplågarna” inte minst i TV 4 i samarbete med Djurambulansen i Skåne. Tomas Bresky (tidigare Norra Magasinets redaktör) gjorde ett reportage med flera drabbade djurägare åt ”Uppdrag Granskning” för c:a 10 år sedan. En vecka innan programmet skulle sändas stoppades det av den nya stjärnan Nicke Nordmark som numera sitter på ”Kalla Fakta” Ha, Ha, Ha, på Bonniers TV4, där han fortsätter att förnedra våra djurbönder så gott han förmår. Det är dags för SVT att göra ett program om ”Bondehatarna på TV4” Men det kommer tyvärr inte att ske.

  Vad skall man kalla Länsstyrelsens dödspatruller för då?
  De har tillsammans med kommunernas miljönämnder och djurskyddsmyndigheten terroriserat svenska djurägare i tre decennier sedan vår kära Astrid Lindgren vanärades av statsminister Ingvar Karlssons födelsedagsgåva som han tillägnat henne, 1988 års djurskyddslag.

  Jordbruksverkets ledning som låter föreningen Djurens Rätt sitta med och utforma djurskyddslagen tillsammans med LRF-toppen. Djurens Rätt som har som mål att få bort alla produktionsdjur vars medlemmar med stor säkerhet är veganer. Deras medlemmar har uppmanats att nästla sig in i djurskyddet vilket borde vara gravt jäviga personer i kontrollverksamheten på länsstyrelserna.
  Djurskyddet har förmodligen bara på de senaste åren indirekt dödat flera människor än de som dog på vid terrordådet i Stockholm förra året. Men det förs det ingen statistik på ej heller hur många friska djur som dödats av djurskyddet för att sedan destruerats på djurägarens bekostnad.
  Nu senast tog en djurbonde livet av sig i Klippan. Gå in på denna länk. här finns mängder av övergrepp mot djurägare refererade. Djurskyddsterrorn är inget skämt!

  https://forystablogg.wordpress.com/2018/01/26/halla-vatten-pa-en-lansstyrelse/

Kommentarer är stängda.