The Russians did it!

För att förstå hur rent ut sagt mentalsjuk, främst paranoid, situationen är i USA kan det vara nyttigt att ta del av denna artikel från Wall Street Journal (WSJ) från den 22 oktober i år.

Tidningen menar på allvar att den relativt milda protestvågen från spelare i NFL som ”tagit knä” under nationalsången har styrts ryska twitterbots! För att styrka sin tes hänvisar man till en rapport från Clemson Univerity.

Den som inledde den obstinata knätagningen, i protest mot rasproblemen i USA, var San Fransisco 49:ers Quarterback Colin Kaepernick som gjorde detta konsekvent under 2016 års säsong. Men WSJ påstår att de ryska twitterbotsen inledde sin massiva påverkan på amerikanskt vardagsliv, inklusive presidentval och fotbollsmatcher redan 2014.

Den så kallade ”russian collusion” som Donald Trump och hans valkampanj påstås ha gjort sig skyldig till, är en del av detta offentliga och samhälleliga mentala sammanbrott. Men knappast på grund av ryskt inflytande. Det är den egna ångesten som spelar jänkarna spratt.

Men svenska MSM hakar gärna på tokerierna och sprider ensidigt bilden av sinnessjukdomen som sann och Ryssland som den stora faran. Lede fi kommer alltid österifrån och alla krusningar på Östersjöns yta är egentligen ryska ubåtar. Varje krånglande dator är en rysk hackerattack. Ingen tycks längre minnas varningen att, We have nothing to fear, but fear itself”!

 

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på The Russians did it!

 1. Dandersan skriver:

  De kom de sågs de förlorade!
  Det var i alla fall resultat igår-på vännernas arena.

 2. Thomas Wihlborg skriver:

  I spelet presterade inte Colin Kaepernick 2016 på samma nivå som han hade gjort tidigare. Därför blev han utbytt. Orsak och verkan?

  • Mats Jangdal skriver:

   Om man ska prestera på topp i elitidrott måste fokus ligga på här och nu när man gör det. Kan inte ligga på saker utanför arenan. CK blev bara sämre och sämre och spelar nu inte alls.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Att använda Colin Kaepernick är ett effektivt sätt att avleda majoritetens nyfikenhet från andra och säkert mer väsentliga ting, framför allt det samhällsomstörtande socialister sysslar med.

 4. Rikard skriver:

  Hej.

  Det är (kanske inte?) märkligt att publikationer som Kina-ägda WSJ aldrig tar upp de tusentals mord, tiotusentals våldtäkter och troligen hundratusentals rån och stölder som årligen begås av svart mot vita, som hatbrott.

  Det kanske är en finare sorts brott?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare
  PS Den som vill förfasa sig kan söka rätt på FBI:s statistiska databas. DS

Kommentarer inaktiverade.