Nu är de rädda! 

Makthunger och titelsjuka

Lööf och Löfven räds folket. Löfven gör allt vad han kan för att smutskasta SD och skrämma svenska folket för allt, med tillmälen som fascism, nazism, nationalism, antisemitism, islamofobi, xenofobi och högerextremism. Han gör det så grundligt att det låter som en sinnesjukt paranoid människas besvärjelser.

Annie Lööf har upptäckt att hennes svek gjort henne till ett hatobjekt för många svenskar. Hon förstår inte varför. Självinsikt och självransakan är lika med noll. Frankrikes gula västar skrämmer så till den grad att varken fenomen eller orsak dryftas av svensk elit.

MSM sluter upp och pekar ut ”högerextremismen” och alternativ media som motståndaren och hotet mot demokratin. Dessa statuskåta politiker som i sin godhet vill skapa världens humanitära stormakt, har inte förstått att de raserar den grund de står på. Sverige, menar de kan vara hela världens socialkontor.

Det hela känns så upptrissat från den svenska elitens sida att jag börjar frukta att det är den som kommer att starta ett inbördeskrig mot det svenska folket. Politikernas ohörsamhet mot folket är djupt bekymmersam. Måtte de besinna sig, kliva åt sidan och låta folkets vilja avgöra.

Var man än möter folk, på internet, på stan, i butiken, så öppnar de spontant en dialog om hur politikerna förgätit folket. Allt fler svenskar flyr landet. När jag följer svensk debatt på forum och kommentarsfält, blir det allt vanligare att läsa om svenskar som planerar att flytta utomlands. Då får de alltid svar från svenskar som berättar att de redan flytt och aldrig kommer tillbaks. Visst spelar varmare klimat en roll för en del, men för de flesta är det den politiska förstörelsen av fosterlandet som är orsaken.

Folk har flyttat till Åland, Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike, Grekland  Italien, Österrike, Schweiz, Spanien, Portugal, Malta, England, USA, Kanada, Brasilien, Argentina, Australien, Nya Zeeland, Thailand, Indien, Kina. Ja, till och med en kapitalistisk kommunistdiktatur är att föredra för en del! Däremot har jag inte hört någon som flyttat till Belgien för att inte vara en del av det överstatliga europaprojektet.

För en del har det från början varit arbete som fört dem utomlands och återvändandet till Sverige har medfört en sådan chock över utvecklingen att de omgående reser tillbaks för att aldrig återvända hit. För andra är det planerad pensionering som sker i något land de besökt och trivts i. Några vittnar om att det är ren flykt undan den snäva åsiktskorridoren och det pk-förtryck som allt mer liknar diktatur.

Sverigebilden är inte längre vacker, inte ens attraktiv.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 svar på Nu är de rädda! 

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Har aldrig upplevt i Sverige att väljarna haft möjligheten att sparka en politiker som missbrukat sitt mandat. Det är alltid politikerkompisarna som avgör deras öden.
  Skulle det händelsevis hetta till sig opinionsmässigt slänger man till de mest bångstyriga en extra påse utplundrade pengar så är det lungt på fronten.
  Gör om valsystemet så att mina och dina grannar inte längre kan plundra oss på våra LIV och vår EGENDOM med en papperslapp man kallar för ”röstsedel”!!!
  Vad är ALLEMANSRÄTT? Ett vulgärsocialistiskt uppfattning för att påskynda vår undergång.

  • Ivar Andersson skriver:

   Samuel
   I Sverige är det de politiska partierna som nominerar kandidater till EU, riksdag, regioner/landsting och kommuner. Av de nominerade kan du inte stryka någon utan bara sätta ett positivt kryss för en enda kandidat. De politiska partiernas viktigaste finansiering står staten för. Förr hade medlemsavgifterna mycket större betydelse men idag är medlemmarna mest en rekryteringsbas för framtida politikerbroilers. Har du väl kommit in i den politiska adeln så blir du nog försörjd resten av livet men det finns undantag. Att sparka en politiker är nästan omöjligt men Ann-Sofie Hermansson i Göteborg är/blir ett exempel se https://www.expressen.se/gt/ledare/csaba-perlenberg/darfor-kommer-soffan-inte-att-segra/

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Vem sparkar Ann-Sofie Hermansson? Inte väljarna!!!
    Tack för att du inte avfärdar min uppfattning.
    Svenska politiker lever i väl förseglade bubblor, oftast inglasade i betong i stadsliknande ghetton oåtkomliga för yttre logisk påverkan.
    Det enda som kan få dem att vakna är regelrätt uteslutning ur politikerkåren när skyddet från kompisarna försvinner.

 2. Stefan Eriksson skriver:

  Regeringen ”Reinfeldt” lanserade begreppet ”utanförskap” och i förlängningen ”utanförskapsområden”.
  Menade de Sverige då månne?
  Reinfeldt var ju ”uppe och flög” en gång och såg att det finns gott om plats här, i dessa utanförskapsområden.
  Vem vill bo här?, tänkte han nog. Påminner ju om västra Sibirien. Passar bra för folk från ”mena”.
  Och är det någon som protesterar så gör det inget, för det är ju så långt ”utanför” min trygga vrå.

  Sen kan vi ju göra reservat av resten för de motsträviga som ”int flytt”.

 3. Pia Hellertz skriver:

  När jag läser ditt inlägg Mats kommer jag att tänka på detta citat som jag hittade på nätet för en tid sedan:

  Riktlinjer från Sovjetiska Kommunistpartiets centralkommitté år 1943:
  ”Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister eller nazister eller antisemiter. Kopplingen kommer efter tillräcklig upprepning att bli ett ’faktum’ i det allmänna medvetandet”.

  • Mats Jangdal skriver:

   Men sossarna har ju alltid stått på de godas sida, aldrig inspirerats av korporativism, folkstam, eller proletariat, hur har de landat så nära världshistoriens värsta massmördare i sin dagordning?
   :sarc off:

  • Ivar Andersson skriver:

   Pia
   Citatet stämmer mycket bra på de klimathotstroende som hellre slänger glåpord än debatterar klimatet. Är man troende vill man inte diskutera hur lös sand man bygger på.

 4. Dandersan skriver:

  Annie Lööf blir upprörd över att Syriska återföreningar föreslås ske i Syrien.
  Det säger allt om C
  L skall företrädas av den Cecilia Wikström som inte inser att döden på Medelhavet bäst bekämpas med att INTE ge dem som vågar trotsa vågorna asyl.

  Jag förstår att de ser SD som största hotet. Det SD som gärna hjälper där hjälpbehovet är akut och där pengarna räcker till fler!

  • Göran skriver:

   Stefan Löfven säger att hans regering skapar ordning och reda i Sverige. Han måste vara totalt världsfrånvänd. Om han vill skapa ordning och reda i Sverige, hur kommer det då sig att han omger sig med totala nollor. Finns det någon minister i hans regering som har ett IQ över 70? Hela gänget kan endast konkurrera mot Bagdad-Bob i fråga om floskler.

   Jag har bara en uppfattning om Stefan Löfven. Han förstör Sverige medvetet på uppdrag av globalisterna. För mig är han bara en landsförrädare och kommer aldrig att bli något annat.

   • Åke Sundström skriver:

    Fel fokus, Göran. Visst ägnar sig sossarna åt att förstöra Sverige, men de verkliga folkförrädarna är alla dessa MÖJLIGGÖRARE. Dels centern, folkpartiet och Reinfeldt-erans moderater, men i än högre grad vår tigande och korrupta intellektuella elit. Med de s k ”klimatforskarna”, KVA och det maktlojala ekonom-skrået som de allra värsta lögnarna. Utan deras stöd vore SAP:s maktperiod för länge sen historia.

    • Göran skriver:

     Du har rätt. Jag har inte bara fokus på Stefan Löfven. Var bara det i just detta fall. De största möjliggörarna är väljarna.

     ”De som är för smarta att engagera sig i politik blir straffade genom att bli styrda av de som är dummare.” /Platon

  • Thomas Gunnarson skriver:

   Jag tycker Annie Lööf är fascinerande… Det ”rosornas krig” som nu sker i Göteborg är ju delvis skapat av Annie… Så antingen är Annie en fullständig politisk idiot – eller ett politiskt geni som slår ut västern för gott… vad vi kommer fram till blir spännande.

Kommentarer är stängda.