Feminister bör vara klimatskeptiker

Om man anser att mäktiga vita män bör få smäll på fingrarna, om man anser att de bör plockas ner några pinnhål, då bör man vara klimatskeptiker. För det är de allra mäktigaste av de mäktiga vita männen som driver klimathotet och det är de som har mest att tjäna på det. Våra utsläpp av koldioxid har nämligen ingen mätbar påverkan på klimatet. Det är bara i tokigt programmerade modeller man kan få fram sådan påverkan.

De kvinnor som retar sig på att män i deras närhet kör bil, medan de själva får gå, riktar sin ilska åt fel håll. Kontraproduktivt. Deras missriktade ansträngningar att påverka koldioxidutsläppen drabbar bara dem själva, deras egna samhällen och än värre de fattigaste samhällena på Jorden.

De mäktiga vita män feministerna inte ens ser, de sitter inte i bilkö på Essingeleden eller jagar förgäves en parkeringsplats i Gamla Stan. De flyger i ett av de 1500 privatjet som tar dem till World Economic Forum i Davos, där de blir uppläxade av Greta för att de inte vidtar tillräckligt hårda åtgärder i alarmismens namn. Den stackars vilseförda flickan begriper inte att hon är lammet i lejonets kula och hon ber lejonet att bita hårdare. Det mäktiga vita männen applåderar entusiastiskt sin nya frisedel att styra över världen.

Unga engagerade kvinnor bör, liksom medelålders engagerade kvinnor, rikta sitt engagemang åt rätt håll. Det vill säga att få stopp på klimatalarmismen, att återupprätta sanningssträvan i forskning, media och politik. För den saken måste det fria ordet värnas mer än någonsin.

Man måste också få kritisera alarmisternas cyniska sätt att knuffa barn framför sig, hålla dem som gisslan, för att få gehör för sin alarmism. Under häxprocesserna togs barn som gisslan. Att offra oskyldiga befriar inte oss från synd, inte ens från inbillad synd. Vi borde hålla oss för goda för att göra så idag.

Detta gisslantagande av barn tyder på desperation. Alarmisterna vet att bluffen håller på att rämna, men de vill mjölka den ännu ett tag. Flera namnkunniga journalister har på senare tid avslöjat bluffen och börjat söka sanningen. Mer sådant, så kan vi snart avskriva klimathotet helt och börja ägna oss åt viktigare saker.

Ofoget sprider sig också över världen. Nu skolkar barn i Australien och Belgien på samma sätt. Idet sistnämnda landet passar 3000 “forskare” på att flörta med pk-opinionen för att få mer bidrag genom att ge sitt stöd till barnens “kamp”.

En kortare version av detta inlägg publicerades i Kristianstadsbladet i lördags. Det går att kommentera även där. Andras artiklar här, här, här och här.

Climate Change Hypocrisy: Davos Summit To Receive Nearly 1,500 Jets

Malena Ernman erkänner: professionell lobbyist bakom Klimat-Gretas strejk

This entry was posted in Klimatbluffen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Feminister bör vara klimatskeptiker

  1. Stefan Eriksson says:
  2. Dandersan says:

    Kallt väder idag.
    På min morgonpromenad så andades jag frisk luft och slogs av hur lite det ryker från skorstenarna -trots kylan.
    Förklaringen är väl elvärmen. Fantastisk vad lönsamma värmepumpar kan revolutionera utan något motstånd. Visserligen betalar vi 60-70% i skatt på oljan och kanske lika mycket på elen men rätt teknik får oss att anpassa oss. OM DET ÄR LÖNSAMT!

Comments are closed.