Ola Hjelm stämmer staten

Jag har skrivit om Ola Hjelm tidigare, 2015 och 2016, hur hans tomt med kommunalt bygglov i Norrtälje kommun utsattes för en överprövning av Länsstyrelsen där man tog bort bygglovet!
Hjelm fick rätt i domstol för tre år sedan. Nu stämmer han staten för handläggningen av ärendet och det juridiska övergrepp han varit utsatt för. Till sin hjälp har han hela tiden haft Centrum för Rättvisa.

This entry was posted in Äganderätt and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ola Hjelm stämmer staten

 1. Korruptionen i domarkåren uppfattas inte lika av alla medborgare tyvärr. Då hade hela det socialistiska “partiväsendet” varit stendött och Sveriges folk bestämt över tingens ordning.
  Stöldbegäret hos socialisterna är omättligt (det står i lagen) vet vi, LIVET är icke ditt eget heller icke EGENDOM.

  • Stefan Eriksson says:

   Det är sådana förhållanden de försöker komma “till rätta med” i Polen. När korruptionen bekämpas där, framställs det som diktaturfasoner här, i vår media.
   Hur skall det sluta?

   • Mats Jangdal says:

    Ja vi får se. Jag följer naturligtvis detta och rapporterar när jag har något.

    Nu ska det bli dokumentär om Greta. Nu?
    Eftersom hon varit uppbackad av en reklambyrå och mamman av en känd tv-producent, så har det naturligtvis varit planerat från start och de har samlat material.
    Oberoende media? Inte i Sverige!

 2. Sten-Arne Persson says:

  Svenskt rättsväsende liknar mest ett felväsende tillsammans med största delen av det svenska etablissemanget. Fram för allt vår, till största delen, falska massmedia. Ola Hjelms strid är ett vanligt exempel. på hur vår byråkrati har utvecklats till skada för vårt folk, Ola Hjelm har ju haft rätt från början!

  Prestigen är sanningens fiende nummer ETT! Juristerna på Centrum för Rättvisa har kämpat väl. Hur mycket resurser ska detta “felväsende” få kosta vårt folk. Har någon räknat på det?
  Galenskapen har i hög grad accelererat med datorernas införande i våra liv. DATA har betytt och kommer att betyda Dubbelt Arbete Till Alla. I synnerhet när FN:s datorer kontrollerar och registrerar vad vi gör och tänker i våra liv. Detta sedan Lövdéns expeditionsregering beslutade att Sverige skulle gå med i ett avtal kallat Global Compact for Migration som går ut på fri in- och utvandring över hela jordklotet. När det gäller min syn på byråkratin så har den löpt amok hos våra bönder sedan den nya djurskyddslagen kom 1988, med regeringens och LRF-toppens goda minne. Precis lika rättslös hantering som drabbat familjerna som fått sina barn omhändertagna av socialförvaltningen. Vem bryr sig?

  Med andra ord ett gränslöst jordklot. Tala om att skapa kaos. Världens makthavare förefaller att ha planer på att förslava folken för egen vinning. Vill vi ha våra fastighetsgränser, länsgränser, och landsgränser, äganderätten och vår kultur kvar, då borde vi säga ifrån om vi tar ansvar för våra barn och barnbarns fortsatta frihet. Jag tror det vore bättre att vi slutar med detta ständigt från massmedia påbjudna könskrig och ägnar oss åt att försvara våra nationsgränser istället. Trygga familjer och trygga barn och barnbarn är det som ger trygghet åt vårt folk inte massmedias ständiga konspirationer mot vår folksjäl. Stå upp för Dig själv, Din make/maka Dina barn och barnbarn och vårt land. Gå inte på massmedias konspirationer mot svenska folket om Du vill kunna bo kvar i Sverige. Våra makthavande politiker har förrått svenska folket! Inte Sverigedemokraterna, de har stått upp för vårt land. Det är gammelpartierna och deras trogna valboskap som är orsak till vårt svåra läge.

Comments are closed.