Linnés levande herbarium

När FN-avdelningen IPBES tog hjälp av WWF för skrämmas om rekord i utrotning av arter hade de ingenting på fötter. Det var ren och skär spekulation kryddad med skrämselpropaganda. Självklart ville amerikanska kongressen höra mer om detta och bjöd in bland annat Patrick Moore, en av Greenpeace grundare. Han kunde dock lugna kongressen med att inget av det där snacket var sant.

Jag har skrivit om dessa larm tidigare, larmen om att människan utrotar arter återkommer ju med jämna mellanrum. Men som jag avslöjat tidigare har Julian Simon redan visat med vilken förvånansvärt jämn och låg takt naturen avför arter ur ”systemet” och tillsätter nya.

Den biologiska mångfalden som det vurmas om, kan liknas vid en romantisk önskan att få leva i Linnés levande herbarium, ett levande status quo. Något sådant är naturligtvis inte möjligt. Det vore bättre om världen insåg det och inrättar sig efter den insikten istället.

Klimathotet har använts för att skapa makt för globalister och komma åt våra pengar. De har helt slut på argument för den ordningen, därför skickar de i desperation fram barn för att lura oss.

I nästa steg vill de komma över våra marker, landområden och naturresurser. Det är där larmet om artutrotning kommer in. Kan vi fås att överlämna bestämmandet över alla arter och deras biotoper till globalisterna, så ger vi dem i samma andetag makten över åker, skog, malm, vattenkraft och allt annat. Låt dem inte lura er!

Det här inlägget postades i Äganderätt, Miljö och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Linnés levande herbarium

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Häromdagen kom det en blänkare om vår vattenförbrukning naturligtvis kopplat till bevattningsförbud som kommuner älskar att provocera befolkningen med. Nu råkar landet Sverige vara inrättat med en del privat vattenförsörjning i form av grävda och borrade vattentäkter som socialistiska tjänstemän riktigt längtar efter att tvinga in under sin domvärjo, I den socialistiska avundsjukans namn kommer säkert kommunerna att skaffa sig full kontroll över enskilda medborgares vattenuttag inom överskådlig framtid. My bet.

 2. Dandersan skriver:

  Sågen, näten och plogen-inte klimatet ligger bakom flora och faunans förändring.
  Människan strävar efter ett bättre liv eller för att överleva.

 3. Göran skriver:

  Se intervjun på SwebbTV med Jacob Nordangård om Rockefeller och klimatet:

 4. jmm skriver:

  Sant, globalisterna är ute efter våra naturresurser och det görs i namnet av “rädda den biologiska mångfalden”, eller liknande argument (ibland kommer de med falska nyheter om vattenbrister, elbrister etc). Globala målen för hållbar utveckling är deras favoritmetod:

  https://jmm.nu/vad-ar-globala-malen-for-hallbar-utveckling/

Kommentarer inaktiverade.