Je suis Swebb-TV!

När vi nås av beskedet att Youtube raderat hela kontot för Swebb-TV, som det verkar med motiveringen att de utövat ”hate speech”, måste alla vi frihetliga och demokratiska bloggare, nyhetskällor och andra nätaktörer uttrycka vårt förakt för den censur YT ägnar sig åt och samtidigt vårt stöd för Mikael Willgert, hans medarbetare och Swebb-TV!
Hotet mot sanningen, förtrycket av det fria ordet måste få ett slut!

De är avstängda från YT enligt skylt på kanalen för hatretorik. Men kanalen kan ses i alla länder utom Sverige.
Alltså är det svenska regeringen (Morgan “trädgårdstomten” Johansson) som beordrat stängningen.

John F. Kennedy sa, ungefär, att det som gör fredliga förändringar omöjliga, gör blodiga revolutioner ofrånkomliga.
Nu har de, för att citera en annan kändis, skitit i det blå skåpet!

PS. Under dagen har även utländsk uppkoppling mot Swebb-TV blockerats. Därmed faller det bevis jag tyckte mig se ovan. Men det bevisar å andra sidan inget annat heller. I den delen är det alltså ovisst.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Je suis Swebb-TV!

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Vore det inte bättre att svenska folket tillskriver Löfven och ber honom att förklara varför han personligen skall ha bättre rätt att inkräkta och censurera svenska folkets fria åsikter på Youtube.
  Tycker för övrigt att President Donald Trump avslöjat Löfvens hantering av bananrepubliken Sverige (ASAP Rocky). Sorry, Ers Majestät!!! De socialistiska dårarna vet inte vad de ställt till med.
  Det förklarade min far redan för mig omedelbart efter WWII. Då hade ”folkpartiet” redan initierat förslavningen av vissa folkgrupper, framför allt livsmedelsproducenterna, bönderna!

 2. Jan Andersson skriver:

  Det är mycket illavarslande, speciellt när man varje dag upptäcker allt fler andra huvudlösa beslut av vår regering, som aldrig tycks träffa rätt i förhållande till folkviljan oavsett vad de beslutar om. Inget är viktigare än yttrandefriheten, som är själva grundbulten i en demokrati. Till och med tunga brottslingar är garanterade en försvarsadvokat för att kunna opponera sig. Men inte Svensson. Detta kan bara sluta på ett sätt: kaos, anarki, våld.

 3. Håkan Hammarberg skriver:

  Google har stängt ner Swebbtv:s Youtube konto!!!! Så långt har vi kommit i att utrota demokratin i Sverige! Jag är tämligen övertygad om att lobbyister från statsmakten (vänster och miljöaktivister) ligger bakom! I nuläget dock bara en hypotes!

 4. splintved skriver:

  Hade inte någon myndighet tillkallat representant från Google för att klargöra högsta maktens önskemål i frågan?

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Löfven, vem annars?
   Konstigt, på en annan sida har det kommit in över 1.300 kommentarer och de är inte amot socialisterna.
   Är det inte fler som läser ”frihetsportalen” som har synpunkter på socialisten Löfven inkräktande på yttrandefriheten, märkligt?

   • Mats Jangdal skriver:

    vilken sida då?

   • Åke Sundström skriver:

    Oberoende av hur många kommentarer det handlar om ”på en annan sida” blir jag, liksom Samuel, en smula förvånad över att inte fler reagerar mot hoten, både vad gäller yttrandefriheten och demokratin. Alltså mot både Löfven och Kristersson.

    För den senare är förstås sedan ett år tillbaka ansvarig för allt som den förre företar sig, tillsatt som han är av den senare. I vad som måste beskrivas som en statskupp, i strid med grundlagens anda (om än kanske inte med dess bokstav, om det råder delade meningar). Det är den oheliga alliansen M+S vi har anledning att gissla. Övriga partier är av samma skrot och korn, så även MP, men maktlösa om inte en S-M-ledarna upphöjer någon till kungamakare. .

 5. Göran skriver:

  Att dessa kanaler stängs ned hotar ingen demokrati. Vi hade demokrati innan vi hade Internet, innan vi hade Youtube osv.

  Demokrati är en form av socialism i lättformat, men den leder till socialistisk diktatur med tiden. Vill vi stoppa det, då måste vi även stoppa demokratin först.

  Att SwebbTV stängs ned är möjligen en broms i att stoppa demokratin, eller att vi kan diskutera fram ett bättre sätt att organisera en nation på.

  SwebbTV har varit naiva och inte sett till att dels sprida SwebbTV på flera kanaler eller under andra namn och dels att de inte har laddat upp sina program på flera andra hemsidor för videoinnehåll.

  Sedan är vi tittar och lyssnare väldigt lata. Börja använda andra källor, t.ex. BitChute.com för att titta på videos. Kan ni inte finna det ni söker där, vänd er i sista hand till Youtube. Likadant med att söka innehåll på Internet. Använd t.ex. DuckDuckGo.com och Google i sista hand. Idag censurerar Google sina sökresultat genom att manipulera dem, så att obekväma saker och ting hamna långt ned i listan, flera sidor bort. Och sprid hur ni gör till alla ni känner.

  • sestir skriver:

   ”Demokrati är en form av socialism i lättformat”

   När du skriver ”demokrati” syftar du kanske på ”parlamentarism”, för demokrati innebär bl a att individer själva bestämmer hur de vill använda sina pengar medan socialism innebär att de tas in i skatt och används i enlighet med en maktelits tolkning av folkens viljor. Demokrati och socialism står vanligtvis i direkt opposition till varann och går inte att förena.

   • Göran skriver:

    Det var i och för sig en intressant vinkel som jag kan hålla med om. Ska man ha en fungerande demokrati, ska den först och främst gälla ett litet antal människor och medbestämmandet får inte lämnas bort. Man ska vara med och ta beslut i alla frågor.

    Vi kan inte ha det som i Sverige, att vi röstar på åtta olika säckar som vi inte vet innehållet i. Vi kan se lite reklam på utsidan av säckarna, men vad de innehåller får vi inte veta innan vi har röstat.

    Att demokrati innebär att man ska få bestämma över sina egna pengar, har jag aldrig tänkt på. Men det föreligger faktiskt logiskt.

    Jag tänker ibland på hur det fungerar i en bostadsrättsförening. Medlemmarna lämnar bort makten eller förvaltningen till en styrelse. Styrelsen å sin sida får inte ta beslut som gynnar någon framför andra medlemmar. Hur fungerar Sveriges riksdag i det avseende? Inte alls. Till exempel tar riksdagen beslut om att favorisera vindkraft framför annan energiproduktion. Ja, de beslutar även om att straffa vissa för att gynna andra. Knappast något demokratiskt.

    • Åke Sundström skriver:

     Poängen är väl att skilja mellan formell demokrati och reell. Att den senare inte fungerar beror inte på lagarna utan på våra politiska partier, som i praktiken har bestämt sig för att strunta i sina väljare och i sina ideologier för att i stället styr de 450 på Helgeandsholmen finner för gott.

     Så Göran, demokratin skall inte avskaffas, den måste återupplivas! Men framför allt borde våra statsvetare och frihetliga bloggar vara tydligare i sin kritik mot det förfuskade folkstyret. Inte ens KLP (och än mindre berörda professor) pratar ur skägget om demokratins död, vad kan man då begära av maktens mediemegafoner?

 6. Jan Suhr skriver:

  Swebbtv finns nu åter på Youtube. Troligast är en Vänstermobb som massanmält och kickar de automatiska spärrarna in.

Kommentarer är stängda.