Den förskräckande historien

De som önskar totalitär samhällsordning har en förskräckande lång meritlista av hänvisningar till absolut vetenskaplig sanning.
De hävdade att jorden skapats av gud på sex dagar.
De hävdade att jorden var platt.
De hävdade att jorden var universums centrum.
De hävdade att oskuldsfulla barn kunde peka ut häxor, skyldiga till att orsaka missväxt.
De hävdade att judar var mindre värda än andra människor.
De hävdade att vetenskapen gett dem redskapen att sortera ut dem för rasen skadliga elementen.
De hävdade att magsår orsakas av stress.
Varje gång har det i samtiden funnits vetenskapliga belägg för andra och bättre förklaringar. Men de totalitära diktaturälskande människorna har valt att bortse från vetenskapen och dess bevis, för att istället förlita sig på kvasivetenskap och främja den egna rätten att utöva diktatur.
Nu hävdar de att våra utsläpp av koldioxid hotar ödelägga planeten. Som motmedel föreslår de sin egen diktatur!
Någon som är förvånad?

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Den förskräckande historien

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Som tur var,,, fanns det ju en elektriker till hands, när projektledaren sade; “varde ljus”.

  Sedan begynnelsen har dock elektrikern varit ledig (VAB) mellan varven, och när ljuset slocknar hittar mänskligheten på en massa bus. (som häxprocesserna i den “mörka” medeltiden).

  Alltså:
  Sökes:
  En elektriker för vikariat medans den med totalentreprenaden utsedde elektrikern “vabbar”.
  Deltid,,,, tillsvidare. Jourtid fastställs i samråd med uppdragsgivaren. Körkort (B) (CE) önskvärt.
  Flygcertifikat med giltiga läkarutlåtanden.

  Krav:
  Ni skall ha erfarenheten att effektivt stävja uppkomsten av människors fåfänga, och med “upplysningens ljus” motverka förekomster som inkvisitionen och därtill liknande rörelser med totalitära tankar typ klimatrörelser och annat bus.

  Tillträde: Omgående.

  Lön: Ett behagligare liv. Alla omkostnader betalas ur FNs “gröna fond” vilken avses upphöra i takt med att edert uppdrag färdigställs.

  Någon intresserad?
  Ring mig på:

  Megawattsällskapet.
  Tel. 50 (hertz) 400 (volt) 16 (ampere).

  Med vänlig hälsning.

  • Mats Jangdal skriver:

   Jag tror det är lite svårare den här gången. Det är ju FN, IPCC och deras följare som behöver upplysning.

 2. Göran skriver:

  På något sätt har jag inbillat mig att mänskligheten blir klokare för varje år och speciellt med Internets tillkomst borde det bli så och även att demokratin skulle skyddas av Internet. Men ack så fel jag förmodligen har.

  Jag såg en video med där folk på stan i New York fick frågan om varför vi firar jul? Max en person på tio kunde svara på det, dvs. Jesus födelse (även om vi hedningar i Norden firade midvintersolståndet).

  I alla fall. När jag såg den stora okunskapen, tänkte jag: “Dessa människor får rösta på vilka ledare vi ska ha?” Det är ta mig fasen inte riktigt klokt.

  Vi låter okunniga personer sätta agendan. Är det klokt det? Kanske vi skulle införa ett röstningssystem där man först måste svara på 20 frågor och få rätt på dem för att sedan få trycka på röstningsknappen.

  Men, icke det skulle fungera, för frågorna skulle skrivas av de okunniga. Med andra ord handlar det inte om att svara rätt, utan bara om att svara för att få rösta. Samma sak som när en elev i skolan idag skulle få en fråga om vad som orsakar den globala uppvärmningen: 1) solen, 2) människan. Vi vet alla vilket svar som inte orsakar en anmälan till sociala myndigheter.

  Skillnaden mellan dagens livegenskap och dåtidens är att förr stod ägaren för maten, men idag måste den livegna själv stå för maten. Och de livegna av idag gillar detta och vill ha mer av det.s Hur kommer det sig att individer väljer att sätta på sig en fotboja, vare sig den är verklig eller symbolisk såsom ett slags slaveri under koldioxid?

  • Mats Jangdal skriver:

   Jag tror det är välfärdssamhället och möjligheten att rösta sig till andras pengar som verkar fördummande på en stor del av befolkningen.

 3. Jan Andersson skriver:

  Internet verkar vederhäftigt, men informationen kan precis som en tidningsartikel vara missledande och ofullständig och göra mer skada än nytta. Om skribenten bara är okunnig och ber om komplettering så är det OK, men alla självgoda “experter” som skall mästra alla andra med sina grunda åsikter är vämjeliga.

 4. Jan Andersson skriver:

  När alla partier efter valet vänder kappan efter vinden spelar det ingen roll vad man röstar på, man sår ändå på hälleberget. Det borde finnas högst tre partier att välja mellan: Minus33 (ung skrikvänster), Plus66 (erfarna konservativa) och Lagom50 (litet av varje

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  “Vi låter okunniga personer sätta agendan. Är det klokt det”?
  Journalister som varken är anställda av staten eller av rika ägarfamiljer utan är så populära att deras läsare betalar dem för att fortsätta jobba, är tiggande ”Swishoror”. Det menar programledaren Ola Gäverth på P4 Stockholms.
  https://www.friatider.se/sr-profilens-omdome-alternativjournalister-ar-horor
  Tacka vet jag numera salig George Carlin:

  • Göran skriver:

   Vad är skillnaden mellan swishhoror och etablissemangets parasiter. Swishhoror ber om ett bidrag medan etablissemangets parasiter stjäl bidrag genom våld eller hot om våld.

   Det som är pinsamt för etablissemangets parasiter är att swishhororna oftast gör ett bättre jobb och en hel del av dem utan någon indoktrinerande journalistutbildning.

   • Mats Jangdal skriver:

    De tycker nog att det är finare att vara statens propagandahoror än att vara självförsörjande swishmottagare.

 6. Jan Andersson skriver:

  Klimatexperterna idag gör som Flat Earth Society och alla dess föregångare: man tittar ut genom dörren och kan inte se någon snö lika litet som någon rundning av horisonten. Nu misstänker jag att se senare är en samling lustigkurrar, till skillnad från de förstnämnda som skulle gå till närmaste väggspegel för att kolla om man på skämt sade att de var kolsvarta i ansiktet.

Kommentarer inaktiverade.