Inte över än

Det är egentligen ofattbart att någon kan tro att Biden vunnit!
Under primärvalen anklagade hans numera vicepresidentkandidat Kamal Harris honom för sexuella trakasserier. Vart tog det vägen?
Under hela valrörelsen har han varit närmast osynlig på möten. Han har visat bacillskräck inför ett folk utan rädsla.
Han har otaliga gånger visat sig vara en tafsare.
Han har sympatiserat med våldsverkarna i BLM och AFA, de som medelamerikanerna med avsky sett slå sönder städerna.
Han har inte kunnat tala sammanhängande.


Trump har levererat jobb och god ekonomi.
Han har lockat stora skaror nya väljare bland kvinnor, latinos och svarta. Skulle hans gamla väljare ha övergivit honom så till den grad att han ändå förlorar?
Flera fall av felaktigheter, oavsett regelrätt fusk eller ej, har avslöjats. Dessa måste naturligtvis undersökas, inte bara avfärdas.
Det har förekommit märkligheter i rapporteringen av röstsammanräkningen i samtliga ”swingstates”, samtliga! Men inte i de andra. Hur kan det komma sig?
Trump är fortfarande president och han har svurit en ed att skydda landet mot fiender, både utländska och inhemska. Det är därför hans skyldighet att inleda rättsprocesser för att få klarhet i alla oegentligheter!


Media utser inte vinnaren, det gör elektorskollegiet den 14 december.

https://youtu.be/8NetJaUgKZY
Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Inte över än

 1. Dandersan skriver:

  Nixon vann valet efter Watergateskandalen men innan den utretts helt.
  Han tvingades avgå med vicepresidenten Ford som ny president.
  Ford gav sedan Nixon amnesti mot åtal.
  Det kan lätt bli samma sak i USA denna gång.
  I dagarna pågår förhör i kongressen om varför Rysslandsspåret inte kopplades till Hillary Clinton om jag förstått det rätt. Mycket fuffens pågår som är svårt att hänga med i!

  • Mats Jangdal skriver:

   Johnson och Ford har jag utelämnat eftersom de kom fram utan att bli valda till presidenter. Johnson blev dock vald 1964 för en period. Han hade kunnat väljas för ytterligare en men ställde inte upp. Han eskalerade vietnamkriget.
   Fords ämbetstid som president är den kortaste för en president som inte dött på posten. Ford skrev under Helsingforsavtalet som lindrade kalla kriget.

   Mycket fuffens, absolut! Demokraterna har varit utomordentligt skickliga på att dölja sina svek och lögner. Eftersom MSM inte skriver om det räcker det oftast att bara hålla tyst.

 2. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Den här förklaringen av hur de anlyserat valsiffror från Michigan säger väl allt: https://youtu.be/Ztu5Y5obWPk

 3. Göran skriver:

  Donald Trump glömde i valkampanjen bort vita amerikanska män. Det har talats mycket om svarta och andra majoriteter, vad Donald Trump har gjort för dem och vad han ska göra. Men, vad ska han göra för vita män? Hur många röster från vita män tappade han på det?

 4. Göran skriver:

  Kamala Harris sade även i nomineringsdebatten att Joe Biden var en rasist. När hon i en intervju, efter att ha blivit vald som Joe Bidens vicepresident, fick frågan om det, sade hon att det var en debatt och skrattade och upprepade att det var en debatt flera gånger och fortsatte med sitt hysteriska skratt.

  Kamala Harris skrattar mycket. Det har ni som följt valet i USA lagt märke till. Att skratta när man framför sina åsikter är ett tecken på osäkerhet. Säkert en omedveten handling från Kamala Harris när hon ljuger, för det är hon bra på.

 5. Jan Andersson skriver:

  Allt som händer nu tyder på att internationalisering och globalisering är ett stort misstag. Världen ser ut som den gör, uppdelad i olika folkgrupper med olika egenskaper, kunskaper och språk därför att det historiskt varit en uppdelning som fungerade och som folket accepterade. Afrika var ett undantag på så sätt att alla var nomader beroende på det instabila vädret i avsaknad av randberg. Ändå höll sig de flesta av de 550 stammarna för sig själva.

  När ett folk från ett kulturområde flyttas till ett helt annat, saknar de all kunskap om det nya landets kultur och möjligheter, och förfaller till den minsta gemensamma nämnaren, våld. Inte i någon kultur någonstans har det varit acceptabelt att sitta passiv och rulla tummarna, det blir en ung person på kort tid tokig av.

  USA är en kontinent och alldeles för stort för att ledas av en enda president, och EU är alldeles för stort och mångfacetterat för att ledas av en liten styrgrupp med kraftig slagsida åt vänster och kantrar snart helt i sin naiva tro på att historiens offer och uppoffringar inte betyder något i vår sköna nya värld. Vi anslöt oss när det var en ”gemenskap” inte en ”union”.

  Ju mer man studerar EU:s föresatser desto mer häpnar man, eftersom ALLT strider mot medlemsländernas starka sidor, historien, kulturen, språkliga hinder och framförallt: vad medborgarna önskar.

  I Sverige sitter inbitna stockholmare och bestämmer hur de ska ha det i Norrland. Man sliter sitt hår i ren förtvivlan. Håll er borta, nu som förr, i evighet!

Kommentarer är stängda.