Pandemin och Coronadomstolen

Pandemin har avslöjat att politiker som vill regera snabbt och göra något gott för samhället och sin egen karriär allt som oftast lyssnar till fel rådgivare.

Sans och måtta, är nog fortfarande de bästa ledord en människa kan ha, även om de är tråkiga och vår tids snabba förmedling av nyheter och information helst vill ha något spektakulärt.

Gladiatorspel är dålig ersättning för vetenskap, förnuft och tillförsikt i samhällsbygget.

Här är ett antal länkar, än en gång, en del är nog överspelade vid det här laget, men kan tjäna som arkiv över vad som hände.

Ingrid och Maria, sköterskor tvingas ljuga om vaccinet.

Newsvoice, Totalitär övervakning nödvändig.

Dagens Juridik, Legalitetskedjan är bruten, Pandemilagen ogiltig.

PJ Media, E-post avslöjar planer på att arrestera omaskerade.

Newsvoice, Dags att blåsa av kampanjen.

Här är en video från Rainer Fuelmichs coronadomstol. Det intressanta kommer efter ungefär hälften. Alla förberedande åtgärder tar sin tid att beskriva. Det återstår att se om någon statlig åklagare eller internationell domstol tar sig ann dessa frågor när folkets Coronadomstol avslutat sitt arbete.

Vilka är det så som skulle behöva dras inför denna domstol? Här är några tänkbara:

Anthony Fauci
Joe Biden
Angela Merkel
Emanuel Macron
Boris Johnson
Jacinda Ardern
Scott Morrison
Justin Trudeau
Stefan Löfven
Magdalena Andersson
Lena Hallengren
Ulf Kristersson

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Pandemin och Coronadomstolen

 1. Göran skriver:

  Normalt sett, vaccinerar man aldrig en gravid kvinna. Nu ska gravida kvinnor vaccineras och det påstås att vaccinen är säkra för dem trots att det inte har gjorts någon studie på gravida kvinnor som har vaccinerats med mRNA-vaccinen.

  Vad man vet är att vaccinerade gravida kvinnor har högre andel missfall än ovaccinerade gravida. kvinnor. Vad man vet är att antalet så kallade ”stilla födslar” (barnet dör i sen graviditet) har ökat väldigt mycket visar en studie bland gravida kvinnor i USA:s militär. Samma sak har observerats i England av begravningsentreprenörer. Deras fall av ”stilla födslar” har ökat tio gånger.

 2. Göran skriver:

  Bland de där namnen på folk som borde åtalas kan man även lägga till en hel hög så kallade journalister.

  Vad är det man säger: det finns inga publika åsikter utan bara publicerade åsikter.

 3. Pingback: Pandemin och Coronadomstolen | ulsansblogg

 4. afugglas skriver:

  I USA cirkulerar rykten att Försäkrings bolagen betraktar patienter som låtit sig injiceras med MRNa gift som om de tagit sitt liv utifall de avlider, dvs. självmord.
  Inga utbetalningar där inte?
  Försöker att få det bekräftat.

 5. Thomas skriver:

  Malone påpekade att det var tre tydliga effekter av RNA-injektionerna… Cancer, hjärtinfarkt och sterilitet…
  Cancer blir effekten om immunförsvaret sviktar då cancerceller skapas varje dag i kroppen och immunförsvaret skall då ta hand om det…
  hjärtinfarkt har väl redan dikterats..
  Sterilitet har diskuterats och givetvis har det konstaterats att de kvinnor som nu kommer till förlossningsavdelningarna är ovaxxade.. Självklart. De vaxade blir sterila…

 6. Benny skriver:

  Så länge västvärldens politiker befinner sig i den liberala diktaturens tjänst kommer ingen att åtalas! Och det syns ingen förändring i horisonten heller! Det är inte bara i Sverige som folket sover, låt vara att den är mycket mer lättväckt i andra länder som Kanada, Frankrike etc…Efter det senaste propagandafiaskot med den påhittade ryska invasionen av Ukraina så borde ju folk börja tänka själva och analysera andra propagandastunts som MSM hittat på som Covid, Klimatbluffen osv. Tyvärr så tror jag inte många reflekterar utan låter sig okritiskt luras av fulmedia. Dessutom är Mellot viktigare saker att analysera än fulmedias lögner!

  • Göran skriver:

   För oss som delvis läser Frihetsportalen och kommenterar är det ganska självklart att se allt bluffar som existerar. Det är på något sätt som om man upptäcker en bluff då ser man snart de andra bluffarna.

   Men, det är nog en unik egenskap, för större delen av resten av folket ser inte dessa bluffar och kommer aldrig att se dem. Det värsta med dessa människor är att de inte ens är intresserade av att förstå eller känna till bluffarna och har ingen som helst lust att läsa en endaste rad om bluffarna.

   Ännu värre är det med att förstå saker och ting i ett större perspektiv.

   • Benny skriver:

    Ja, man gissar väl att ca 20% inte låter sig luras av propagandan! Resten låter sig villigt matas med lögner eller är helt ointresserade av vad som verkligen hänt! Goebbels använde det faktum att även om folk egentligen inte aktivt lyssnar på skiten så fastnar budskapet undermedvetet om man matas dagligen med propagandan. Utan att vara medvetna hjärntvättas folk….Det är därför som fulmedia hela tiden tjatar om Covid, klimatet och Ryssland!

Kommentarer är stängda.