Vår galna värld!

Håller på med renovering hemma, hinner inte läsa på och skriva en massa insiktsfullt varje dag. Så jag ger er några exempel enligt rubriken.

Pentagon försöker hålla amerikansk militär utanför kriget i Ukraina. Detta innebär bland annat att Pentagon avslöjar sanningar om kriget och propagandan som MSM förtiger.

Wall Street Journal avslöjar att klimatmodellerna är felaktiga, allihop. Men inte nog med de det, klimatforskarna har inte längre några bevis eller någon hållbar teori som förklarar hur CO2 skulle kunna påverka klimatet. De inriktar sig nu istället på vattenånga. De borde även titta på solen och annan periodisk inverkan från planeter och universum.

Ett skoldistrikt i Wisconsin har förbjudit skolor att avslöja för föräldrar vilket kön deras barn identifierar sig med på skoltid.

Elon Musk, elbilen Teslas grundare och ledande person, tar bladet från munnen och läxar upp miljörörelsen. Världen, transportsektorn och bilismen klarar sig inte utan mer olja! Tekniken och andra resurser är inte hamn ännu på långa vägar för fullständig elektrifiering.

Den svenska Miljöbalken är samhällsskadlig för samtliga sektorer som borde vara våra mest välståndsskapande.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Vår galna värld!

 1. Jan Andersson skriver:

  Förr eller senare avslöjas alla offentliga lögner. Det bästa är förstås att de aldrig blir offentliga utan stannar innanför fyra väggar när politiker spånar över sina chanser i riksdagsvalen. Billigast så, och alla wannabes som söker en plats i rampljuset måste börja tänka själva. Kanske svårare men nödvändigt för att skapa en hållbar relation mellan politiker och medborgare i ett demokratiskt samhälle.

  • Göran skriver:

   Offentligt avslöjande. Vad innebär det? Är det antalet personer som har tagit del av avslöjande eller inte?

   Som exempel kan vi ta offentligt avslöjande av Pfizers registrerade biverkningar av deras så kallade covid-vaccin. Fråga någon på stan, och förmodligen näst intill ingen känner till biverkningarna.

   Listan kan göras lång på offentliga avslöjande som så gott som ingen känner till. Eller, så är det så få som känner till avslöjandet att det inte har någon betydelse eller påverkar något.

   • Jan Andersson skriver:

    Offentlig; rörande statlig rätt och förvaltning. De som är anställda brukar kallas offentliganställda. För det mesta är de kompententa, men ibland skrämmande okunniga, som alla med otillräcklig kompetens och fel attityd. Värst är det när chefspersoner uttalar sig som anhängare till diverse internationella trender, och sköter sitt jobb därefter. Men lögnerna brukar inte avslöjas förrän de har gått i pension eller blivit befordrade, åsså rullar vi på kuttingen igen…

 2. Dandersan skriver:

  Många nyheter släpps idag.
  Som försöksballonger för en mindre galen värld!

 3. ivarandersson skriver:

  1 april är det OK att narras men inte övriga dagar.

 4. afugglas skriver:

  I vår galna värld kommer socialisterna att plundra och utrota en självständig jord och skogs brukarkår och ersätta den med små socialistiska oavsättliga tjänstemän som skall så och skörda marker vars kultur ödelagts med hjälp av miljöpartister. Vi hade ungdomar som kunde fortsätta efter en föräldrageneration, vart tog den vägen? Borta, och med den kunskaper och erfarenhet.

  • Göran skriver:

   Lärarna i den nya generationen har uppfattningen att tidigare generationer inte visste något.

   Ett exempel är att tidigare generationer inte byggde hus på platser som de visste vara olämpliga. Nuvarande generation bygger hus där och får otrevliga överraskningar.

   Själv får jag mer eller mindre skratta mig lycklig åt att jag lyssnade på äldre generationer i släkten när jag var en palt, för det jag lärde mig av dem, är kunskaper som slår det mesta jag lärde mig mig i skolan. Det ena har jag haft nytta av genom hela mitt liv, medan det andra mest var bortkastad tid.

 5. Göran skriver:

  Angående media och krig. Någon som har funderat lite på hur media får länder att gå i krig. Det är genom media som det hetsas eller luras till krig. Därav följer jag inte kriget i Ukraina speciellt mycket; för mycket hyckleri.

  • Benny skriver:

   Det man lärt sig genom åren är att MSM-media ljuger konstant om allt, i stort och smått! Klimatbluffen, invandring, Covid, Ukraina, Trump, Putin m m…Fulmedia i västvärlden styrs av oligarker , regimer, fackförbund osv och är absolut inget att lita på…De har en egen globalist-agenda helt skild från objektiv nyhetsförmedling. Och MSM skjuter sig i foten hela tiden och målar in sig i hörnen med sina lögner man sedan inte kan backa ifrån när ljugandet avslöjas! SVT körde ju t ex ”Russiagate” stenhårt och allt visade sig vara ihopljuget av Clintons och de ”demokratiska” partiet men inte f-n har SVT erkänt att de ljög svenska folket rakt i ansiktet när bluffen avslöjades!

 6. Göran skriver:

  Om nu CO2 inte skulle påverka klimatet så kan SVT göra ett ”avslöjande” program om hur Lars Bern, Elsa Widding och Lennart Bengtsson påstår det.

  • Jan Andersson skriver:

   Visst påverkar CO2 klimatet negtivt! Det vill säga bara politikerklimatet. För övriga världen är det en oherrans tur att ingen har kunnat trycka på en knapp för att ta bort all CO2 på ett ögonblick, även om många intensivt önskade sig en sådan. I Norge, de godtrogas Mekka, bygger man nu koldioxidabsorbenter under mark. I världens förmodligen friskaste luft efter Antarktis.

 7. Pingback: Vår galna värld! | ulsansblogg

 8. Göran skriver:

  Mer galenskap. Nu ska vi förbereda oss på tomma hyllor i butikerna, trots att det egentligen inte finns någon anledning till det.

  Jag tolkar det som en förberedelse till att legitimera och skrämma att vi behöver vara mindre antal människor på jorden.

  En konspirationstanke. Hur stor blir reduktionen via covidvaccinen? Redan nu dör vaccinerade i större utsträckning än ovaccinerade. En armeläkare i USA konstaterade att vaccinerade soldater hade 11 gånger högre dödlighet än ovaccinerade. Vad säger folkhälsomyndigheten om det?

  En fråga. Om man bortser från covid-19, hur har folkhälsomyndigheten i Sverige påverkat er hälsa? Mitt svar är: ingenting.

 9. Göran skriver:

  Om du har ett dåligt immunförsvar, då rekommenderar folkhälsomyndigheten att du ska vaccinera dig med ett vaccin, som enligt tillverkaren har 1.300 olika biverkningar och enligt rapporterade biverkningar har över 2.000 olika biverkningar.

  Hur bra klara ett dåligt immunförsvar av ett sådant vaccin? Är det galenskap?

Kommentarer är stängda.