Alla i samma båt!

När någon säger om klimatet, we are all in this together! Håll med! Därför kan vi inte låta människor med vanföreställningar om verkligheten besluta om tvingande åtgärder för oss alla. Om de själva vill förstöra sin egen ekonomi och sina egna liv, må de få göra det. Men det ska inte få förstöra våra samhällen, inte missbruka demokratins makt till att förgöra civilisationen.

Vi sitter på det viset i samma båt och kan därför inte tillåta galningar att borra hål i botten på båten i tron att den flyter bättre ju mera vatten det är på insidan. Vi som har bättre förstånd måste envisas med att övertyga med fakta och hålla de som inte begriper detta borta från allt inflytande.

Det finns bara två möjliga slut på klimatbluffen. Antingen inser folk att det jag och andra realister sagt i årtionden om CO2, klimatet, ekonomin, civilisationen med mera är sant, eller så inser de det aldrig och de kommer att vakna upp i en stenåldersvärld utan att förstå varför. Insiktsfulla människor varnar för att klimatpolitiken skapar en energibrist som riskerar avindustrialisera Europa. Det borde vara en tillräckligt tydlig signal, men med religiösa fanataiker kan man inte veta säkert.

Den som vill fattiga länder väl ger dem inte gratis pengar de rika staterna stulit från sina egna medborgare och deras företag under hot om energiransonering. Man hjälper dem med teknik som ger även dem tillgång till billig och säker energi. Det är tills vidare kol, olja och och gas.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Alla i samma båt!

 1. ivarandersson skriver:

  Elsa Widdings inlägg i riksdagen fick de klimathotsreligiösa att visa att de inte gör som Greta säger. De lyssnar inte på vetenskapen och läser inte AR6 WG1 utan lyssnar/läser bara på PS och MSM fultolkningar av SPM.

 2. Göran skriver:

  Hela klimathotsbluffen började nog med att påstå att oljan skulle ta slut. Vad ska oljebolagen då tjäna pengar på? Koldioxid. Hur ska det gå till? Genom att dels handla med utsläpp för företag och dels genom att låta varje individ i världen få en koldioxidkvot, dvs. ett antal kilo koldioxid att förbruka.

  Låter löjligt kanske. Koldioxidmarknaden är beräknad att omsätta tio gånger mer än vad oljemarknaden gör idag. Vilka är ledande i detta? Oljebolagen.

  Jacob Nordangård har visat kopplingarna mellan oljebolagen och klimathotsbluffen. Oljebolagen har lagt ned miljarder på att marknadsföra begreppet ”klimatavtryck”.

  Hur får man folk att förstå att deras minskade välstånd är det pris de får betala för att andra ska tjäna obegripligt mycket pengar?

  Observera att detta inte är en fri marknad. Koldioxidkvoter är så mycket socialism eller kommunism det kan bli.

  • Benny skriver:

   Och vilka äger oljebolagen? Såg några unga miljöidioter som krävde att världen skulle sluta med olja, gas och kol omedelbart i någon sorts demonstration. Tja, vill man att samhället ska kollapsa så gärna för mig men låt dessa bortskämda rikemansungar känna på hur det är att vara fattig och frysa utan tillgång till energi först…Efter några dagar blir det annat ljud i skällan kan jag lova! MP såg väl till att Sverige skänkte bort eller fimpade sina koldioxidkvoter för ett antal år sedan i stället för att sälja dem? Och ännu längre tillbaka så ”sålde” väl Ruinfeldt Sveriges kvoter till en bank i USA för småpengar? Nog samma bank han senare lyfte en fet lön ifrån om jag inte missminner mig…

 3. Jan Andersson skriver:

  Frågor man kan ställa till klimattroende:
  – Hur tror du att det kommer att gå för de som gastat mest om klimatet, om det snart visar sig vara alldeles fel? Vad får de för straff av samhållet?
  – Vad tror du orsaken är att så många vägrar att lyssna på experter och forskare som säger att det inte finns något underlag för att säga att vi har en klimatkris, orsakad av människor? Finns det oliks orsaker eller är det samma?

  • Benny skriver:

   Det har ju redan visat sig att klimatskojarna har fel men det händer inget för fulmedias makt är så stor och dessutom finns för många mäktiga som tjänar pengar på klimatbluffen. Deras svans av nyttiga idioter inom de gröna är ofta svagbegåvade och inser inte ens att de blir utnyttjade av globalisterna.

   • Göran skriver:

    Den stora så kallade kapitalisterna tjänar mest pengar på socialister och kommunister. Den gruppen är lättast att lura.

    De vänsterblivna kan inte ens ställa sig frågan hur det kommer sig att biljonärer finansierar dem, eller att företag, som gör tvärtom vad de vänsterblivna vill, finansierar dem.

    Tror ni några vänsterblivna hajar till när USA:s kongress ordförande Nancy Pelos säger att det inte handlar om inflation utan om levnadskostnader?

 4. Pingback: Alla i samma båt! | ulsansblogg

Kommentarer är stängda.