Ännu en konspirationsteori

Svensk lag och lagtolkning är sinnessjuk! Detta är inte en korrekt återgivning av verkligheten. Det är en lek med tankar som kan uppstå när man betraktar världen och inte förstår hur så mycket tokigt kan försiggå på samma gång och över i princip hela planeten.

För verklighetsanknytning berättar jag en historia ur verkligheten angående självförsvar. Detta har jag hämtat ur ett förundersökningsprotokoll för en rättegång som nyss startat.

En ung man vid namn N är smågangster och narkotikalangare. Han börjar sälja vid sidan av i konkurrens med sin leverantör som heter O. Denne blir gramse och vill ”åtgärda” N. En kvinna i gänget, hon heter Y, hetsar O och andra män att göra något. Fyra personer (A, L, M, och Q) beger sig klockan 1 på natten till Ns lägenhet där också Ns flickvän E befinner sig. Av de fyra attackerar A och Q Ns ytterdörr och rånar en kvinna (från en annan lägenhet) i trappuppgången på hennes mobiltelefon för att hon inte ska kunna ringa polisen.

De bearbetar Ns ytterdörr. N vaknar och uppfattar att de vill bråka med honom. Då klättrar L och M upp till Ns balkong på andra våningen och slår in rutan i balkongdörren. L har både skyddsväst på sig och tapetkniv i fickan. E låser in sig på toaletten. N har nu ingen säker reträttväg. Toalettdörren är låst och E skulle hamna i fara om den öppnas. De två som kommer via balkongen spärrar den vägen för N och skulle han öppna ytterdörren får han fyra personer emot sig. Handgemäng utbryter, N har tillgång till en avfångningskniv, i handgemänget skadas L och M så att de avlider på platsen.

N åtalas för mord alternativt dråp. FUP avslöjar att Y varit mycket drivande för att O ska skicka iväg hantlangare för att ta itu med N. Hon lär också ha varit på plats utanför huset för att bevaka det hela. Men varken O, Y eller de överlevande A och Q åtalas för stämpling till mord alternativt grov misshandel

Åter till konspirationsteorin. N hade ett tillhygge som utjämnade oddsen. Det får man inte ha. Staten står på våldsbrottslingarnas sida. Allt är ett led i att tvinga oss efterfråga digital ID och total kontroll, för vårt eget bästa. Nyadeln i samhällseliten undantas.

Brå har nu statistik som de öppet redovisar, den anger klart och tydligt att den pågående och eskalerade brottsvågen är betingad av en okontrollerad invandring. Annan statistik visar att folkutbytet inte är en illasinnad konspirationsteori, det är en realitet där en tredjedel av svenskarna idag har utländsk bakgrund, oregistrerade migranter oräknade. Senast år 2050 kommer svenskarna vara i minoritet i sitt eget land. Assimileringen måste närma sig ”ljushastigheten” för att det inte ska innebära en katastrof för svenskarna.

Detta orsakar naturligtvis en oro hos svenskarna, oavsett de vill erkänna det eller ej. Kraven på ordning och strängare tag kommer som ett brev på posten. Eftersom alla svenskar är indoktrinerade och inkörda på att man inget får göra själv så uppmanar de staten att göra något, vad som helst, allt!

Detta lämnar en vidöppen dörr för staten att införa total, för att inte säga totalitär, övervakning. Där kommer digitalisering och AI spela central roll. Nyadeln kommer att vara flaggade som oantastliga i systemet. Alla andra blir boskap. Kontanter avskaffas helt. Vi tilldelas krediter istället. Boskapen får begränsad tilldelning, nyadeln obegränsad. Äganderätten avskaffas för boskapen.

P.S. N blev friad! D.S.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

32 svar på Ännu en konspirationsteori

 1. Thomas skriver:

  Den absolut enklaste och troligaste förklaringen till vad som sker har Johan Sandwall, förre JAK-chefen, som anser att immigrationen är en del i processen att kunna öka BNP…
  Att detta inte sker på individnivå utan på nationell nivå innebär att behovet av immigranter är uppenbart.. att sedan en del inte fattar detta utan pratet om ”humanitär stormakt” är en del i den potemkinkuliss som allt är beroende av.
  Att dela upp befolkningen i olika grupper är bara ett sätt att spela med.. Frågan är istället – vad önskar de flesta medborgare hur allt skall fungera?!
  Då blir det en majoritet för en sorts ”folkhem”, den drömmen om ett stabilt samhälle som det tycks bara existerat en kort tid, några månader i slutet av år 1968…
  Hur löser man detta?

  • Mats Jangdal skriver:

   Alla vet sedan länge att BNP är ett uselt mått på ett lands ekonomi. Det är alldeles för enkelt för politikerna att manipulera så att det ser bra ut. ändå fortsätter man.

   • Göran skriver:

    Om man tog bort invandringsindustrin, vad blir då Sveriges BNP?

    Det borde endast redovisas vad den privata sektorn producerar.

    Om jag tillverkar en sak och du stjäl en tionde av det och köper en spade och gräver en grop. Vem har då producerat gropen? Jag eller du?

    • Thomas skriver:

     ”Tiondet”…
     Det räcker väl inte långt…
     (det är enbart den ”allmänna löneavgiften” i arbetsgivaravgiften… den delen av skattesystemet som ingen vet finns..)

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Vi har ju inga folkvalda sk RIKSDAGSMÄN, partigängarvalda kan man till nöds kalla dem. Det finns ju ingen rätt för FOLKET att sparka korrumperade sådana.

  • Göran skriver:

   Därav har vi ingen demokrati för i Aten där hade medborgarna rätt att sparka den som de ansåg vara korrupt. I Sverige anammar vi demokrati men tar bort kanske det viktigaste verktyget.

   • Thomas skriver:

    Tydligen så har vi anammat en DDR-variant av ”demokrati”…
    Tydligen så fanns det varnande röster redan för femtio år sedan – innan – allt infördes… som Lennart Hane med boken ”Smygande diktatur” från 1972, som försökte.. Men, skall man vara positiv så är kanske slutet för DDR ett hopp även för oss…?

 3. Glenn skriver:

  Det är intressant att fler å fler ”bildade personer” nu sent vaknat och börjar förstå vart hän det bär. Tyvärr har man under denna resa varit rätt snabba på att slå ned på åsikter som inte varit main-stream att ha. Foliehatt och konspirationsteoretiker är epitet som flitigt använts. Om ni läsare till denna kommentar lägger prestigen åt sidan och ser klippet jag länkade till härom dagen så får ni förmodligen en helt annan vinkling på vad som e.g. sker och har pågått länge. Mycket intressant info. Dra er slutsats. interpolera alla skeende utefter denna.

  Men jag provocerar er – det är en länk där en kristen person (professor i Zoologi) belyser alla politiska kopplingar i maktens korridorer där inget sker och beslutas av en slump. Som sagt var – kristen professor . Livsfarligt, Länk enligt nedan:

 4. Jan Andersson skriver:

  Digitaliseringen innebär i sin yttersta konsekvens att alla människor alltid kan spåras var de än befinner sig. Men det kommer inte att fungera i Sverige, speciellt de som har något att dölja kommer att hitta digitala motdrag som ökar förvirringen. Eller skära ut chipset från Åke (96) så att Ali (22) kan får ett säkert alibi (Åke är ju dement och ute och går på nätterna, och Åke – varför har du skurit ut chipset på dig själv nu igen? Förstår du inte att det är för ditt eget bästa? Åke?.

  I övrigt beror det mycket på vilka vi är och i vilken livssituation vi befinner oss. Samt i hög grad var vi bor, norrlänningar kommer knappast att acceptera ett islamskt samhälle, och kommer eventuellt att utropa fristaten Nordsverige och bevaka sin sydliga gräns med älgstudsare, att stå på ”pass” är de vana vid. De får också sköta sin egen ekonomi, inte svårt med lönsamma storföretag och obegränsat med elkraft.

  Pensionärer i glesbygd som är beroende av samhällets service kommer att köpas med oförändrade bidrag. Storstadsborna är redan köpta, i Stockholm, Göteborg och Malmö får invandrarna göra som de vill.

  Mest synd är det om alla ungdomar idag, vad ska de ta sig till, hur ska deras liv gestalta sig? Jag har mött flera som är helt uppgivna. Vilken utbildning är relevant och efterfrågad, vilken är värdelös? Blir det en högskolelinje med islamism? Den leder i alla fall garanterat till jobb! De sitter dessutom i kläm mellan ”Gretakulten” och sitt sunda förnuft, vad är det som utgör ett reellt hot, och vad är bara skitsnack och propaganda? (De genomskådar givetvis klimatbluffen bättre än Medelsvensson men vill inte reta farsan och morsan).

  Alla medelålders sväljer förtreten och går till jobbet som vanligt. Det finns ju värre problem än islam, till exempel klimatet nu när slutet är nära ”om vi inte gör något”.

  Och Kristersson är i Bryssel och hämtar hem ännu fler bekymmer för svenska folket.

  • Benny skriver:

   Tja, nu säger ju ”klimatforskarna” att det är ”sista varningen” så vi får väl hoppas de slutar tjata om klimatet nu så att vi slipper höra lögnerna mera. Det har väl varit klart ganska länge i Sverige att buset får härja fritt och att försvara sig själv inte ses med blida ögon av ”dumstolarna” och PK-Sverige. Kampanjen mot jaktvapen är ju en del i att avväpna folket för regimen i Stockholm vet att det blir panga av den dagen landsbygden kommer att översvämmas av kriminella invandrare som inte får bidragen längre. Komiskt är att EU vill förbjuda bly i jaktammunition men har inga problem med användningen av utarmat uran i krigen EU deltar i! I Nato ska Sverige gå med för att Nato-trupper kommer att behövas för att slå ner de kommande folkupproren mot den globalistiska regimen i Stockholm.

   • Göran skriver:

    Ja, det är exakt samma sak om NATO och folkuppror som jag har haft länge. Det ska tydligen även ha varit en övning i Sverige med NATO på det temat.

    • Benny skriver:

     Ja, det är inte en alltför långtgående tankegång att makteliten gärna vill ha utländsk trupp för att hålla ordning! Jag kommer ihåg 2015 när regimen i Kiev var tvungna att hyra in legosoldater för att de värnpliktiga man skickade först vägrade att skjuta på sina landsmän. Och detta uppmärksammade säkert regimer på de flesta håll även i Sverige!

     • Thomas skriver:

      Jo, vi får nog hit Nato-soldater ganska snart, så det problemet, om det uppstår, kommer man nog att kunna lösa…

   • Per+Held skriver:

    Som fyrtiotalist uppvuxen i årsringarna av den sociala ingenjörskonsten, de växande förorterna ut från stadskärnorna efter andra världskriget, här rådde redan då att de med kriminellt försörjningsaktivitet skulle av ren självinsikt söka samhällelig hjälp/vård.
    Inget tvång således fick utövas.
    Det kallades repressiv tolerans, detta gäller fortfarande.
    Under min barndom handlade det mest om källarinbrott som fick fortgå.
    Åtgärd portkod och eventuellt ståldörr till källargångarnas förråd och tvättstuga.
    I dag kompletterat med övervakningskameror som registrerar vad som ev. hänt och avläses i efterhand.

 5. Pingback: Ännu en konspirationsteori | ulsansblogg

 6. Dolf skriver:

  Ser vissa smärre likheter med mitt gamla inlägg http://genusdebatten.se/sverige-en-modell-for-ett-slavsamhalle/

  • Jan Andersson skriver:

   Idag betraktas valresultatet som ett ”städjobrev” ett papper på att man kanske är lämplig och intresserad av uppgiften. Sedan är medborgarna och deras preferenser bara ett kuriosum att skratta åt på lunchrasten. För nu gäller det att grina upp sig för de stora pojkarna och flickorna i EU, de som bestämmer över Sveriges väl och ve och min egen karriär, märk väl! Om jag verkar tillräckligt viljelös och samtidigt amibitiös blir jag kanske snart kvalificerad som en EU-parlamentariker, med framtidssäker ansvarsfri inkomst på en nivå som inte en svensk sketen riksdagsman skulle kunna drömma om. Och det spelar ingen roll vilken avdelning jag hamnar på, jag kan ju inget speciellt men det är som det skall vara, ingen av de andra kan ju något heller. Och jag är inte den som tänker bråka.

   • Mats Jangdal skriver:

    Du har tyvärr alldeles för mycket rätt i din analys!

    • Thomas skriver:

     Det finns nog en gräns…
     Det sägs att Sanna Marin har gått över den gränsen…

  • Jan Andersson skriver:

   Sverige är en förarlös taxikombi på hemlig resa med ett blandat gäng ombord. Sätena är urtagna och ersatta med skumgummimadrasser. Alla är förväntansfulla och pratar och skrattar. Någon föreslår allsång och alla sjunger med i Värmlandsvisan. Bilen gör ibland halsbrytande omkörningar och är snubblande nära att krocka ett par gånger men alla litar på datorn som kör. Så snart någon tittar på klockan och verkar fundera på att resan drar ut på tiden, så drar någon en rolig historia. Ingen vet hur man får stopp på bilen om någon behöver stiga ur.

 7. Göran skriver:

  Lite utveckling på utbytet av svenskar i Sverige. Tur att jag har mer granar, taller och björk som grannar.

  Utländsk bakgrund i Malmö den 31/12 2022 inkluderande utrikes födda samt inrikes födda med en eller två utrikes födda föräldrar: 57,54%
  0-4 år: 64,28%
  5-9 år: 68,4%
  10-14 år: 68,14%
  15-24 år: 65,45%
  25-34 år: 58,23%
  35-44 år: 65,27%
  45-54 år: 59,42%

  Utländsk bakgrund i Göteborg den 31/12 2022 inkluderande utrikes födda samt inrikes födda med en eller två utrikes födda föräldrar: 47,96%

  0-4 år: 50,9%
  5-9 år: 65,21%
  10-14 år: 53,2%
  15-24 år: 51,72%
  25-34 år: 50,82%
  35-44 år: 56,33%
  45-54 år: 49,21%

  Utländsk bakgrund i Stockholm den 31/12 2022 inkluderande utrikes födda samt inrikes födda med en eller två utrikes födda föräldrar: 45,43%

  0-4 år: 46,04%
  5-9 år: 50,11%
  10-14 år: 41,39%
  15-24 år: 50,02%
  25-34 år: 47,84%
  35-44 år: 53,86%
  45-54 år: 47,12%

  Nu har 34,62% av invånarna någon form av utländsk bakgrund

  0-4 år: 39,62%
  5-9 år: 40,37%
  10-14 år: 39%
  15-24 år: 39,71%
  25-34: 41,19%
  35-44: 44,12%

  Stor-Stockholm: 46,13%
  Stor-Malmö: 43,77%
  Stor-Göteborg: 38,43%

  1980: 13,1%
  1990: 16,2%
  2022: 34,63%

 8. Ivar Andersson skriver:

  Från Expressen
  ## Upploppen förra året var ytterligare ett kvitto på att Sverige misslyckats med det mångkulturella experimentet.
  Och då uppstår med ens en obekväm och jobbig fråga som Sverige måste tacklas med: vad gör vi med de som inte vill integreras, frågar sig Mustafa Panshiri och Jens Ganman.##

  ## Föreställningen att alla dessa människor skulle vara precis som svenskarna och tro på samma svenska idéer visade sig vara – för att uttrycka det milt – rätt naiv. ##

  ## Detta är ett mycket beskt piller att svälja för de flesta. Men från och med nu måste integration och brott och straff diskuteras utifrån sakfrågorna. Vi har inte tid att ha en debatt om ”debatten” och dess dekorum. ##

  https://www.expressen.se/debatt/paskupploppen-visar-att-mangkulturen-inte-funkar/

  • Göran skriver:

   Hur integrerar vi invandrare när inte ens alla etniska svenskar har integrerat sig fullt ut?

   Integrationen är en befängd idé. I stort sett alla mellanösterninvandrare har inte den minsta tanke på att integrera sig. De har inte det minsta intresse av att leka svensk.

   • Jan Andersson skriver:

    De har sitt uppdrag beskrivet i koranen. Bland annat: döda alla otrogna.

   • Jan Andersson skriver:

    Det verkar som Esaias Tegnér redan 1825 visste det mesta om hur ett land med dess kultur skall bevaras och skyddas. Läs gärna: Fritiofs saga, finns gratis på nätet.

    • Thomas skriver:

     Mycket skulle förändras med ett rimligt grundavdrag och därmed minskat socialstöd…

     • Thomas skriver:

      Men ingen diskuterar hur mycket Sverige avviker från den gängse grundavdragsnivån inom EU…
      Den är överlag ”60% av landets medianinkomst”..
      vilket för svensk del innebär ungefär 20 000kr i månaden…!!
      Men ingen resonera om konkreta lösningar utan bara allmänt klagande… Tyvärr.

 9. Claes-Erik Simonsbacka skriver:

  Deep Fakes and the Risk of Abuse
  2023-03-27

  https://www.channelchek.com/news-channel/deep-fakes-and-the-risk-of-abuse

  Mvh,

 10. Jan Andersson skriver:

  En framtidsstudie:

  Norrlänningar kommer knappast att acceptera ett islamskt samhälle, och kommer eventuellt att utropa fristaten Nordsverige. Att det inte finns så många alternativa vägar underlättar gränsposteringen betydligt. De sköter sin egen ekonomin med många lönsamma storföretag och obegränsat med elkraft. Malmen skeppas redan ut via Narvik, och framtida export från andra branscher kommer att ske via Norge.

  Nordsverige och Norge har mycket gemensamt och kommer allt närmare varandra för en eventuell ny union eller samgående bortåt år 2100. Det framtida språk som talas liknar mest nordnorska, som redan är mer svenskklingande än den norska som talas i Oslofjordsområdet, och som redan är begriplig i hela Scandia.

  I Sydsverige är det bara smålänningarna som blir besvärliga att övertyga i det nya islamska Sydsverige. Men de anpassar sig, eller flyttar till Nordsverige.

  Umeå blir Nordsveriges huvudstad, med säte för republikens styrande församling. Nya myndigheter tillkommer, men hårdbantade, möjliggjort bland annat genom kraftigt minskad byråkrati.

  Nordsverige kommer inte att vara medlemmar i EU, troligen inte i NATO. Och någon mer fri invandring är det inte tal om. De som redan finns där får ultimatum: svenska – jobb – självförsörjning åt hela familjen, annars farväl och goodbye.

  Många svenska företag kommer att flytta sina huvudkontor till Nordsverige, och investera sina vinster där. Turismen kommer att nå nya höjder när hela Europa vill uppleva ett gammaldags tryggt samhälle utan de eviga böneutropen morgon-middag-kväll, och där man kan ta ett glas utan att bli offentligt stenad på torget.

  Bensin och diesel köps oblandad för 10 kr litern.
  Fiskodling kommer med norsk hjälp att bli en exportsuccé till Kina.

  Nordsverige kommer så småningom att byta namn till Scandia, och Umeå kommer att döpas om till Scandia City. Invånarna kallas scandianer. År 2150 har Scandia City (forna Umeå) en miljon invånare.

  Och om Finland och Ryssland kan enas om en kanal från Bottenviken till Vita havet, kommer Luleå att bli ett nytt Rotterdam för alla framtida fartygstransporter från Ryssland, Finland, Nordsverige och Sydsverige, Baltikum, Polen, Tyskland, Danmark och Nederländerna. En båtresa till Korea via den osäkra rutten via Suezkanalen och Hormuzsundet tar 42 dygn. Via Bottenviken till Kina 12 dagar, och det finns inga somaliska pirater i Beringsund.

  Vattenomsättningen i Bottenviken kommer att förbättras genom kanalen.

  Nya dubbla järnvägsspår kommer att byggas från Luleå till Narvik och till Oslofjorden, för snabb landtranport av containrar från Kina till ny utskeppning med kustfartyg till centraleuropa och Brittiska öarna.

  En ny undervattenstunnel byggs till Finland vid Kvarken, även med dubbelspårig snabbjärnväg till Helsingfors och St. Petersburg. De mesta färskvaror inklusive kött som inte kan odlas i Scandia kommer färska och ekologiska från Sydryssland, som har gott om sötvatten till bevattning.

  Scandia och Luleå blir säte för en ny oljeboom med omfattande fartygstrafik i den nya kanalen till nya fyndigheter norr om Scandia, Finland och Ryssland.

  Men var ska gränsen gå? Bra att veta redan nu för våra barnbarn.

  • Mats Jangdal skriver:

   Kul spaning! Men huvudstaden kommer att bli Haparanda!

   • Ivar Andersson skriver:

    För skåningar och andra sörlänningar finns Danmark som ett bra alternativ. Då får de kärnkraftsel från Sverige när det inte blåser.

   • Jan Andersson skriver:

    Ja, det blir nog ännu mer jävlar anamma då…

Kommentarer är stängda.