Stoppa klimatvansinnet!

En samling länkar till olika artiklar om klimatet, grön omställning, med mera, kanske är på sin plats nu när Greta & Co fått tillträde till svensk domstol med påståendet att svenska staten inte gjort tillräckligt för att rädda klimatet. Min förhoppning är att domstolen lyssnar till relevant expertis som förklarar att inte ens hela mänskligheten i samverkan kan påverka klimatet det minsta. Då måste svaret på stämningen bli att svenska staten gjort tillräckligt, ja mer än tillräckligt, för att rädda klimatet!

Nitton amerikanska delstater undersöker om Vanguard och  Blackrock använder klimatet för subversiv verksamhet.

Svenska forskare säger att bioenergi, reduktionsplikt, med mera, är kontraproduktivt.

Fossilfritt stål är inte mer än ”pipe dream”, en teori om hur en tänkt ”grön omställning” skulle kunna gå till. Men de konkreta svaren saknas.

Gösta Pettersson som skrev Falskt Alarm, skärskådar fysikpristagaren Syokuro Manabes forskning för att visa att det inte finns någon växthuseffekt som den definierats av IPCC.

Två miljoner år gammalt DNA på Grönland reser frågor om klimatförändringar.

Stephen Green/PJ Media raljerar/avslöjar att hajpen runt en svamp eller organism som åter släpps lös i naturen på grund av klimatförändringar, bara är ett antagande i ett TV-spel som fått ungdomar skrämma upp varandra, igen.

Mark Tapscott/PJ Media redovisar tre avgörande skäl till att elbilar aldrig kommer ta över den amerikanska marknaden.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Stoppa klimatvansinnet!

 1. tompas11 skriver:

  Aktuell Hållbarhet: publicerat 21 september 2012, 09:21

  “Istäcket i Arktis har nu förmodligen nått sin lägsta nivå och täcker 18 procent mindre än det tidigare rekordlåga istäcket 2007. Nu hävdar en av världens främsta experter på is att Arktis istäcke kommer att kollapsa helt redan sommaren 2016.”

  “En av världens ledande isexperter, professorn Peter Wadhams vid Cambridge, förutspår att den slutliga kollapsen för det arktiska istäcket kommer att ske redan sommaren 2016 – om 4 år. Då menar professor Wadhams att Arktis istäcke kommer att vara helt smält eller uppbrutet.”
  https://www.aktuellhallbarhet.se/miljo/klimat/expert-arktis-helt-isfritt-om-bara-4-ar/
  Ja jag säger då det. Dessa så kallade experter har hela tiden fel. Det är väl om något de är experter på – att ideligen ha fel.

  DN PUBLICERAD 2008-06-13
  ”Nordpolen kan bli isfri i sommar”
  ”Istäcket över Arktis är på väg mot nya bottenrekord. Nordpolen kan bli isfri redan nu i sommar – för första gången på åtminstone hundratusen år.”
  https://www.dn.se/nyheter/vetenskap/nordpolen-kan-bli-isfri-i-sommar/

  DN PUBLICERAD 2017-04-26
  ”Isen runt Arktis kan vara borta om 20 år”
  ”Temperaturerna på Nordpolen fortsätter att stiga drastiskt. Om bara 20 år kan isen runt Arktis vara borta, skriver 90 forskare i en rapport från Arktiska rådet.”
  https://www.dn.se/nyheter/nyheter-hem/isen-runt-arktis-kan-vara-borta-om-20-ar/

  Ja så där har de hållit på och fortsätter att hålla på. En lögn blir inte sann för att den upprepas.

  • Jan Andersson skriver:

   Deras uttalanden är beställningsverk från de vänstermyndigheter som alltid följer vänsterns trötta men effektiva doktriner: hitta så många fel och brister som möjligt i alla samhällen och gapa och skrik allt vad du orkar om vad du har hittat; och alla små människor i samhällena som är på ett eller annat sätt drabbade av dessa fel och brister kommer att hänga på direkt och rösta på dig.

   Men forskarna borde väl begripa bättre? Kanske, men vänstermyndigheterna ger dem nya uppdrag att utreda för att de ska bekräfta att gaphalsarna har rätt (även när de har fel) och beviljar ”nya forskningmiljoner”.

   Men några realistiska konsekvensanalyser ser aldrig dagens ljus i dessa sammanhang. Mycket av desinformationen kommer från USA; där är det vanligt att ljuga sig blå om allt och inget i reklam och politik. Snake Oil and Doctor Sloan’s Liniment all over again.

   När det gäller elbilar så har alla tydligen glömt att fråga alla vad de använder en bil till, vart de kör och varför.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det är helt GRATIS att fara med osanning, har det alltid varit det?

Kommentarer är stängda.