Djupa Staten – Mäns kroppar

Mäns kroppar har alltid brukats, förbrukats och missbrukats. Jo, det är ungefär så det brukar låta om kvinnors kroppar, men sällan sägs det om mäns. Hur kan det komma sig? Att kvinnor begår sexuella övergrepp tystas ner i den feministiska idealstaten Sverige.

Jag ska inte orda mer om kvinnors kroppar här. Men tydligt är att den rörelse som kallas feminism har intresse av att ingen konkurrens uppstår om narrativet kring kroppar. Mäns kroppar har som sagt brukats på allehanda sätt, som exempelvis soldater, gruvarbetare och kastrater. De sistnämnd har ansetts bra både som väktare av kvinnor och som sångare. Berövade sin sexualitet för andras underhållning.

Med den så kallade jämställdheten, den som feministerna påstår är samma sak som jämlikhet, men med mer rätt för kvinnor (det är alltså inte samma sak som jämlikhet) har män fått stora delar av sin sociala arena konfiskerad, ockuperad. Män har de senaste femtio åren fått allt svårare att hitta en partner. Skälen som anges varierar, men alla har det gemensamt att det är kvinnorna som skapat situationen.

Vill kvinnorna i feministisk yra ha påfågelmän så får de påfågelmän. Så en del män drar konsekvenserna av detta och önskar bli kvinnor, eller åtminstone så lika kvinnor att de kan få del av kvinnornas privilegier. Feministiska bibliotekarier med LGBT- och woke-agenda tycker det är en bra idé att transmän utklädda till kvinnor idkar högläsning för barn. Boom! Fällan slår igen!

Nu dyker nästa hatgissel upp på scenen, alla de som ser pedofili vart än de ser. Det finns rimligen ingen anledning för vuxna män i kvinnokläder att ovanpå den böjelsen lägga en böjelse för sex med barn. Några finns naturligtvis, men att det skulle gälla alla låter orimligt.

Det spelar dock ingen roll för hatrörelserna. Pedofilistämpeln används gärna och flitigt. Det är den nya nazistskammen, men till skillnad från Godwins lag är det den som först ropar pedofil som vinner. Varpå män, mäns kroppar och mäns sexualitet ytterligare stigmatiseras. Djupa staten ser gärna att män deklasseras, berövas utrymme och makt, avväpnas och förlorar mental styrka och initiativförmåga. Ytterligare en ruta att checka av i undersåtefieringen.

Lyssna på en dragqueen som fördömer sexualisering av barn via avvikande sexuell kultur.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

25 svar på Djupa Staten – Mäns kroppar

 1. Göran skriver:

  Det finns i princip två kategorier som klär ut sig till kvinnor. De som är på ett sätt psykiskt sjuka och upplever sig som kvinnor. Dessa klär inte ut sig i burleska kläder och läser sagor för små barn.

  Homosexuella män med dragning åt barn klär ut sig i burleska kläder och läser sagor med sexuell innebörd till små barn. Detta är ett steg i vägen till normalisering av pedofili. I detta fall utnyttjar man skräcken hos till exempel bibliotekspersonal att säga något negativt om homosexuella, dvs. att de som begår handlingen är homosexuella och därmed får man inte kritisera handlingen för då blir man en ”fobier”, vilket naturligtvis är bland det hemskaste man kan bli.

  • Mats Jangdal skriver:

   Jag är inte säker på att det är så enkelt som du beskriver det där. Har dock ingen egen erfarenhet att falla tillbaks på.

   • Göran skriver:

    De som drar den teori som jag beskriver, kollar in dessa sagoberättares sociala konton varvid det jag påstår mer eller mindre kan bekräftas.

 2. Göran skriver:

  Kommentar till bilden. Hur fasen är man funtad om man som vit man springer omkring på demonstrationer och demonstrerar mot sig själv?

  Vänster är verkligen korkad. Tar upp ett exempel som inte utanför ämnet. Jag läste att vi inte ska få bygga vackra hus, för många vackra hus har byggs av slavar. I stället ska det vara tråkiga och fula betonglådor. Så dessa förbaskat korkade vänsterblivna anser att verk som slavar har skapat ska raders bort ur historien. Inte bara husen ska bort utan i princip varje slavs själ raderas. Vilken förnedring att påstå att en individ aldrig har existerat.

  I princip. Slavar har aldrig åstadkommit något.

  • Mats Jangdal skriver:

   Svaret på den frågan är enkel – SEX!
   Den som gör så söker sex med attraktiva brudar som hyser den åsikten, oavsett åsikt.
   Det är samma förklaring till varför så många som inte har ekonomisk vinning av klimatbluffen ändå är så fanatiska. De belönas i umgängeskretsen!

   • Göran skriver:

    Men samtidigt vill kvinnorna inte ha dessa mesproppar till män.

    • Mats Jangdal skriver:

     Finns olika prioriteringar hos kvinnorna. En del vill ha en man, andra vill ha en lydig vovve med samma intressen som de själva.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Var det inte PROFESSORN mm friherrinnan Madeleine Frick Leijonhufvud som inte lyckades förhindra att KVINNAN inte får lov att ”SÄLJA” sin kropp till en man eller transvestit? Snacka om PRIVILEGIER?

 4. Thomas skriver:

  Konflikten mellan ”Offer” och ”Förövare” är ett samhällsfenomen som man hittar överallt. Det utnyttjas särskilt mycket inom politiken… och inte bara mellan kvinnliga och manliga politiker, som man vanligen pekar på.
  Att utmåla den egna gruppen som ”offer”, då särskilt i dessa tider är gamla synder bra att använda i en offersituation.. Ta just situationen i USA… Man undrar ju hur många av de som nu anser sig vara av afrikansk härstamning som har irländsk mtDNA..? (Jo, just det, irländarna var de första slavarna i Amerika…) Att ha en förorättad offermentalitet innebär att man kan agera som en förövare mot omgivningen, just så som man anser att man blivit behandlad själv historiskt..
  De som ses varit/vara ”förövare” blir då, per automatik, en sorts ”offer” i den process som utvecklas…
  Det som då blir spännande är när de självvalda ”offren”, som agerar ”förövare”, just byter roll och betraktas som ”förövare” av omgivningen…!? Och tvärtom..
  Sådant uppstår ibland och ger spännande effekter i politiken..vilket har skett litet då och då i historien.

  • Göran skriver:

   Lustigt nog är det mannen som är det stora offret. Män offras i krig. Fler män offras på arbetsplatser än kvinnor. Fler män än kvinnor är utsatta för våld. Mer män sätts i fängelse och män får längre straff för likartade brott.

   • Thomas skriver:

    Ser man sig som ett offer, så är alltså risken att man agerar som en förövare….
    Om man inte accepterar offerrollen så kanske man kan undvika att vara förövare…
    Och då har man hittat sin Mansroll!

 5. Benny skriver:

  Man förstår inget av världen av idag! Stollar som springer omkring och kräver både det ena och det andra oftast utan att själva någonsin haft ett riktigt jobb eller adekvat utbildning? Men i ett samhälle styrt av kvinnor så är utbildning och kunskaper oviktiga det är woke-mentalitet och känslor som ska styra. Och så undrar folk varför det går åt skogen med västvärlden? Eller som ”Maggan” i sitt första maj-tal där hon beskyllde den nya regimen för allt elände som sossarna skapat de senaste åtta åren…Man tar sig för pannan!

 6. Mats Jangdal skriver:

  Det är ingen av mina läsare som riktigt har kopplat till det sista stycket, om hur hatrörelserna funnit ett kraftfullt stigmatiserande uttryck i pedofilskammen, som förutsätts handla primärt om män.
  Därmed tillintetgör man de tänkbart handlingskraftigaste individerna i befolkningen. Vilket låter makten obekymrat kringskära friheter och rättigheter på ett sätt som i rasande fart halkar mot ett totalitärt samhälle.En variant av undersåtefieringen som inte många noterat.

  • Göran skriver:

   Jag upplever det inte som att hatrörelsen använder sig av pedofiltemat. Tvärtom, ser de till att inte göra det för att inte stöta sig med homosexuelle och därmed själva bli anklagade för fobi.

   • Mats Jangdal skriver:

    Du hänger inte på Twitter va?

    Jag har inte koll på allt, men på Twitter jag det är tydligt att pedofil (liksom rasist, nazist, fascist, kommunist, putinist, trumpist) kastas på allt folk ogillar.

  • Andreas skriver:

   Jag tror att det gå ännu djupare än så. Genom att manipulera kvinnorna via bl.a. medier, kampanjer etc. så att vissa (önskade) manstyper favoriseras kan man till viss del också styra avkomman. Sverige är väl ett perfekt exempel att detta fungerar. Hur många starka sanningssägande män skulle det inte behövas i detta land för att vända skutan?

 7. Glenn skriver:

  Men den nihilism som nu lärs ut i större omfattning i USA och delvis i övrig västvärld, att män och kvinnor inte existerar och att du kan välja ditt kön, att män kan få barn osv, att det finns många fler tolkningar av kön, väldigt många fler, så struktureras en framtida värld av förvirring och förskjutning bort från Gud och in i kaos.
  Grundläggande moral och etik, familjeband osv upplöses sakta men säkert. Att skjuta Kristna värderingar i sank är målet. Detta är ingen tillfällighet utan högst medvetet.
  Se på hur man introducerar transor, dragqueens och inför mer eller mindre sataniska shower bland jättestjärnorna som tex Madonna och Lady Gaga. Att Elton John var iklädd Luciferdräkt halva tiden i sin film Rocketman eller att Elon Musk iklär sig Baphomet dräkt i sitt Halloweenfirande och mkt mer. Exemplen är många. Det sker helt öppet och snart reagerar vi inte för det blir en normalitet. Media matar på och vem, vad, vilka styr detta? Dags att pussla ihop allt som sker – detta är ingen god soppa.

  • Mats Jangdal skriver:

   För mig finns det ingen gud. Det spelar ingen roll om det finns en gud eller inte . Omoral, osedlighet etc, är inte beroende av om man tror på en gud. Det är endast beroende av om man tror på moral och gott uppförande eller ej.

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Är moralen lagbunden eller ej?
    För mig räcker Mose lag även om den tillfälligtvis ger socialisten ett visst övertag. Men som sagt, revolutionärer äter oftast sina egens barn, framför allt socialistanstrukna.

    • Mats Jangdal skriver:

     De högsta kristna företrädaran har brutit mot Mose lag i minst lika hög grad som vanligt folk. Så det kan inte vara i gudstron det sitter.

     Tror mer det liknar vad många säger om kriminalitet, det kommer inte av fattigdom utsatthet eller annat. Det är ett aktivt val man gör på grund av svag inneboende moral.

     • Göran skriver:

      Den största drivkraften för kriminalitet är rädsla. Lägg på lite svag moral, så kanske ödet är utstakat.

      De kriminella klaner vi har i Sverige skulle du aldrig kunna övertyga om att de har en svag moral, för deras moral är att de gör rätt.

      Visst blir det knepigt?

      • Jan Andersson skriver:

       Män (vars drifter jag känner till något efter ett långt liv) behöver alla en utmaning i livet. Att ge sig på och bemästra något svårt ar livets största mening. Att bli verkligt erfaren inom ett svårt gebit kräver en aldrig sinande energi och åtminstone tio år i unga år när man fritt från andra livsproblem får ägna sig åt något svårt.

       Det innebär inte att man inte kan skaffa familj med mera under tiden, men man känner igen en person med denna utmanande energi genom att de blir ganska ointresserade av annat än sitt ”eget” livsprojekt.

       Det behövs en utmanande situation någonstans i barn- eller ungdomen. Någon har sagt eller skapat en situation som innebär att man inte kan bli något i livet, eller av olika skäl är olämplig för att ägna sig åt något. Den som badat i välstånd och pengar från födseln blir sällan någon som går långt på någon utmaning, medan andra som egentligen inte har mycket medskickat och i övrigt dåliga odds kan gå hur långt som helst inom klassiska eller nyskapade områden.

       Gör alla småpojkar en tjänst; ge dem en utmaning när du ser att de är fallna åt ett visst håll och visar intresse för något. (Men locka inte in dem i den kriminella världen, för då tar förmodligen deras livssträvanden tvärt slut en dag.)

       I mitt fall fick jag en mekanolåda när jag var sju år. Den förändrade allt när jag insåg att jag inte alls behövde följa de trista byggbeskrivningarna i den medföljande handledningen, utan kunde hitta på egna konstruktioner utan gräns. Fortfarande sitter jag och försöker sammanställa en mängd tekniska aspekter till fungerande apparater inom industritekniska processer med mina samlade erfarenheter.

       Fantastiskt intressant och jag tröttnar aldrig. Det finns många på min nivå, men för mig har mitt livs utmaning varit synnerligen tillfredsställande.

       • Thomas skriver:

        I första meningen i första inlägget så nämns ”nihilism”…
        det som styr svenskt rättsväsende är ”värdenihilism”… En politiskt styrd grundprincip – utan moralisk grund. Det finns ingen lagbunden biologisk moral, utan den måste läras in, beroende på hur samhället ser ut.. (ta exemplet – kannibalism – som varit mänsklighetens grundläggande aktivitet fram till våra dagar… hur skall man se på sådant? Att äa upp grannen…)

Kommentarer är stängda.