Klimatgalenskap

Jag orkar inte utveckla resonemangen kring dessa artiklar och meddelanden. Ni vet ju min inställning till klimatlarmen. Nämner bara kort vad de handlar om.

Galningarna i Vita Huset, Biden, Harris, Kerry, tänker sig att det är lämpligt att försöka blockera infallande solljus från att nå jorden. Det måste vara feltänkt på så många nivåer att man baxnar över galenskapen.

Påståendena om varmaste dagen uppmätt reser flera frågetecken. Sedan 1979 alltså, när satellitmätningarna började. Det vill säga en extremt kort mätserie sett i perspektiv av jordens ålder, men även till vår mellanistid. Rekord på enstaka platser med mätutrustning som inte funnits där tidigare kan man bara ignorera tills vidare. När alarmisterna dessutom slänger fram rekord som endast syns i deras simuleringar, är frågan om man ska skratta eller gråta.

ESAs förklaringar till varför man alls mäter temperatur på marken.

2022 års Nobelpristagare i fysik, John Clauser, avbokas som talare vid IMF-konferens, för att han hävdar att det inte finns någon klimatkris.

Nya rön på Grönland visar att glaciärisarnas utbredning och tjocklek inte styrs av atmosfärens CO2-halt.

Artikel från 2022, som hävdar att 96% av all amerikansk temperaturdata är ”korrupt”. Alltså förfalskad, feltolkad eller på annat sätt inte tillförlitlig.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på Klimatgalenskap

 1. Veiron skriver:

  Angående korrupt data, så var det för några år sedan som NASA/NOAA på eget bevåg ändrade Islands historiska temperaturer till några grader kallare; detta naturligtvis så att det skulle se ut som om Islands temperatur gått upp mer än den gjort. Det var Island själv som påpekade det och att deras egna historiska mätningar var korrekta.

  https://klimatforum.com/2020/07/25/den-markliga-historien-om-nasa-giss-och-klimatforandringarna-pa-island/

  Så inte kan man lita på klimatmaffian.

  • Jan Andersson skriver:

   Visste ni att Island har ett varmare klinat på norrsidan än på sydsidan. Måste bero på Golfströmmen på något sätt….

 2. Ivar Andersson skriver:

  Varje dag är det alltid varmast någonstans precis som det alltid varit.
  Stressen ökar hos de klimathotsreligiösa när fler och fler ifrågasätter de dagliga klimatlarmen.

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  Låt den socialistiska/marxistiska varbölden SPRICKA!
  Är mitt bästa bud.

 4. Pingback: Klimatgalenskap | ulsansblogg

 5. tompas skriver:

  Klimatet lever sitt eget liv antingen IPCC vill det eller ej. Eftersom vi inte kan påverka vädret, som är klimat på lång sikt, så varför överhuvudtaget bry sig om klimatet. Människan har i alla tider anpassat sig till ett föränderligt klimat och växlande väder och det är faktiskt tack vare detta som människan överlevt. Eljest hade mänskligheten för länge sedan varit utdöd. Anpassning är alltså rätt svar på klimatfrågan.

 6. Benny skriver:

  FN-chefen påstår nu att jorden håller på att koka bort?? Den gubben skulle dem skicka hit till Sverige så fryser han röven av sig och ändrar uppfattning. Guterres kan även åka och hälsa på bönderna i södra Brasilien där 3000 kor frusit ihjäl för några veckor sedan så ger de nog skithögen Guterres en fot i baken. Vem förutom PK-idioterna lyssnar längre på Guterres sagor?

  • Per+Held skriver:

   Att ta in….
   Av SVT:s aktuelltväder att döma, dess grafiska bakgrund, här har blommorna färgtemperatur likt smedjans av ässjan glödgade järnstycken.
   Precis det Guterres myntar.
   Vår planet ”står bokstavligen i brand”

  • Ivar Andersson skriver:

   Från Omni
   FN-chefen: ”Global kokning” – och det kommer bli värre

   En ”katastrof för hela planeten”. Så kommenterar FN:s generalsekreterare António Guterres det faktum att juli mest sannolikt blir den varmaste månaden som någonsin uppmätts globalt.
   Han säger att det kommer bli ännu värre, och att det framöver är tal om ”global kokning” snarare än global uppvärmning. Nu krävs att världsledarna agerar, uppmanar FN-chefen.
   Ingen mer tvekan. Inga fler ursäkter. Ingen väntan på att andra ska gå först, säger han enligt AFP.

  • Jan Andersson skriver:

   Tyvärr alldeles för många; nittio procent av alla kvinnor som inte kan fatta vilka ignoranta träskallar de råkat gifta sig med. ”Men de sa det ju på TV-nyheterna!”.

 7. Glenn skriver:

  Sakta men säkert hjärntvättar media oss dagligen med ”expertuttalanden” och målar upp eländes elände. Det är högst troligt att det medvetet byggs upp en ”mind control” i klimatfrågan. Och för observanta har detta pågått länge. Alltför många medborgare är sömniga så det kommer troligtvis att fungera. Lägg därtill ett vaccin pass så har man nått väsentlig kontroll över individen. Vår rörlighet, frihet inskränks väsentligt.

  År 2025 skall världens centralbanker tydligen vara redo för digital valuta vilket kanske kan anses vara ett år som blir brytpunkten för det ”gamla” och ”nya” i västvärlden. En ny tid. Försöker man förstå information som många kunniga delger så är Europas och USA:s skuldberg så stora att man helt enkelt inte vill eller kan betala tillbaka dessa. Då blir det mer uppenbart varför man eldar på som man gör – medvetet. Vem, vilka suger upp alla dessa pengar? Och när blåser man rent?

  Mycket händer nu.
  Kaffe någon ?

 8. Göran skriver:

  Här är en intervju eller debatt med en kvinna i UK om behovet att omedelbart mer eller mindre sluta producera olja. Jag tror att hon var en av kvinnorna som slängde tomatsoppa på en tavla.

  I alla fall. Om ni lyssnar på denna intervjua ha i tankarna hennes totala oförmåga att tänka i en annan riktning. Bland annat att vi kommer att få svälta om vi inte stoppar olja, men kan inte förstå att vi får svälta utan olja eftersom inga transporter av mat kan ske.

  ”Just Stop Oil’s Phoebe Plummer argues ’people are DYING’ in net zero clash with Jacob Rees-Mogg”: https://www.youtube.com/watch?v=8AbAurKzI48

 9. Benny skriver:

  Min fru gillar att kolla på alla dessa husrenoveringsprogram som går på alla kanaler och ”tvingar” ibland mig, om jag inte hinner smita att glo på eländet! Det man frapperas av är att fullt fungerande köksskåp, vitvaror, möbler och annat, många gånger nästan nytt slås sönder och slängs med brutal kraft! Antar för att det gör sig bra på TV? Ingen som helst tanke på att återanvända eller sälja något till behövande? Och det är på samma kanaler som förfasar sig över klimatet, man ska minska konsumtionen, återbruk, minska ”klimatavtrycket” m m! Dessa j***a hycklare som själva far kors och tvärs över jordklotet med sina påhittade ”jobb” och tjabbar om hur andra ska dra ner på sin standard för att ”rädda klimatet” som de säger!

 10. tompas skriver:

  Återanvändning.
  Drivhjulen på min gamla Stigaklippare var väldigt slitna så de drev väldigt dåligt på min av sorkar perforerade gräsmatta. Jag kunde släppa klipparen och den stod still trots att drivhjulen roterade. Lösningen blev att jag tillverkade nya drivhjul av aluminium med en diameter av 200 mm. Gamla aluminiumfälgar, som jag fått, kapades upp i lämpligt stora bitar som sedan smältes i en degel. Smältan hälldes upp i egentillverkade formar av 3 mm plåt. Av dessa aluminiumämnen tillverkade jag de nya drivhjulen genom bearbetning i svarv och fräs. Bussningarna som hjulaxeln löpte i var väldigt slitna (ovala) så nya bussningar tillverkades av acetalplast. Med de nya drivhjulen och de nya bussningarna så blev det fart på klipparen. Supernöjd med dessa nya drivhjul och de lär hålla min tid ut.

 11. Göran skriver:

  En video med en person som faktagranskar BBC:s uppskattade höga temperaturer i olika städer i Europa.

  På slutet av videon tycker att inlägg upp från Deborah Meaden, som är en av entreprenörerna i UK-programmet ”Dragons’ Den”. Hon är riktigt PK och de produkter som hon säljer ska vara så hälsosamma. Dock kan man visuellt se på henne att hon inte har stoppat i sig speciellt hälsosam mat. Som jag sagt tidigare. Hycklare kan inte se sitt eget hyckleri. Eller, så bryr de sig helt enkelt inte.

  ”BBC Heatwave Reporting DEBUNKED With Facts”: https://www.youtube.com/watch?v=EYSLttmmbjE

Kommentarer är stängda.