Politiken i kris

Hela västvärldens politiska etablissemang har förvandlat våra demokratier till något ännu sämre än bananrepubliker. Det finns inte längre några visioner, inga mål för politiken, ingen vilja att berätta vad som ska åstadkommas för att göra livet bättre för medborgarna, inte heller någon förståelse för att låta människor välja sin egen väg.

Men, säger någon, målet är ju att med skatter och styrmedel rädda klimatet. Dessutom ska fortsatt amerikansk militär dominans över Ryssland säkras. WHO ska ges makt i namn av att rädda världen undan influensa ges diktatorisk makt över såväl regeringar som världens alla individer. Det sistnämnda ska ske med biometriska hälsopass så ingripande i den personliga integriteten av varken George Orwell, Hitler eller någon av kommunismens värsta diktatorer kunnat drömma om sådan makt. Allt för en smitta som människans naturliga immunförsvar oskadliggör på en säsong och dessutom ger oss ett bättre skydd än vad big farma kan framställa på konstgjord väg.

Samtliga dessa mål har uppställts av byråkrater i internationella organisationer utan politiskt ansvar. Ingen medborgare har getts chans att rösta för detta vansinne eller möjligheten att rösta emot detsamma. Våra lokala och nationella politiker är inte tillfrågade, de förutsätts endast effektuera byråkraternas beställning. Det vill säga den komplett omvända ordningen mot vad demokratin skapades för och marknadsförts som.

Politiken och demokratin har istället förvandlats till en gigantisk penningtvättsoperation där vissa politiker och ett stort antal tjänstemän samt pådrivande globala företag skor sig på ett sätt som saknar motstycke i historien.

Medias medlöperi i detta trotsar allt vi lärt oss och trott oss förstå om den fria pressens betydelse för demokrati och frihet. Den globala elitens krav på censur och lydnad hade enkelt kunnat avvärjas av media om denna besuttit ett uns av råg i ryggen.

Det måste komma en reaktion på detta, risken är bara den blir mycket våldsam, inte minst för att de som infört denna ordning kan misstänkas försvara galenskapen med alla till buds stående medel.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Politiken i kris

 1. Glenn skriver:

  Reaktion kommer och den kan bli våldsam. Trolig start blir före eller efter valet i USA för att sedan sprida sig till Europa. Många val kommer att sopa mattan med nuvarande regimer för att ta sig en rejäl bit åt höger på den politiska skalan. Min ingång i detta är att det som kommer att ske är planerat. Man (dom) som bestämmer har planerat och dess makt , klubbens makt, är oerhörd. NWO har planerats i decennier om inte längre.

  Vägen till NWO är kaos i alla dess former för att kunna motivera nytt styre av framtida nu okänd variant. Det blir en guppig resa till 2030 som är nåt slags magiskt årtal. Jag gör mig ingen illusion om att även kriget i öst är planerat som del i agendan. Mao , Putin är med i klubben. Som troende ser jag nu tydligare än någonsin ont mot gott. Sunda själar ( ej troende) resonerar utifrån logik men kommer eg ingenstans . Det finns ingen logik i att i princip alla västliga länders ledare lagt sig platt fall för ”någon”och skiter i sina medborgare medvetet. NWO är målet , kosta vad det vill. Liv betyder ingenting. Alla vägar bär till Rom. Håll i hatten. Den som lever få se.

  • Jan Andersson skriver:

   Rent logiskt kan man inte komma längre åt vänster… så det måste bli en högervridning… eller som jag ser som mest akut; en återgång till att se ett lands exportnivå som ett tecken på välstånd, ordning och låg brottslighet.

 2. Ivar Andersson skriver:

  ”Medias medlöperi i detta trotsar allt vi lärt oss och trott oss förstå om den fria pressen betydelse för demokrati och frihet. ”
  Media är beroende av statliga subventioner och kritiserar bara SD för att stötta 7-klövern.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Medias medlöperi betalas av Dig, mig och alla andra med hjälp av UTPLUNDRADE SKATTEPENGAR och problemet är?
   En röstsedel som mer eller mindre tvingar Din granne att rösta på en SOCIALIST! Annars ingen s k välfärd som Du betalar.

   • Ivar Andersson skriver:

    Samuel
    Finns det något som du och jag inte betalar?

    • Samuel af Ugglas skriver:

     Hoppas jag verkligen inte.
     Önskar icke vara varken TJUV eller PARASIT.
     Problemet Jan är, att vi inte kan SPARKA/AVPOLLETTERA dem som förorsakar Sveriges undergång i ALLMÄNNA val.
     Försök.

  • Jan Andersson skriver:

   Istället för att svartmåla ”de andra” skulle man framhålla sitt eget bättre fungerande parti med bättre idéer. Alla duktiga säljare inom näringslivet vet att man inte säljer något eget genom att svärta ner konkurrentera. Risken finns att kunden inte köper något alls! En bra säljare sammanfattar med att alla har nog bra produkter och så vidare, det är du som väljer, men väljer du mitt och mig så blir jag glad och kommer att se till att du också blir glad!

   • Glenn skriver:

    Problemet är att oavsett parti eller konstellation så har partierna noll ambition att styra upp det som måste styras upp. Jag vill tro att det är medvetet , hemska tanke. Man vill i princip bara få röster då valet är. Mellan valen är vi alla glömda. Vi leker demokrati mao.

    Men precis som du skriver : En god säljare kastar aldrig skit på konkurrenten.

 3. Urban Zingmark skriver:

  Frestande att dra fram jämförelsen med de små stegens tyranni. Men det är något långt värre än så som sker. Vi lever under de stora stegens tyranni som inte tillräckligt många ser, något som kan förgöra världen. Vad kan ändra på utvecklingen?

  • Benny skriver:

   Problemet är att många helt enkelt inte tror att globalisternas lögner är så stora och de tror inte heller att de kan genomföra sina planer för ”demokratin” ska rädda oss? Folk vill i sin naivitet inte tro att globalisterna kan vara så djävulska i sin makthunger.

 4. Peter Sjöström skriver:

  Läsvärt och att betänka grundligt vad som skrivits åvan . Men vi känner ju till det redan mer eller mindre .
  Mvh Sjöström

 5. Pingback: Politiken i kris – Life, Death and all between

 6. Pingback: Politiken i kris | ulsansblogg

 7. Pingback: Öppet brev till Sverigedemokraterna | ulsansblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *