Honnör för jämlikheten

Det finns liberala kvinnor som kallar sig liberala feminister, eller till och libertarianska feminister, och de försöker ta avstånd från vänsterfeminister.

De vill jobba för jämlikhet mellan könen, men de kommer ingenstans. De dribblas hela tiden bort av de kvinnor som är vänsterfeminister. Det är dags för alla borgerliga filosofer, debattörer och politiker att inse att feminismen är ett vänsterprojekt. Det är bara en annan terminologi på samma vänsterfenomen som man försökte svindla folket med på 60- och 70-talet. När det försåtliga försöket avslöjades fick det läggas ner. Nu försöker man igen, med feminismen som murbräcka. Avsikten är att alla skall kollektiviseras, göra avbön och dompteras.
Gå inte på den niten. Ta avstånd från feminismen. Försök inte blanda in feminism i liberal, borgerlig eller frihetlig politik, för det går inte. Ta istället åter upp kampen för jämlikhet. Gör jämlikhet till det borgerliga honnörsord det en gång var. Visa att jämlikhet är någonting bättre än de dimridåer vänstern sprider. Visa att vänstern aldrig kan åstadkomma, ens tankemässigt, något så bra som den jämlikhet som finns infött i liberalismen.

Det här inlägget postades i Jämlikhet, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.