Konservationismen

Det är skickligt gjort av vänstern att välja klimatfrågan som spjutspets för att ta kontroll över världen. De egna får man ju alltid med på tvingande kollektiva åtgärder. De konservativa vinner man genom att lova att man kan behålla allt som det är, underförstått som det alltid har varit. Fastän det aldrig förut har varit som det är. De ultrakonservativa har inget val. För om de ska protestera mot försöken att konservera status quo som något normalt, så måste de först erkänna evolutionen. Så de håller hellre fast vid kreationismen och mister allt annat.
Kvar att protestera blir några klartänkta liberaler och möjligen någon kuf. Det vore ett enastående bevis på kraften i förnuftet om vi kan stoppa detta vansinne. Men liberalismen är idag slagpåse från såväl höger som vänster (inklusive den gröna vänstern), för de vet att klartänkt liberalism är det enda som kan avslöja deras anslag mot frihet och demokrati.
Skulle vi fortsätta på den föreslagna vägen att via våra aktiviteter hålla klimatet på en status quo-nivå, så kommer det skoningslöst och utan pardon kräva en tvångsstyrning av all verksamhet som vi antas kunna påverka. Förutom att det betyder globala centralplaner för all industri och stränga inskränkningar i all individuell frihet, så innebär det också ett avskaffande av äganderätten till mark. Om än inte till namnet, så till sin verkan. Det är blott en smaksak om man föredrar att bli livegen på sin egen mark eller avhyst därifrån.
LRF har av affärstaktiska skäl lierat sig med klimathotet och lanserat klimatplaner, och klimatsmarta produkter och tjänster. Detta trots att LRF och dess medlemmar om några borde kunnat genomskåda bluffen och säga sanningen om klimathotet.
Nu när hotet är avslöjat som en bluff, historiens största, för att vara korrekt, vad avser LRF då göra för att vinna tillbaks redan förlorade delar av äganderätten och stoppa planerade ytterligare försämringar? Hur tänker LRF återställa förtroendet för sina produkter och tjänster? Hur tänker LRF återställa förtroendet för det så kallade bondförnuftet, eller bara vanlig hederlig redlighet?

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.