En vecka i rampljuset

Dags att summera en veckas intensiv debatt på Newsmill.

För att vara en relativt okänd bloggare utan doktorsgrad får man säga att min artikel blivit väl läst och debatterad, cirka 6500 läsare och 200 kommentarer på sju dygn, är vida bättre än mina tidigare artiklar uppnått. Som bäst kom jag upp till andra plats för mest lästa artikel både på dygnsbasis och veckobasis. Förstaplatsen som mest kommenterade artikel hölls i drygt ett dygn.

Motståndet var tidivis tufft men mycket sakligare än i många andra debatter. Endast tre inlägg har plockats bort. Det är ovanligt få i en så lång kommentarstråd.

På det hela taget är jag själv mycket nöjd med utfallet.

Nu ska jag fortsätta skriva om allt som intresserar mig. När jag finner rätt ämne och får ihop en bra artikel ska jag försöka få den publicerad. Förhoppningsvis blir tajmingen bra.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.