Klimatets dagtingare

De sitter i TV och dagtingar om klimatet. I SVT:s morgonsoffa sitter deras in-house reseledare och någon annan självgod expert och pratar flygresor och klimat. De tycker att man ska tänka sig för innan man sticker iväg på en helgresa med flyg. Man ska välja att betala sin klimatkompensation och så ska man planera så att man får ut mesta möjliga nytta och glädje när man ändå valt att sätta hela jordens ekosystem i fara genom att flyga.

De säger inte att man ska låta bli att flyga. Men om man nu är klimathotstroende, varför ska man då synda? Varför uppmanar de till synd med avlat som kompensation? Denna avlat, kompenserar den endast för dåligt samvete eller utraderar den själva synden i sig också?

Allt färre klimatkompenserar sina resor, enligt SR P1. Tidningen Vagabond har undersökt vår resemoral. För några år sedan, innan Climategate, klimatkompenserade upp emot 20% av flygresenärerna sitt resande. Idag är det kanske inte ens 1%. Vilken enastående tillnyktring bland resenärerna, det vill säga vanligt folk. Så varför håller MSM, SVT, SR och övriga klimatreligiösa apologeter fortfarande på och upptar värdefull tid med sitt trams? Är det så viktigt att pungslå oss på våra sista sekiner? Är det så viktigt att erövra såväl psykologisk som juridisk makt över oss?

I så fall är det oändligt mycket viktigare att vi inte låter oss besegras av dessa dystopins nyttiga idioter!

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Klimatets dagtingare

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    Sverige, landet med de frihetsälskande medborgarna som inte är åsiktsförtryckta och en värdegrundsindoktrinerning i klass med Nord Korea. Tänk så mycket skada skatteplundring kan åstadkomma och var det inte Palme som slog sista spiken i kistan tillsammans med Carl “batong” Lidbom när man avskaffade det så kallat “tjänstemannansvaret”?

Kommentarer är stängda.